"Hildur kan ikke du lage en minecraftserver?"


Ofte får jeg spørsmål om jeg ikke kan lage min egen server hvor folk kan spille på sammen med meg. Så derfor tenkte jeg å skrive et lite innlegg om det. 

Det er MYE jobb å sette opp en offentlig server! Jeg vet dette, fordi jeg er med i staben av XioCo, hvor jeg har vært med å lage server før, og fordi jeg for tiden er med å bygger på RageQuits nye server. 

Skulle jeg laget en server bare for meg og de som ser på youtubekanalene mine, så hadde det blitt en elendig server, som jeg hadde brukt mer tid og penger på enn den var verdt. Og de som spilte der ville ikke fått noe god spillopplevelse. Jeg har rett og slett ikke tid å jobbe med en server helt alene. Jeg har selvfølgelig venner som kunne hjulpet til, men de jobber jo med XioCo, MCNO eller RageQuit, så jeg vil ikke ta deres oppmerksomhet bort fra de serverne som er mye større enn det jeg hadde kommet til å lage. Dessuten er jeg litt kontrollfrik, så jeg hadde ikke klart å delegere alle arbeidsoppgavene over på noen andre enn meg selv.

Det kan hende at det i framtiden kommer en Hildur-server, men det blir ikke før kanalene mine har vokst seg større. For akkurat nå er kanalene mine ganske små, og jeg burde fokusere på å få de skikkelig igang igjen, og samtidig fokusere på jobben min, og skrivingen min. 

Men jeg er jo å treffe på XioCo-serveren, samt etterhvert RageQuit sin server når den lanseres. Så dere kan jo enda møte meg "ingame".#minecraft #mc #server #spill #game #gamer #gaming #xioco #ragequit #ragequitno #hildur90 #mshildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits