Julefilmer?


Jula er full av tradisjoner, og filmer har blitt en del av disse tradisjonene. Hele jula vises det film etter film, og mange føler de må se en viss film for å komme i julestemning. Så derfor tenkte jeg litt å skrive hvordan filmer jeg bruker å se i jula.

1. Askepott

En mann som gjør alle stemmene, et teit plott, og en søt musikk er nok til at jeg liker denne filmen.

 

2. Jakten på julestjerna

Morsom, spennende og søt. Spesielt nissene liker jeg veldig godt, og de som jobber i slottet.

 

3. Flåklypa (den originale, ikke de dritfilmene som har kommet ut i ettertid)

Denne filmen er bare elsk. Digger alt med den.

 

4. Alene hjemme 1, 2 og 3 (ikke 4ern og 5ern, da de ikke er så bra)

Elsker de to første Alene Hjemme-filmene. Nummer 3 er også ganske bra. Så derfor ser jeg disse, og stopper etter nummer 3, ettersom filmserier mister sin sjarm når det bare kommer ut mer og mer, uten en tanke på kvaliteten.

 Det er mange andre filmer jeg liker å se i jula, men som ikke har blitt en tradisjon for meg, iallefall ikke enda. På bildet ovenfor, så er det noen av dem. Grinchen, Narnia, The Holiday og Love Actually er filmer jeg får julestemning av, men som jeg ikke må se hver jul.

Hvordan film får deg i julestemning?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits