Anbefaling: Slime Rancher - Søtt og fargerikt!


Jeg testet ut spillet Slime Rancher, og selv om jeg skulle spille inn en video, ble det til 5 videoer. Det var skikkelig søtt, og skikkelig avhengighetsdannende. 


(Bildet tilhører ikke meg)

Spillet går ut på at du har en farm, som du skal fylle med slimes. Slimes produserer plorts (bæsj), og du gir dem rett type mat. Plorts kan du bruke for å få penger, slik at du kan utvide farmen din. Du kan etterhvert avle fram ulike slimes, og åpne nye områder etterhvert som du har råd. Det er et veldig søtt og fargerikt spill. Det finnes også tjæremonster i spillet, som er svarte slimes, som dreper alle andre slimes, og er generelt ekle og skumle. Spillet er et early access-spill, og selv om jeg ikke liker å kjøpe uferdige spill, så er dette verdt pengene. Det funkerer fint, har et bra konsept og er underholdende. Det kan hende det blir kjedelig i lengden, men jeg vet det skal åpnes nye områder i spillet etterhvert, og de vil sikkert legge til flere slimes osv.

Jeg vil anbefale folk å teste ut spillet, om de synes det høres ut som noe som kan falle i smak.

Her er episode 1 av min miniserie fra Slime Rancher:

 #slimerancher #farm #spill #game #gaming #games #gamer #anbefaling2 kommentarer

Hanne Rams

25.02.2016 kl.14:02

Åååh, det hørtes moro ut :D :D Vil prøveee!

MsHildur90

28.02.2016 kl.19:34

Hanne Rams: Ja, det er genialt!

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits