Hater du barna dine?


Så gi dem filmen Cool Cat saves the kids. Grøss, for en elendig barnefilm! Elendig handling, elendig manus, og elendig alt. Filmen påstår den lærer barna nettvett, hva man skal gjøre når man finner et våpen og at man skal se seg for før man går over veien. Og det er jo flott. Men Cool Cat går gjennom hele videoen og hånderer mobbing på en elendig måte. Og når det kommer til å krysse gaten.. Like etter at de snakker om at de må se seg for, så løper Cool Cat over gaten å se seg for, uten at det er en del av "lærdommen". Lite gjennomtenkt. Filmen får 0,1 av 6 økser..


Se på denne plakaten. Tror til og meg jeg kunne lagd en bedre plakat..

Synes også det er litt trist at en skuespiller fra Kill Bill er med i denne filmen!


#film #barnefilm #coolcat #savage 6 kommentarer

Mia Jane

07.03.2016 kl.19:23

Så om man ønsker å straffe barna sine, så er dette filmen man skal bruke, med andre ord!

MsHildur90

19.03.2016 kl.17:00

Mia Jane: Jepp! :D

Jens

07.03.2016 kl.21:20

Hahahahah. Hei! Finnes det endelig bevis på at jesus er en vandrer historie? Sjekk ut verdensveg.wordpress.com

MsHildur90

19.03.2016 kl.16:59

Jens: Tror ikke jeg har skrevet om Jesus i dette innlegget, så går ut ifra at du er en spammer, og DET liker ikke Jesus! :P

militaten

12.03.2016 kl.15:20

hvorfor har du sett den :P? hehe. jeg brukte Internett til å lære om rett og galt. hvorfor kan ikke ungene gjøre det i dag å:P? det finnes så mange måter å lære om etiske dilemmaer som mange mensker har tatt stilling til. selvfølgelig må du vite hvor du skal se men det må du lære deg.

MsHildur90

19.03.2016 kl.17:00

militaten: Bedre at foreldre/foresatte lærer ungene rett og galt, isteden for at elendige filmer skal prøve å lære dem noe :P Mange barnefilmer som lærer ungene noe, uten å være elendig da ;)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits