TG16. Reisen dit og redigeringsoppdrag!


På tirsdag ble jeg hentet i Mosjøen, av et par venner fra RageQuit. Jeg dro til Mosjøen med faren min noen timer tidligere for å handle et par bursdagsgaver og slikt, og da jeg sto og handlet godte til turen ned til Hamar, kom jeg på at legitimasjonen min ikke lå i pengboken. Og man trenger legitimasjon for å komme inn på TG. Jeg fikk panikk, sjekket pengboken og sekkene mine fem ganger, og det endte med at vi måtte kjøre hjem igjen, ettersom legitimasjonen lå på kontoret mitt.. Men.. Da jeg kom hjem lå ikke kortet der jeg trodde, og etter å ha endevendt hele huset fant jeg det ikke. Jeg fant noen studiebevis, og kom på at jeg kjente en del folk som jobbet på TG, så kanskje kom det til å gå bra likevel. Så vi kjørte tilbake til Mosjøen, hvor vennene mine ventet på meg, stakkarsene. 

Det morsomste var at da vi kom til Steinkjer, og stoppet for å kjøpe oss mat, så så jeg plutselig at det lå to kort i et "skjult" rom i pengboka, og det var selvfølgelig legitimasjonen min. Selv om jeg ble lettet, ble jeg også ganske sur på meg selv. Men det er jo slikt som skjer av og til!

Vi kjørte til Trondheim, hvor vi overnattet, før vi kjørte videre til Hamar. Vi kom vel til skipet klokken 16:00 ca, og fant fort rekken vår, og alle folka fra RageQuit, Xioco og våre venner! Etter mange klemmer, fikk man satt opp pcen sin. 


Bildet er lånt fra Militanten med tillatelse. Hans blogg finner du her!

Det ble ikke mye spilling på meg på dag 1. Det ble mest snakking med folk egentlig, noe som forsåvidt er bedre enn gaming! Gaming kan man gjøre hjemme, mens disse folkene ser man bare en gang i året. 

Ellers gjorde jeg ikke mye. Jeg har fått i oppgave å redigere videoer for en norsk streamer som heter Naireks, så redigerte hans første video på kvelden, samt litt på morgenen på dag 2. Det er ganske interessant å redigere andres videoer til en forandring, selv om det også blir litt ekstra "skummelt" ettersom det ikke er min video og derfor vil jeg gjerne gjøre det best mulig! Men er morsomt med slikt arbeid også. Videoen finner du under her:

 

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits