TG: En sosial møteplass!
Det aller beste med The Gathering; vennene man møter! Enten om det er folk du har møtt før, folk du kjenner fra internett, eller helt nye folk du treffer i skipet! Det er så mange herlige mennesker her, og det er på et vis lov å være seg selv og kanskje være litt merkelig. Det er veldig koselig! 

Jeg sitter på en rekke sammen med folk fra to spillsamfunn, Xioco og RageQuit, samt at det er noen her som er venner av folk i disse spillsamfunnene. Mange av dem har jeg før bare snakket med på nett, men likevel er det ikke skummelt å møte dem ettersom vi har snakket så mye sammen. Denne gangen satt jeg på bil ned fra Mosjøen og ned sammen med en mann jeg aldri før har møtt. Vi har derimot snakket sammen i 5 år, og derfor var det som at vi kjente hverandre med en gang, og det ble ikke noe klein stemning. På turen nevnte han at hvis vi hadde møttes først i "det virkelige livet" så hadde vi nok ikke vært venner. Vi har jo ingen felles interesser med unntak av spill, og vi er to helt forskjellige personer. Men ettersom vi møttes via spill og internett, så er vi likevel venner, noe som er kanskje spesielt. Og jeg tenker at sånn er det med mange her på TG. De møter folk de har snakket og spilt med mye over nett, og knytter enda sterkere vennskapsbånd med dem! 

På bildet overfor, så skulle Even måle hvem som var høyest av meg og Jeanett, og han fant ut at vi var like høye, og at vi var veldig behagelige å støtte seg på. Ellers på bildet har vi Thomas til venstre, og Andreas til høyre, samt en Svein som har gjemt seg litt! Alle disse er folk jeg kjenner fra spill, og forutenom Even, så har jeg ikke møtt noen av de før, selv om vi alle sammen har snakket sammen før.

TG er en flott plass å møte nye folk også! Det er som sagt en høy takhøyde, og alle er velkomne. Det er folk fra mange spillsamfunn, og mange forskjellige folk, men likevel burde alle klare å finne seg noen de kan snakke med her, om de bare prøver! Man skulle tro at det var mye konkurranse mellom spillsamfunn, youtubere, streamere osv, men det virker som at den lille konkurransen som er her er veldig vennligsinnet. Det er nok plass for alle på en måte, så hvorfor konkurrere når man heller kan leve sammen på et vis. Og om man har vansker med å bli kjent med nye folk, er kanskje spill og internett en fin plass å bli kjent med folk på, som man senere kan møte i det virkelige liv, på for eksempel TG!

#tg #tg16 #thegathering #spmgtg16 #spill #game #gaming #gamer #vikingeskipet #hamarIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits