TG16: Løping rundt og skitprat!


Dag 2 på TG, og det var en sosial dag! Jeg spilte bare 30 minutter, og satt ikke mange timer på pcen, med unntak av redigeringsoppdraget mitt.

Jeg har rett og slett gått rundt mer eller mindre hele dagen og snakket med kjentfolk! Både de på rekka mi, og de som satt andre plasser. Blant annet møtte jeg på Sjyman fra gamle Xioco, noe som var kjempekoselig! Jeg har aldri møtt han før, men vi hadde mye å snakke om likevel! 

Jeg tok også på meg å arrangere middag for RageQuit, Xioco og Venner, hvor vi skal dra å spise pizza. Derfor ble det litt ekstra løping rundt om kring for å invitere og informere folk. Det blir veldig koselig å spise sammen, og det ser ut som vi iallefall blir 30 stykker!

På kvelden/natten, satte de fleste fra rekka vår seg i en "ring" og snakket skit i flere timer! Dette var superkoselig, og det ble mye fliring!Her er et bilde av rekka vår! 

#tg #tg16 #thegathering #spmgtg16 #spill #game #gaming #gamer #vikingeskipet #hamar2 kommentarer

blogg.no

30.03.2016 kl.20:06

Hei

Du har vunnet 5 gratis bloggshouts i #spmgtg16-konkurransen. Disse vil automatisk bli brukt de 5 neste gangene du bloggshouter.

Hilsen blogg.no og spmg

MsHildur90

30.03.2016 kl.20:14

blogg.no: Oj! Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits