TG16: Togbanebygging, fotografering og lite søvn!


På dag 3, så fikk jeg spilt litt. Vi driver å lager en Minecraftserver i RageQuit, og derfor satte jeg meg ned å jobbet litt med bygging av togbanen mens jeg så på videoer på youtube. Det ble likevel ikke så mye spilling, kanskje to-tre timer, også gikk jeg lei. 

På denne dagen kom det en helt gjeng folk fra MCNO som jeg har snakket med over nett, ettersom Xioco og MCNO i en periode var sammenslått, og derfor var det veldig koselig å møte dem i det virkelige livet. Jeg møtte også Stinetta, som var med i Xioco før, men som nå er med i MCNO. Jeg har jo kjent henne lenge, så dette var skikkelig gøy! 

Ellers var jeg mye å snakket med folk, slik som det blir her på TG, og lekte meg med kameraet mitt. Jeg har plagdes med at jeg får så mørke bilder innendørs, men så fikk jeg litt opplæring av en på rekka her, og da forsto jeg litt mer. Så da måtte jeg opp i tribunen for å teste ut litt! Det ble mye bedre enn det har vært før, og jeg fikk også til å ta litt rare bilder, som jeg syntes ble litt kule (se dag 2-innlegget for å se et eksempel på det). 

Vi skulle egentlig ut å spise pizza sammen, men det ble ikke noe av, da det samtidig som vi ville ha bord skulle være 60 stykker på samme plass som oss. Og ettersom vi også ble ganske mange, så måtte vi flytte det til dag 4 isteden. 

Det ble en seint kveld, da jeg ikke la meg før fem på natten. Jeg har prøvd å holde en nogenlunde grei døgnrytme, men så ble det bare senere og senere. Heldigvis har jeg ikke jobb før onsdag, så jeg tror det vil gå fint likevel! Det var bare så koselig å være her, så da ville jeg ikke til hotellet å sove!

#tg #tg16 #thegathering #spmgtg16 #spill #game #gaming #gamer #vikingeskipet #hamar3 kommentarer

Kjartan Hessen

26.03.2016 kl.13:15

Kul blogg! Det må vær kult å vær på tg, kjekt å lese om iallfall! Ka spill spilla dokke der?

MsHildur90

26.03.2016 kl.13:24

Kjartan Hessen: Hei! Tusen takk! Det spilles mye her, selv om jeg har spilt sinnsykt lite egentlig. Jeg har spilt Minecraft og Skyrim, mens andre på rekken her har spilt Civilization, diverse strategikrigsspill, CS:GO, Factorio og mye mer! Er veldig kjekt å være her!

militaten

26.03.2016 kl.15:57

ja du brukte så mye tid på det til slutt ja ;)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits