TG16: Pizza og depresjon!


Dag 4 på TG, og Etter-TG-depresjonen begynner å komme snikende inn! Jeg våknet opp, og tenkte "ånei, TG er snart over. Jeg vil ikke si hade til alle folkene her!". Jeg ble rett og slett lei meg over å tenke på at det snart var forbi, og at jeg snart måtte si hade til disse flotte menneskene jeg har så god kontakt med, spesielt når jeg vet det mest sannsynlig blir et år eller to til neste gang. Men jeg trøstet meg med at det enda var en dag igjen, og at jeg også skulle sitte i bil med tre av disse menneskene i mange mange timer på søndagen. Så jeg sto opp, og kom meg til skipet.

Som vanlig ble det mye snakking med folk, og også en god del klemmer. Jeg er ikke en person som klemmer folk så mye, men det ble likevel en god del klemmer under hele TG. Kaffebaronen var den som ga best klemmer!


Bilde av Kaffebaronen på TG13!

Klokka seks på kvelden dro en stor del av oss ut for å spise pizza sammen, og vi fikk hele kjelleren på Pizzanini for oss selv. De fleste av oss spiste pizza, mens noen merkelige mennesker kjøpte biff (på en pizzaplass, det går jo ikke an!!). Jeg delte pizza med en annen, som faktisk var mer kresen enn meg. Når vi fant ut vi skulle dele pizza snudde jeg meg rundt til han og sa litt bekymret "Jeg er litt kresen da, så det kan bli vanskelig", men det var han også, så da skulle det jo gå bra. Viste seg at han var mye mer kresen enn meg, så det ente opp med at vi spiste en litt kjedelig pizza. Pizzaen var heldigvis god da, så det gjorde absolutt ingenting. Dessuten byttet jeg et pizzastykke med en annen en, ettersom han hadde kjøpt en veldig sterk pizza, så han nesten ikke klarte å spise noe av den. Så han ble glad over å få byttet bort et sterkt pizzastykke mot et litt mer tamt pizzastykke.

Etter pizzaen begynte en del å pakke ned og dra hjem. Sakte men sikkert ble rekka bare tommere og tommere, og det ble mindre og mindre folk på skipet. Det var litt merkelig å se hele rekker tom for folk, når det hele påsken hadde vært stappfullt. Vi som var igjen utover kvelden og natten prøvde å være sosial med hverandre, selv om et par stykker var så slitne at de bare satt å spilte, eller gikk for å legge seg. Det var ganske koselig, samtidig som det var litt melankolsk. 

Vi dro vel til hotellet rundt tre på natten tror jeg. 


 

#spmgtg16 #tg #tg16 #lan #game #gaming #gamer #norsklan #hamar #vikingeskipetIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits