Har du noen merkelige filmtips?


Jeg leter etter filmer å se på fritiden min. Men jeg er ærlig talt litt lei de standard filmene man blir bombandert med på daglig basis (marvel, DC osv). Jepp, jeg elsker superhelter, men det er rett og slett for mye, spesielt når filmene er lite gjennomtenkte med et kjedelig plot. Selv om filmene i seg selv er underholdende, gir de meg ikke noe. Jeg husker ikke hver enkelt film, det blir mer som en suppe laget av filmer som er mer eller mindre samme fortelling, bare med ulike karakterer og morsomme ting de sier. Og det kommer ikke til å roe seg ned ved første stund.


 

Derfor ønsker jeg tips om filmer som kanskje er litt merkelige og spesielle, eventuelt filmer som er ukjente men gode. De trenger ikke være norske eller engelske heller, for jeg ser gjerne utlandske filmer med undertekster. 

Har du noen tips?


#film #tv #marvel #dc #superhelt #filmer #tips7 kommentarer

Sparing

06.05.2016 kl.20:04

Det blir fort Dark City og Kebab Connections herfra. Ingen av de med superhelt i oppskriften, den først psykedelisk sci-fi og den andre, vel bare tull og absurditeter. Eller blinkende lygter, dansk galskap. Er serietips innafor, slenger jeg ut Green Wing, absurd humor i et sykehusmiljø. Ellers er noen andre tips, ikke ukjent akkurat da, men: Gjøkeredet, Goodfellas, The Usual Suspects, Memento og The Prestige.

militaten

06.05.2016 kl.21:34

det er mye bra som ikke er helt likt det samme gamle som: Doomsday Preppers , som er en serie om folk som forbereder seg på verdens undergang. Doctor Who. Terra Nova. the 100. Jessicia Jones. Defiance. under the dome og til slutt iZombie. av filmer har du jo: Focus. Kung fu hustle. A Haunted House. A few best man. frends with benefits. du bør også se: hjem. forde den egentlig bare er artig og setter verdenen væres i et litt annet syn, mange andre bra barne filmer å men du får si i fra om du vil ha noe mere av en bestemte sjanger eller bare mere.

Monika T Aa

06.05.2016 kl.22:24

Den sterkeste filmen jeg noen gang har sett heter Once Were Warriors , den er produsert i 1994. Jeg havna på den på kino da filmen jeg egentlig skulle se var utsolgt...

Jeg har ikke sett den på mange år nå, men forrige gang jeg så den fikk jeg like gåsehud som første gangen...

Leifnarr Riften

09.05.2016 kl.20:03

Du kan kanskje starte å prøve samtlige filmer av Wes Anderson, plenty å ta av - alle superbra. Eller cohen-brødrenes - herunder den originale Fargo-filmen. Og selvsagt Roy Andersons filmer. Veldig sære og fine.

Bentaraco

14.05.2016 kl.11:54

Star Wars er tingen Hilde :3

MsHildur90

15.05.2016 kl.18:43

BenTarAco: Vil se den nye, for har hørt mye bra om den :) Men de gamle er så som så :P

Bentaraco

21.05.2016 kl.02:35

MsHildur90: Episode VII syns jeg var veldig bra, men de originale er best. :3

Du må se de originale først for å skjønne den nye :P

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits