Anmeldelser på video eller blogg?


Jeg har tenkt en del i det siste om hvordan jeg kan få tid til alt jeg vil. Jeg har som sagt al for mange hobbyer, samtidig som jeg har jobb, og hus og hage som må gies kjærlighet til. Det føles ikke som fritiden strekker til liksom. Det at jeg har tre egne blogger, er leder for to gruppeblogger, har to egne kanaler og leder for en annen gruppekanal, og i tillegg er leder for organisasjonen RageQuit, hjelper liksom heller ikke. Jeg har for mye å gjøre, og for lite tid. Egentlig burde jeg kutte ut noe, men det er alt for vanskelig!

Derfor tenkte jeg litt på hvordan jeg kunne få til innhold på både blogg og youtube samtidig. Ideen min var anmeldelser.. Jeg skriver anmeldelser på bloggene mine innimellom, både av filmer, bøker, tegneserier osv, og kanskje hadde det vært en ide å lage det om til videoer isteden, også legge ut videoene på bloggen i tillegg?

Spørsmålet er jo om folk kommer til å se videoen, eller om jeg i tillegg til å legge videoen på bloggen også må skrive anmeldelsen slik at folk kan bestemme om de vil lese eller se/høre?

Hva synes du?



#video #youtube #anmeldelse



Én kommentar

militaten

27.05.2016 kl.12:27

jeg er fornøyd med bare en video Anmeldelse ;)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.













hits