KOMMENTARSØNDAG!


Hei! Jeg tenkte jeg skulle begynne med noe nytt, både når det kommer til blogg og youtube. Dette har jeg kalt Kommentarsøndag. Det går ut på at hver søndag skal jeg kommentere på blogger og youtubekanaler som ikke får så mye oppmerksomhet og kommentarer. Hvordan velger jeg hvilke jeg skal kommentere på? Jo, på to måter. Først og fremst blir jeg å legge ut innlegg på Facebook, hvor folk kan linke sin egen blogg eller youtubekanal. Jeg blir også å oppsøke blogger og youtubekanaler selv, for å ikke bare kommentere hos de som spør om det. 

Det er så mange som lager ting som er kjempebra, men som ikke får noe tilbakemelding fra noen. Og det er veldig umotiverende og mange slutter fordi de ikke føler noen bryr seg. Mange driver på med noe som de ønsker seg kommentarer på, men de gir ikke kommentarer selv til noen andre, og dette vil jeg ha forandring på. 

Om du har lyst å være med på dette, så er du hjertelig velkommen. Alt du trenger å gjøre er å kommentere på en blogg eller youtubekanal, en skikkelig kommentar (ikke bare spam), og vær vennlig i kommentaren. 

La oss gjøre samfunnet rundt youtube og blogging mer hyggelig og givende!

Your Comment Counts words on a red suggestion box to illustrate the value and importance of feedback, opinions, suggestions and brainstorming ideas
#kommentarsøndagIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits