Syklende tape og Game Of Thrones stuff!


Jeg fikk en pakke i posten i dag! Jeg hadde bestilt en del ting til en goodiebag jeg skal sende ut, til han som vant FTB-tegnekonkurransen min, og i samme slengen fant jeg et par ting til meg selv! 

Jeg bestilte meg en tapeholder, som var formet som en gammeldags sykkel, noe som så skikkelig søtt ut. Eneste problemet er at tapen klistrer seg fast på framsiden av sykkelen om man ikke følger med! Men riktig søt, og når kontoret mitt er ferdig vil den få en flott plass der!Ellers kjøpte jeg også et par Game Of Thrones-ting! Jeg elsker denne serien, selv om jeg bare har sett ut tredje-sesongen. Skal lese den første boken i serien ganske snart, og gleder meg noe voldsomt!

Først og fremst kjøpte jeg en musematte, for dette trengte jeg virkelig etter å ikke ha hatt ei musematte på 10 år eller noe. Den siste musematten jeg hadde var ei jeg fikk i et Donald-blad for lenge siden, så dette var en oppgradering!

Også kjøpt jeg en nål, med merket til Stark-familien! Har ikke noen klær den passer til, men det kommer nok etterhvert!Gøy å få pakke i posten! Spesielt når man også fikk bestilt noen gøyale ting til vinneren av konkurransen!

Det var Sondre som vant tegnekonkurransen, med tegningen under. Jeg venter enda på en pakke til, men når den kommer så får jeg sendt goodiebagen til han! Skikkelig fin tegning! Jeg henger fra skiltet, biblioteket er der i bakgrunnen. Det er trær og blomster der, bier og oksen Nietzsche, og til og med erkefiendene mine! Så kult!


 

#post #pakke #GoT #stark #sykkel #kontor #tegning #konkurranse #vinner Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits