Don't Starve Shipwreched - tegning!


Pga en ny serie på kanalen, fikk jeg plutselig tegnelysten tilbake! Jeg begynte å spille Don't Starve igjen, og bestemte meg for å lage en serie fra Don't Starve Shipwreched, hvor du må overleve monsuner og tropiske stormer, mens du prøver å finne nok mat og ting du trenger for å overleve. Veldig morsomt dlc til ett av mine favorittspill!

Jeg tegnet thumbnail til videoene, først for hånd før jeg la de inn i photoshop og fortsatte der. Gjorde først linjene mørkere, og alt annet hvitt.Så la jeg inn farge. Til slutt ble tegningen seende slik ut! Ganske fornøyd egentlig!

Men ettersom det var en thumbnail måtte jeg jo forandre den enda litt mer, og da ble til slutt resultatet dette:Ble ikke 100 % fornøyd med himmelen (kanskje noen skyer ville gjort det bedre?), men havet ble ganske greit synes jeg!

Hva synes du?


#hobby #tegning #tegnelyst #kunst #thumbnail #youtube #kreativ #kreativitet #dontstarve #spill #gamer #gaming #games #spilling 2 kommentarer

frodith

20.10.2016 kl.20:28

Moro å tegne :-) Jeg har ikke noe bra tegneprogram, holder bare på i Paint, men koser meg med DET da :-)

MsHildur90

26.10.2016 kl.11:48

frodith: Du får til mye fint i Paint også ;) Har sett en del av tegningene dine :D

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits