Spillminne: Harvest Moon!


På videregående oppdaget jeg om min vennegjeng spillet Harvest Moon! Det var et gammelt spill fra 1996, som ble laget for SNES. Vi fikk til å spille det på pc gjennom en emulator, og vi ble fort avhengig. Du overtar en gammel gård, og må arbeide for å få den oppe og gå. Du må få tak tak i kyllinger og kyr og ta deg av de, ta deg av avlingene dine, høste og fiske, og også finne deg en kone. Du har mange ulike alternativer for hvem du må flørte med og til slutt gifte deg med. Det er et merkelig men søtt spill! Jeg spilte gjennom dette mange ganger, og hadde det kjempemorsomt med å velge ulike koner og prøve å få til gården best mulig på de to årene man hadde å spille på.

Har du mulighet til å teste det ut så anbefaler jeg deg å prøve!Har du prøvd dette spillet?


#harvestmoon #snes #spill #game #gamer #games #gaming #spillminne5 kommentarer

frodith

29.10.2016 kl.20:36

Nei, ikke prøvd.. Jeg spiller lite. Bare Wordfeud på brettet. Spilte Tomb Raider litt for en god stund siden..;-)

elgulf

29.10.2016 kl.21:06

Dette er et fantastisk spill faktisk. Selvfølgelig veeeeeldig langtekkelig, men artig.

Selv hadde jeg dette på gameboy color back in the 90`s. Sammen med Legend of the river King, som forøvrig var utgitt av samme utvikler Natsume. Anbefaler det også. Nesten helt likt, bare at poenget var og skaffe den råeste fisken istedet for bondegård. Nostalgisk

Morten Pettersen

29.10.2016 kl.22:35

Kid Icarus - Nes

Første spillet jeg ble hekta på.

Retrospekt

31.10.2016 kl.13:10

Jeg har ikke spilt så mye av den originale harvest moon serien, men har spilt en del av rune factory, som man kan si er en slags spinoff? Rune factory er "a fantasy harvest moon", liker best det tredje spillet i den serien :)

MsHildur90

15.11.2016 kl.20:20

Retrospekt: Ja har sett noen bilder fra de spillene, men jeg føler de ikke helt har den samme sjarmen :) Kan ta feil, for har som sagt bare sett på bilder ;)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits