YT: Hildurs adventskalender: Har du lyst å bidra?


I år som i fjor blir det en adventskalender på hovedkanalen min, og i år kan du bidra! Det er flere ting du kan bidra med, og alle som er med på dette får selvfølgelig shoutout!

Hva kan du gjøre for å bli med?

 

1: Det er veldig koselig med tegninger og slikt, så om du vil sende inn en tegning som enten har med jul eller kanalen min å gjøre, så blir jeg superglad! Du sender inn det du lager på mailen min: mshildur90@hotmail.com og skriv gjerne hvilket navn jeg skal bruke når jeg gir deg shoutout. Har du en youtubekanal for eksempel kan du gi meg navnet på den.

 

2: Send meg utfordringer! Jeg vil ha utfordringer av alle slag, og de beste blir jeg å gjennomføre iløpet av adventskalenderen. Du kan enten kommentere under her på dette blogginnlegget, eller sende det til meg på sosiale medier av noe slag.

 

3: En av episodene blir spilt inn sammen med de som er på Discorden min, så join der for en mulighet til å bli med i en video. Videoen blir spilt inn på Minecraft, og om du ikke har mic så er ikke det et stort problem. Discord-link: https://discord.gg/wufkShN

 

4: Om du holder på med youtube eller streaming, så kan du spille inn en video der du svarer på spørsmålene under, og sender de til meg. Gjerne legg videoen inn på Dropbox og send meg nedlastningslinken på mail (mshildur90@hotmail.com) eller som privatmelding på sosiale medier. Krav er en helt grei mic, og om du ikke vil vise ansiktet ditt kan du for eksempel spille inn en liten snutt i minecraft av karakteren din der. Husk å ha youtube-/streamernavnet ditt i navnet på fila, slik at jeg lettere holder styr på hvem de ulike filene er fra og hvem jeg skal gi shoutout til! Gjerne svar kort og presist, slik at videofilen blir minst mulig, og det blir lettere å redigere. Om du vil hoppe over noen av spørsmålene så gjør du det.

Spørsmålene:

1. Hva er den beste julegaven du har fått noen gang?

2. Hvem er vanskeligst å finne gave til?

3. Hviken norsk youtuber/kjendis ligner mest på nissen?

4. Hva liker du best med jula?

5. Hva får deg i julestemning?

6. Hvor bor nissen?

7. Hvorfor har vi juletre?

8. Hva ønsker du deg i julegave?

9. Er du en nisse eller engel? Og hvorfor?

10. Hvorfor sier nissen Ho Ho Ho?

11. Kan du etterligne hovmesteren?

12. Ønske alle en god jul!

 

Fristen for å sende inn ting er 1. Desember, men videoen kan sendes inn litt over 1. desember.


#jul #advent #adventskalender #julekalender #youtube #yt6 kommentarer

Tobias

16.11.2016 kl.17:32

Hallo Hildur!

Jeg elsker julekalenderen, jeg gleder meg til den hvert år og har alltid hatt lyst til å være med. Jeg har en liten utfordring til deg. Det er å lage en redstone 2x2 piston door på minecraft(starter med noe enkelt og simpelt)

Jan Christian

17.11.2016 kl.02:42

Hei Hildur

Jeg har et spørsmål til å starte med. Hva heter du på Discord? Men challengen er lag 3 karakterer du liker godt. Jeg har YT kanal og heter PewdsFan Jan btw.

MsHildur90

17.11.2016 kl.14:38

Jan Christian: Heter MsHildur90 på Discord :) Bare å joine Discord-serveren min om du vil ;) Hva mener du med å lage karakterer? Tegne eller noe annet?

Jan Christian

17.11.2016 kl.02:45

Hvis det var det øverste😂😂😂😂😂😂

Jan Christian

17.11.2016 kl.02:48

Jeg heter PewdsFanJan å Discord btw.

Jan Christian

17.11.2016 kl.03:02

Server

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits