Veldedighetsstream: Bring children from streets - BCFScharity


En gruppe gamere fra IKT VG2 på Amalie Skram Videregående skole bestemte seg for å bruke helgen sin på å samle inn penger til veldedighetsstiftelsen Bring children from streets, ved å streame spill og underholde andre! De streamer Minecraft, LoL, Overwatch og mye mer! Mange snakker om at spill ikke bidrar til noe positivt, men det er så langt fra sannheten som det kan komme, og dette er superflott gjort av dem! Gå gjerne inn på streamen deres, doner litt (alt hjelper) og gjerne gi dem noen godord i chatten! Link til stream: https://www.twitch.tv/bcfscharity

Bring children from streets jobber for å hjelpe foreldreløse barn og unge i Uganda, ved å samle inn penger som går til ulike formål.

Pengene går til:

  • Økonomisk støtte til Nsumba barnehjem, Nsumba, til drift, opprustning og vedlikehold.
  • Å etablere barnebyen JaJa Nsumba B Children Village.
  • Stimulere til annet utviklingsarbeid til beste for barna på institusjonen/e, bl.a. gjennom bruk av idrett.

 

Bildene er lånt fra Bring children from streets Facebookside.
 

OPPDATERING: De er nå ferdig med streamen, og samlet inn hele 3 250 kr! De var kjempeflinke! =D

#veldedighet #charity #uganda #stream #streaming #BCFScharityIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits