Hildur, hvorfor legger du ikke ut videoer?


Hei!

Mange har nok lagt merke litt at i perioder er jeg meget dårlig til å legge ut videoer, og jeg kan forstå at det er irriterende for dere som følger med på en serie for eksempel, eller kanalene mine generelt. 

Jeg skal her prøve å forklare litt hvorfor det av og til blir slik. 

Det er rett og slett livet som kommer i veien av og til.

Noen ganger er det pga helsen min, ettersom jeg ofte blir dårlig, og går å har mye vondt i kroppen til tiden, men dette medfører som oftest bare noen dager med lite aktivitet. De gangene jeg er borte fra kanalene en lengre periode er det ofte noe som skjer i livet mitt som rett og slett krever mer av meg, og da må youtubekanalene nedprioriteres. Akkurat nå er jeg ute i praksis på et bibliotek, og selv om jeg bare er det 6 timer, fire dager i uka, har jeg blitt meget sliten av dette pga helseproblemene mine. Jeg har såvidt orket å laget meg skikkelig middag de siste ukene, så å lage videoer har jeg iallefall ikke klart å gjort. Bare å lage meg ostesmørbrød har vært slitsomt liksom. Denne uken har jeg begynt å føle meg litt bedre, så det kan hende at jeg får til å lage litt videoer på fridagene mine framover, som er onsdag, lørdag og søndag. Men jeg vil ikke love noe, ettersom jeg hater å skuffe folk. Og jeg føler jeg skuffer folk en del når jeg har perioder som dette hvor det kommer få eller ingen videoer.

Trekningen som skulle vært 28. februar ble også utsatt litt, ettersom jeg ikke har orket å lage noe video. Jeg prøvde å lage en kort video hvor jeg trakk en vinner, men videofilen forsvant rett og slett, så jeg mistet motet litt pga det. Jeg tenker videoen hvor jeg annonserer vinneren blir å komme denne helgen, og må bare beklage at det har tatt en del ekstra tid.

Hvor lenge vil dette foregå?

Jeg tror at etter første uke i april vil ting bli bedre. Jeg flytter nemlig rundt 1. april til en plass med bedre internett, bedre pc og mindre distraksjoner. Jeg blir også ferdig med praksisen da, så kanskje får jeg litt bedre tid da!  Jeg gleder meg veldig masse til dette, da det blir lettere å få ut videoer med godt nett, og at jeg i tillegg kan streame om jeg ønsker det! Jeg trives veldig godt på praksisplassen min, selv om jeg blir sliten pga den, så det er ikke bare negativt. Bibliotekaren er superhyggelig, og alle besøkende er så trivelige, og å spille Ludo med folk fra voksenopplæringen er også kjempegøy! =) Fram til begynnelsen av april kan du følge meg på SnapChat og Instagram for å følge med på hva jeg bedriver med for tiden, brukernavn MsHildur90 begge steder!

Takk for at dere er så tålmodig og støttende! Jeg er virkelig veldig glad i dere alle sammen <3


#youtube #yt #video #hildur #hildur90 #mshildur90 #praksisIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits