TG17 er igang!


Nå er The Gathering 2017 igang på Hamar, og jeg er ikke der. 

TG er et gigantisk lan som foregår i Vikingeskipet på Hamar, hver påske. I år er det ca 5000 deltakere, alle under samme tak! Det er ganske stort med andre ord! 

Mange mennesker assosierer lan med svette nerder som sitter på hver sin pc og er usosiale mens de drikker redbull, og selvfølgelig finnes denne type deltaker også, men det mange ikke forstår er hvor sosialt TG er for de aller fleste! Jeg har vært der 3 år, og har alle årene nesten ikke brukt pcen mens jeg har vært der. Jeg har brukt pcen til å overføre bilder, skrive blogginnlegg (kan leses under kategorien Nerdete Turer) og redigert et par videoer. Ettersom jeg sitter sammen med 20-30 folk jeg kjenner fra før av, som jeg i tillegg bare møter ansikt til ansikt på TG, så er det ikke så mye tid til spilling. Vi sitter ofte sammen og snakker, går og utforsker vikingeskipet for å se hva som selges og hva som skjer, spiser sammen og har det generelt veldig trivelig. Jeg kjenner folk der fra 4 ulike spillsamfunn, så i tillegg til de jeg kjenner på rekka, sitter det folk litt rundt og kring som jeg også kjenner. Jeg kjenner folk fra spillsamfunnene Xioco, RageQuit, MCNO og MrSaminus. De fleste som drar til TG kjenner noen andre som skal dit, så TG er sosialt som fy! Man kan dessuten også bli kjent med nye folk der.

I år så er ikke jeg der som sagt, men jeg skulle gjerne ønske at jeg var der! Jeg har sittet å sett på stream fra rekken jeg skulle sittet på om jeg hadde vært der, og jeg må innrømme at jeg blir litt trist når jeg ser mange kjente og kjære ansikt, og jeg ikke har mulighet til å være der. Jeg håper jeg får mulighet til å dra dit neste år, selv om det er lang tid å vente.

Begge bildene er fra TG 2013, som var min første tur dit! Det var skikkelig påskevær den påsken, med masse snø og sol!

Savn!


#tg #tg17 #tg13 #thegathering #lan #hamar #påske #vikingeskipet #nerd #gaming #gamer #gamers #spill #xioco #ragequit #mcno #mrsaminus #sosialt #savnIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits