Inntrykk: Aurora Dusk


Jeg testet ut demoversjonen av Aurora Dusk for en liten stund siden, og her er inntrykket jeg sitter igjen med.. På en måte..

Du begynner med å lage deg en karakter, og kan velge mellom ulike raser, klasser og slikt. Spillet har en litt retro-følelse over seg, og jeg likte grafikken veldig godt. Spillet er definert som et sandbox rpg og strategispill. 


Karakteren min Gilian!

Når jeg begynte å spille ble jeg først meget meget forvirret, ettersom Adventure-delen kastet deg rett ut i en voldsom krig mot en gigantisk horde monster på første bane, for så å fortsette med baner som lærte deg å hugge trær og jakte hjort. Akkurat hvorfor de tenkte det var en god ide vet jeg ikke, men det begynte iallefall med et pangstart! Etter det store slaget møtte man en karakter som jeg bare kalt for Calzone ettersom navnet hennes var vrient å uttale, og hun lærte meg litt mer hvordan spillet funket. Det var ganske koselig og mye mindre kaotisk enn det store slaget spillet begynte med, og jeg vil si at jeg likte det. 


Det første slaget. Ganske kaotisk for å si det sånn!

Jeg testet bare 20+ minutter av demoversjonen for å spille inn en video fra spillet, og selv om jeg vanligvis føler jeg har et sterkt inntrykk av om jeg blir å like et spill eller ikke etter den tiden, så sitter jeg nå igjen som et spørsmålstegn. Jeg har ikke noe spesielt negativt å komme med, og det var gøy å spille det, men jeg vet ikke hvor historien vil gå videre, og hvordan gameplayet blir videre. Men jeg vil si at det er verdt å sjekke ut, demoversjonen er gratis, og det finnes også let's plays på youtube man kan se på. 


Meg og Calzone, som kjemper mot et par monster!

Blir du å sjekke ut dette spillet?


#AuroraDusk #spill #game #gamer #gaming #minianmeldelse #anmeldelse #spillanmeldelse #retroIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits