Ferdig Mario-tegning!
 • Postet: 11.04.2017

Jeg la merke til at jeg aldri har delt den ferdige versjonen av Mario-tegningen jeg tegnet for flere år siden, så her er den!Jeg var enda ganske ny på Photoshop på den tiden, så kvaliteten er ikke den beste. Men Mario er en kul spillfigur, så var veldig gøy å få tegne han!


#tegning #tegn #mario #spill #gaming #gamer #games #game #spillkarakter #photoshop

Throwback: Eg elska bacon!
 • Postet: 09.04.2017

For noen år siden tegnet jeg Addexio, mens han spilte inn en vlogg om mat. Jeg hadde tenkt å lage en bloggserie som het "Hilduvision", hvor jeg tegnet Youtubere og gamingvenner slik som jeg ser de for meg. Jeg har et par skisser liggende, så kanskje det blir i fremtida, men fram til da får dere kose dere med denne tegningen av Addexio/Bjørn! xD


Han er jo søt da!


#tegning #tegn #photoshop #draw #hilduvision #addexio
 

Don't Starve Shipwreched - tegning!
 • Postet: 14.10.2016

Pga en ny serie på kanalen, fikk jeg plutselig tegnelysten tilbake! Jeg begynte å spille Don't Starve igjen, og bestemte meg for å lage en serie fra Don't Starve Shipwreched, hvor du må overleve monsuner og tropiske stormer, mens du prøver å finne nok mat og ting du trenger for å overleve. Veldig morsomt dlc til ett av mine favorittspill!

Jeg tegnet thumbnail til videoene, først for hånd før jeg la de inn i photoshop og fortsatte der. Gjorde først linjene mørkere, og alt annet hvitt.Så la jeg inn farge. Til slutt ble tegningen seende slik ut! Ganske fornøyd egentlig!

Men ettersom det var en thumbnail måtte jeg jo forandre den enda litt mer, og da ble til slutt resultatet dette:Ble ikke 100 % fornøyd med himmelen (kanskje noen skyer ville gjort det bedre?), men havet ble ganske greit synes jeg!

Hva synes du?


#hobby #tegning #tegnelyst #kunst #thumbnail #youtube #kreativ #kreativitet #dontstarve #spill #gamer #gaming #games #spilling 

BBz_Tridents bursdagsgave (fra 2013)
 • Postet: 20.09.2016

I 2013 tegnet jeg en tegning til BBz_Trident i bursdagsgave. Tror han ble veldig fornøyd, og det ble jeg også! Jeg er ikke så flink å skrive, så teksten er ikke så pen, men dama er pen iallefall!


#tegning #hobby #kunst #fantasy #håndarbeid 
 

Pokemon tegning!
 • Postet: 18.09.2016

Jeg har aldri likt Pokemon, faktisk HATET jeg tv-serien som gikk da jeg var ung. Den var repetitiv og karakterene var teite, i mine øyne. Men likevel tegnet jeg dette for noen år siden. Jeg hadde en ide om en serie fra moddet Minecraft med Pokemon, men det ble aldri noe av (ettersom jeg ikke likte Pokemon). Men ble ganske fornøyd med tegningen da.#tegning #kunst #håndverk #håndarbeid #hobby #pokemon #spill #nerd

Minecraft-tegnigner
 • Postet: 14.09.2016

Så her er en samling av mine Minecraft-tegninger. Jeg har alltid brukt Minecraft-figurer som min avatar på youtube, fordi det er et av mine favorittspill, og fordi det alltid kommer til å være minecraft på kanalen min. Personlig liker jeg den nederste til venstre best, men den nederst i midten har en spesiell plass i hjertet mitt fordi den var den første jeg lagde da jeg først begynte!#tegning #hobby #minecraft #mc #gaming #game #gamer #games #spill

Nye Vlogur-thumbnails!
 • Postet: 22.08.2016

Nå har jeg nettopp fått tak i Photoshop igjen, noe som er utrolig deilig. Derfor lagde jeg noen thumbnails til vlog-serien min, Vlogur. Det er alltid litt skummelt  bruke ekte bilder av meg til thumbnails og slikt, men jeg begynner å bli vant til det. #youtube #photoshop

Nye bannere!
 • Postet: 15.06.2015

Jeg har fått meg nye bannere på mine to kanaler, og er meget fornøyd! Jeg har ikke fått logoene enda, men de kommer etterhvert!

Takk til DrFoofi som lagde bannerne! 

Denne er til hovedkanalen! Jeg elsker jo farger i alle...farger..Kremt.. Så dette er perfekt for meg!

Dette er til Skammekroken, hvor jeg spiller litt mer voksne spill, slik som skrekkspill og spill med generelt voksent innhold. Elsker lilla og grønt sammen, så det er blitt temaet for denne kanalen. 

Hva synes du?

#youtube #design #banner #photoshop #drfoofi #hildur90 #mshildur90

Hilduriania Thumbnail!
 • Postet: 05.06.2015

Her er min fargespreke thumbnail til Minecraft-serien min, Hilduriania! Ganske fornøyd, og viser hva serien handler om!#thumbnail #youtube #tegning #photoshop #hildur90 #hilduriania #mshildur90 #spill

Scribblenauts thumbnail!
 • Postet: 05.06.2015

Tror ikke jeg har vist dere thumbnailen for Scribblenauts, så her er den! Tegnet etter ulike ting som skjedde i serien og slik. Var vel en av de første thumbnailene jeg lagde, så litt rotete og mørk, men gøyal likevel!#youtube #tegning #spill #hildur90 #mshildur90

Pentagrammer
 • Postet: 27.03.2015

Jeg har i det siste tenkt på to ting: Bacheloroppgaven min om bibliotek, og demoner. Hvorfor demoner? Jo, fordi jeg sitter å skriver på noe for tiden, hvor demoner spiller en viktig rolle. Akkurat hva det er vil jeg ikke si, ettersom jeg ikke helt vet om det blir noe av eller ikke. Men jeg har iallefall tenkt mye på det, og derfor har jeg også tegnet et par pentagrammer. De er langt fra ferdige, men synes de ble litt fine. 

 #tegning #kunst #pentagram #demon

Kanin!
 • Postet: 24.02.2015

Tegnet denne lille karen for en stund siden. Han er oppkalt etter en av mine første kaniner (som jeg husker), som het Blåmann. Blåmann var nemlig blå da han ble født, og selv om han ble mer gråaktig etterhvert, så var det fremdeles litt blåskinn i han!

Hva synes du?

#tegning #kunst #kanin #dyr 

Enda en Vlogur-thumbnail!
 • Postet: 09.07.2014Tenkte det hadde vært gøy å ha flere thumbnails å bytte mellom. Regnbuefargene, blomstene og sommerfuglene blir standarden for Vlogur, også bytter jeg bare på alt annet. 

Q: Hva synes dere?

#vlogur #vlog #thumbnail #photoshop #bilderedigering #bilde #selvportrett #hildur90 #mshildur90

Ny Vlogur-thumbnail
 • Postet: 30.06.2014

Ny thumbnail til Vlogur-serien! Litt mer fargerik enn den jeg har nå. Synes den passer meg ganske godt, da jeg elsker blomster, farger, neon og sommerfugler!

Hva synes dere da, søte småtroll?

#photoshop #redigering #bilderedigering #youtube #thumbnail #kunst #hildur90 #mshildur90

Fortsettelsen på Don't Starve-tegningen versjon 3.0!
 • Postet: 29.06.2014

Fortsettelsen på Don't Starve-tegningen versjon 2.0!
 • Postet: 26.06.2014Jeg og Photoshop begynner å bli venner nå! Fremdeles ikke ferdig altså, men begynner å bli ferdig!

#tegning #kunst #hobby #håndarbeid #dontstarve #spill #hildur90 #mshildur90 

Fortsettelsen på Don't Starve-tegningen!
 • Postet: 25.06.2014Tror den kan bli kul jeg! Hva synes du?

#tegning #kunst #hobby #håndarbeid #dontstarve #spill #hildur90 #mshildur90 

Tegningflom!
 • Postet: 23.06.2014

Selv om jeg har en liten skrivesperre for tiden, har det ikke stoppet meg når det kommer til andre kreative hobbyer. Jeg har kommet i en periode hvor jeg har lyst å tegne hele tiden rett og slett! I de to siste dagene har jeg blant annet tegnet på en intro for Don't Starve.Dette er den første skissen. Det er meg og en gris på tur i skogen. Etter dette bildet har jeg lagt på en hel del andre ting, og begynt å tegne inn ting med penn. 

Tror dette kan bli bra jeg! Har også mange andre påbegynte tegninger, men vil ikke vise dem fram enda!

#tegning #bilde #dontstarve #kunst #mshildur90 #hildur90

Hildur the zombie!
 • Postet: 26.05.2014En zombieversjon av minecraftfiguren min, som vanligvis bærer en redstoneblock eller et hjerte!

#tegning #kunst #hildur90 #zombie #photoshop

Weavesilk: Røyktegninger!
 • Postet: 25.05.2014

Jeg hatt det gøy inne på en side, som kalles weavesilk.com, den siste tiden. Har kan man kaste bort et par timer, bare ved å prøve seg fram og se hva man får til å tegne.

Her er det jeg tegnet på fredag:

Mr.Bille

Mr.Flue

Ormehull

Firkantet blomst

Merkelige hjerter

Neonrose

Fyrverkeri

Undervannsblomst

Hilduriansk blomst

Blå

RosaNeoneksplosjon. Se hvordan den ble laget her: http://r.weavesilk.com/?v=4&id=vlplmtg5nm

 

Jeg elsker virkelig denne siden, for man kan få til så mye kult, uten å egentlig ha noe kunstneriske ferdigheter. Eneste problemet er at jeg ikke får til å lagre alle bildene jeg lager, noe som er litt merkelig. Men går ut ifra at om det er et problem fra dems side, så jobber de nok med å fikse det.

Her kan dere se hvordan noen av bildene som jeg ikke fikk lagret ble skapt:

Ormehull 2.0: http://r.weavesilk.com/?v=4&id=lamlmtb2l9

Neonindisk: http://r.weavesilk.com/?v=4&id=rujlmtlh3k

Rundt og rundt: http://r.weavesilk.com/?v=4&id=cywln2pslr

Søthet: http://r.weavesilk.com/?v=4&id=rujlmtlh3k

 

#hildur90 #tegning #kunst #hobby #weavesilk #røyk #neon

HilduVision: Gratulere Addexio!
 • Postet: 10.05.2013

For å feire at Addexio har fått 20 000 abonnenter har han fått æren av å være den første i XioCo jeg tegner med ''HilduVision''.

HilduVision er en ny bloggserie hvor jeg tegner folk jeg kjenner, sånn som jeg på mine galeste øyeblikk ser de for meg. Så dette kan jo bli spennende!

 

Addexio:Og for de som ikke forstår tegningen så kan de se Addexio sin Vlog, så forstår dere alt!

 

Random helvettes-tegninger
 • Postet: 28.01.2013

Dette er et lite prosjekt jeg har gående. Jeg tegner ting som hører til i helvette. Groteske og skummelt men vakkert på samme tid.Supermario-tegning
 • Postet: 28.01.2013Ikke helt ferdig men. Er gøy og lærerikt å tegne etter ting man ser. Elsker å tegne i tegneserie-stil!

 

Zombietegning
 • Postet: 27.01.2013

Denne er jeg litt stolt over faktisk. Er ikke helt ferdig men ville vise den fram!Tegninger fra hildurs.blogg.no
 • Postet: 27.01.2013

Her har jeg tenkt å samle alle tegningene jeg har lagt ut på den andre bloggen min, som du finner her. Der kan du gå hvis du vil vite mer om meg, eller om du er interesert i fotografering, håndarbeid, dyr- og naturvern, mobbing og mye mer.

Legger jeg til nye tegninger her blir de lagt nederst i innlegget. Noen av tegningene er ikke ferdige enda, men når en tegning blir ferdig blir jeg bare å bytte ut den uferdige med den ferdige inne på innlegget, for ordens skyld.

Skriv gjerna hva du synes og hvilken du liker best!

De ovenfor ble lagt inn her den 27. januar 2013.


Vil du ha gratis blogg-PR?
 • Postet: 01.11.2012

Jeg har endelig fått meg en data som funker, og et headset som minimerer bakgrunnsstøyen, så i morgen kommer jeg til å begynne å lage videoer igjen. Litt bedre enn de forje jeg har laget.

Derfor lurer jeg på om noen har lyst til å tegne noen tegninger som jeg kan bruke i videoene mine?

 

Hvis du gjør det for meg så kommer jeg til å skrive et innlegg hvor jeg linker til bloggen din, og under hver video hvor jeg bruker tegningen kommer jeg til å linke til bloggen din.

En video skal jo helst ha en intro og ein outro synes jeg, og det er dette jeg kommer til å bruke tegningene til.

 

Så hvis noen er interesert i dette, så send meg en melding så kan vi avtale litt hva slags motiv eller tema det skal være, men du står veldig fritt til hvordan du tegner osv. Jeg er ikke så veldig streng på sånt ;)

 

Har lært meg å ''digitalisere'' tegninger
 • Postet: 22.10.2012

Tok litt tid men jeg har endelig forstått hvordan jeg kan digitalisere tegningene mine i photoshop etter mye prøving og feiling.. Jeg fant ut at jeg måtte farge linjene rundt tegningen svart FØR jeg begynte med noe annet. For hvis jeg farget noe innfor eller utfor strekene så ble de tynnere og lysere.. Og det ble ikke seende fint ut. Hvis du ser på headeren jeg har nå så ser du lett at jeg har feilet litt og strekene synes nesten ikke på visse plasser og er veldig ujevn i tykkelsen.

Her er den nye versjonen av tegningen av meg og en creeper:

Creeperen er litt gråaktig, men det er fordi han er så redd for meg :P

Ops! Ser nå at klokka ikke har blitt hvit inni, men det skal jeg nå alltids klare å fikse!

Venture Bros
 • Postet: 17.10.2012

En av de mest geniale tegneseriene jeg har sett faktisk! Har hatt et lite Venture bros-maraton i dag mens jeg har lest artikler. Jeg fokuserer nemlig bedre med bakgrunnstøy, og ettersom jeg har sett Venture bros før så blir det ikke en distraksjon.

Ellers har jeg begynt på en liten random tegning.
Bare en skisse enda men ganske fornøyd. Også tegnet en god del andre tegninger men de blir jeg ikke å legge ut før de er ferdige.

 

(Opprinnelig publisert: 08.10.2012)

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits