Hva skal ta over for Grim Fandango? 2

Hei! Jeg vil gjerne høre hva dere ønsker jeg skal spille på hovedkanalen min når Grim Fandango-serien er over! Det blir Hilduriania (minecraft), Hildur Testur og Vlogur, men jeg vil gjerne ha en gamingserie til gående. Jeg tror Grim Fandango er ferdig iløpet av en måned, så da blir det noe nytt på kanalen!

Trykk på linken og stem på den serien du ønsker mest!

http://www.strawpoll.me/12077782

 #youtube #yt #spørsmål #mshildur90 #hildur90

Ukeplan for mine kanaler: 0

Ettersom jeg har tenkt å bruke 2017 til å satse på Youtube og skriving, så tenkte jeg det var greit å legge opp en ukeplan igjen, slik jeg hadde for lenge lenge siden. Det kan selvfølgelig komme forandringer etterhvert, men jeg satser på at det blir positive forandringer som at det plutselig kan bli en ekstra video innimellom!

 

Plan for MsHildur90, hovedkanalen:

Mandag:

Gamingvideo (miniserier eller en litt lengre serie)

Onsdag:

Hildur Testur/Vlogur

Torsdag:

Hilduriania (Minecraft)

Fredag:

Gamingvideo (miniserier eller en litt lengre serie)

Søndag: 

Hilduriania (Minecraft)

 

Plan for Skammekroken, den litt mer voksne kanalen:

Mandag:

Her kommer det til å komme en liten overraskelse etterhvert, mest sannsynlig begynner den i mai.

Tirsdag:

Gamingvideo (miniserie, test av et spill eller en lengre serie)

Lørdag:

Gamingvideo (miniserie, test av et spill eller en lengre serie)

Så dette er planen jeg kommer til å prøve å følge. Jeg håper at på de dagene jeg ikke har noe video planlagt på hovedkanalen så kommer det innimellom til å komme en ekstra video, men jeg kan ikke love noe. Det er vanskelig nok å legge ut en video om dagen når Youtube ikke er jobben din. Samtidig må jeg fokusere en del på skrivingen min da jeg har blitt kontaktet av et forlag som ønsker å publisere noe jeg har skrevet iløpet av året! Så dette blir et spennende år for meg, og også forhåpentligvis for dere også!


#youtube #yt #youtuber #mshildur90 #hildur90 #skammekroken

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits