Flyvende Blekkulf! 4

Jeg må innrømme.. Jeg har ofte mareritt om blekkspruter. Så dette er min verste frykt med andre ord!Søt bugg, men bare så det er sagt, det er ikke lov med flymod på serveren, så denne blekkspruten ble bannet for alltid! :P

Rådhuset (singelplayer) 4

Landsbyen er straks ferdig! Hva synes du om rådhuset?

Skal du på TG i år? 0

Det skal iallefall jeg! The Gathering er for de som ikke vet et datatreff på Hamar, som skal være i påska, hvor en masse folk møtes for å spille sammen, delta i konkurranser og rett og slett nerde med andre nerder.

Jeg skal dit sammen med en del andre fra XioCo, noe som blir kjempegøy og spennende da jeg ikke har møtt noen av dem i det virkelige livet enda. Tipper de er så hyggelge som de virker! Gleder meg noe enormt. Det er også litt kult for jeg har aldri vært på datatreff før, så blir interesant å møte den ''kulturen''.

Hvis du skal på TG så finner du meg ved å lete etter XioCo-rekka, hvor jeg kommer til å sitte. Se etter ei jente med blomster i håret.. :P 

Q: Skal du på TG i år?

Vennebyen 8

På XioCos server er jeg leder for en by, som heter Vennebyen. Jeg overtok den etter en bruker som flyttet. Det er er fantastisk kaos der inne, og en del av husene må bli forbedret eller fjernet, men det er jo en server for alle aldre så man kan ikke forvente annet. Jeg har nettopp begynt å bygge et nytt rådhus i byen.Den svarte streken symboliserer en vei, hvor det skal bli nye tomter etterhvert. Rådhuset tror jeg blir stilig, når jeg en gang får til taket. Vindmølla har jeg også bygd.Litt rot.. Men er noen fine hus også! :)Ørkendelen av byen. De 4 svarte prikkene symboliserer tomter som har blitt tatt i dag. Gøy at byen har begynt å vokst. I huset i midten bor byens galning som har bygd et gigantisk hode og et gigantisk tre! Stilig!

 

Server-ipen finner du på xioco.no

 

 

Hils på min nye kollega! 0

Hans navn er Gaute Pål og vi har vært venner siden begynnelsen av desember.

Nå har han fått gjemt bort julepynten sin, og har heller pyntet seg med litt vårfarger! Han ble litt griefet ved et uhell av en annen i staben, så derfor måtte jeg sette opp et par skilt på han :PDette bildet er tatt i byen min på serveren, som heter Vennebyen (ikke jeg som har gitt den det navnet). Vil du hilse på Gaute Pål må du dra til warp nord og så gå litt nordvest. Er litt vanskelig å finne, men jeg har satt opp lavalamper rundt byen for å gjøre den litt enklere å finne!

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits