Better Call Saul: Breaking Bad spinoff (TV-serie) 0

*Spoilervarsel*

Jeg har akkurat sett første episode av Spinoffserien til Breaking Bad, som kalles Better Call Saul. Serien omhandler advokaten Saul, som de fleste sikkert husker fra den originale serien. Da jeg først så at han skulle få sin egen serie, ble jeg med en gang skeptisk. Med unntak av Spinoffserien til Cheers, Frasier, så er som oftest spinoffer veldig dårlige i forhold til originalen. Og ettersom Breaking Bad var såpass bra, ville det kreve mye av den nye serien for å bli like så god.
Den første episoden var litt forvirrende. Den starter med at vi får se Saul jobbe på en fastfoodresturant, hvor han lager mat. Han drar hjem til en veldig dårlig leilighet, og ender opp med å se sine gamle reklamene som brukte å bli vist på tv, som noen kanskje husker fra Breaking Bad. Dette er altså ting som har skjedd etter Walter White, og det virker som ting har gått veldig skeis for Saul. 

Så får vi se han som advokat, og han sliter med å få endene til å møtes. Han tjener lite på de klientene han har, og samtidig prøver han å hjelpe en syk venn/far/slektning (vet ikke helt hvordan forholdet mellom dem er). Han prøver derfor å finne nye klienter, og tyr til semidrastiske tiltak. Dette må være handling som er før Walter White, ettersom han er litt mer usikker, og virker ikke som om han har fått oppnådd så mye enda. 

Jeg skal ikke si så mye om resten av handlingen, for å ikke spoile alt for mye. 

Episoden var litt treg, og Saul er en karakter som er vanskelig å like, iallefall for min egen del. Stillheten som mange hater i Breaking Bad, var enda mer irriterende i denne serien, og fikk det til å føles som om ingenting skjedde eller kom til å skje. Heldigvis tok det seg litt opp på slutten, og ble faktisk litt spennende, med en liten cliffhanger. Vi fikk også se et par karakterer som man kunne kjenne igjen fra den originale serien. 

Like bra som forgjengeren? Nei, for der var du hektet med en gang, og første episode var ikke like treg.

Kommer jeg til å fortsette å se på serien? Jeg kommer iallefall til å gi den en sjanse, og se hvordan ting utvikler seg.

 

Har du sett denne nye serien? Har du sett Breaking Bad? Hva tenker du om dette?

#tv #serie #breakingbad #bettercallsaul #hildur90 #mshildur90 

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits