Tg - Dag 4. 2

Siste dagen på TG, eller iallefall siste hele dagen på TG, var kjempekoselig. TG stengte jo ikke før 11.00 på søndagen, men for min del var lørdagen den siste dagen ettersom jeg ikke hadde så lyst å dra dit på søndag bare for å være der i bare en time liksom og da bli kjempestresset av alle som skulle stresspakke og få ut sakene sine fra vikingeskipet.

Litt senere var det kjemishow på scena, og ettersom jeg ikke hadde fått med meg noe av det som hadde skjedd på scena, forutennom at jeg fikk med meg at en svenske sto der og gaulet et par sanger (sto ikke å så på, men hørte det dessverre), så dro jeg med meg EirikDini for å se på det. Selv om de failet litt så var det likevel ganske morsomt å se på. Kan ikke si jeg lærte noe, men det er fordi jeg har en forferdelig hukommelse. Det kuleste trikset de gjorde var når de blandet maisstivelse med vann, også hoppet på denne blandingen, så kunne de stå på den, men med en gang de sto i ro så ble blandingen bløt og de sank ned i den.


Åpningsnummeret failet litt. De fikk ikke akkurat til å synkronisere flammene, men det var likevel kult å se på!


Stilig reaksjon!


Nesten som ei lavalampe. Og den holdt deg gående veldig lenge, før den gikk tilbake til vanlig igjen.Blå røyk (egentlig var det vanlig røyk, men blåe lyskastere i taket).Senere etter litt om og men dro de fleste fra XioCo til peppes pizza, samtidig som en stor gjeng fra Hive (annen minecraft-server) var der også, så vi var sånn 40 stykker ca samtidig. Vi måtte vente en god stund på maten, men det gjorde egentlig ikke så mye ettersom vi hadde det så gøy. Synes litt synd på de to som satt på bordet i samme rom som oss, for vi snakket om veldig mye rart og lo veldig godt til tider, akkurat som sist! Det var veldig godt med et skikkelig måltid iallefall!

Etter maten fant jeg endelig June, en av bloggvennene mine, så snakket en god stund med henne og ei vennine av henne, noe som var kjempekoselig! Glemte å spørre om jeg fikk ta bilde av hnne da, men vi møtes kanskje neste TG om jeg blir å dra dit, noe jeg iallefall har veldig lyst til!

Jeg fikk også organisert så vi fikk tatt gruppebilde med alle på TG som var fra XioCo. Det var jo veldig kjekt da! Og alle så veldig flotte ut på bildene! Følte meg litt bossy, for jeg gikk bare og så at alle var der, også sa jeg mer eller mindre at nå skulle vi ta bilder, så de måtte kle på seg og bli med ut. Litt gøy, for vanligvis er jeg den stille typen som ikke tørr å gjøre så mye ut av meg selv!

Så kom tiden der folket begynte å dra, og man måtte si adjø, noe som faktisk var ganske vemodig. Skulle gjerne likt å hatt et par dager til med den herlige gjengen! Men vi sees nok igjen, enten neste TG eller en annen gang! Og for å se på den lyse siden, jeg fikk kjempemange klemmer iallefall! Til og med en sang fra Alacho! :D Var et par stykker som ikke fikk klem da jeg ikke så dem da jeg dro, men tenkte på dere og ga dere en mental klem!

Inne i vikingeskipet etter at de hadde slukket lysene.

I morgen kommer siste innlegg fra TG13, for selv om jeg ikke var på vikingeskipet så føler jeg at dagen er en del av TG likevel. Dessuten må jeg jo nesten ha en liten oppsummering av min TG-opplevelse.

 

#xioco

 


 

Soft Hilde,

Warm Hilde,

Little ball of fur.

 

Happy Hilde,

Sleepy Hilde,

Purr, Purr, Purr!

Ble faktisk intervjuet! 0

Artikkelen finner dere her. Men synes han skrev en del ting feil bare så det er sagt. Vi er ca 30 i XioCo for eksempel, ikke 20. Og jeg tror ikke at jeg er den eneste på TG fra Tromsø, det jeg sa var at jeg var den eneste fra Tromsø i XioCo.. Men jeg er iallefall i avisa!


Bildet er fra atikkelen. Ser litt rar ut, men det er jeg jo også.. :P

Tg - Dag 3. 0

Dagen begynte selvfølgelig med en god frokost på hotellet. Spiste selvfølgelig bacon, pølse og eggrøre, for har man ferie må man skeie ut litt. Så dro vi til Vikingeskipet, etter at jeg måtte vente på at guttene skulle gjøre seg klar, til en forandring. Da jeg kom til Vikingeskipet gikk jeg nesten med en gang å kjøpte med baconsnacks og slush, noe som var en fantastisk konbinasjon, selv om jeg ble litt kald i magen!


Et sunt kosthold er viktig på TG! Nom!

Jeg har også lekt fotograf, tok bilder inne i vikingeskipet, samt av de aller fleste av XioCo-folka. Må jo ha noen håndfaste bevis på at jeg har vært på tg. Men vil ikke legge ut bilder av dem på bloggen, for når noe ligger ute på nett er det vanskelig å få det til å forsvinne.

Inne i Vikingeskipet! Er så fasinert av taket og de små glippene som slipper inn kjempemye lys! Så fint!
Se den store skøyta! Tok meg et par dager før jeg så den faktisk! :D

Ellers så har jeg vært på date med Triha fra XioCo! Vi dro til kantina og spiste løvstek og snakket om masse rart! Løvsteken var helt ok, men litt smakløs. Men forventet ikke så mye av den heller da, så ble ikke egentlig skuffet. Også var det veldig mye løk i salaten, så gikk resten av dagen å smakte løk i munnen.. Men mat må man ha!

Senere på kvelden endte jeg på et eller annet vis opp med å gi ryggmassasje til Gandreas og Bbz_trident i XioCo, hvordan det skjedde vet jeg ærlig talt ikke. Men var jo koselig iallefall, selv om jeg synes jeg fortjente å få massasje tilbake, da skuldrene mine er veldig veldig stive og vonde *hint hint*. Tror reisen og de tunge sekkene tok litt på for å si det sånn. Jeg er jo såå gammel..

Se så hårete armer jeg har! Var egentlig båndet jeg skulle vise da!

 

Jeg ble faktisk litt lei av å spille i dag, så spilt veldig veldig lite. Ble faktisk litt rastløs. Så var heller litt sosial og sånt. Satt å så på at Bbz_trident spilte portal 2 ganske lenge, noe han spilte bare fordi jeg nevnte at jeg hatet spillet og derfor hadde slettet det fra dataen min :P Jeg er litt for utålmodig for puzzle-spill, og gir alt for fort opp når jeg ikke ser løsningen etter 10 minutter, og derfor måtte jo han brife med hvor flink han var ;)

Ellers har jeg funnet ut at en bloggvenn, junetegninger, er på TG, så i morgen skal jeg gå å se om jeg kan prøve å finne henne! Hun er så flink til å tegne som jeg en dag håper å bli, så det kan bli kult å møte henne!

 

#xioco


 

TG - Dag 2. 4

Dagen begynte med en fantastisk frokost på hotellet sammen med tre søtinger fra XioCo, jeg spiste eggrøre (som faktisk var overraskende god med tanke på at jeg ikke liker egg), pølser, salet og melon. En litt merkelig blanding, men godt! Så etter at de andre måtte vente på meg så jeg fikk sminket meg, dro vi til vikingeskipet. Den første dagen kjøpte jeg meg bare en brus å kose meg med, men på dag 2 kjøpte jeg meg baconsnacks så jeg skulle ha noe godt, og det var virkelig fantastisk godt. Tror jeg må kjøpe mer sånt på dag 3!


Nom nom!Litt utpå dagen fant vi ut at vi skulle dra på Peppes Pizza for å spise middag, og stort sett alle fra XioCo ble med + et par andre folk. Var et par stykker vi ikke fant når vi skulle dra så de ble dessverre ikke med, men tipper vi blir å gjøre noe sånt igjen, og da skal de være med! Det geniale var at egentlig skulle bare 5 stykker dra å spise, men vi ble ganske mange flere for å si det sånn! Vi var vel sånn 20 stykker sikkert, helt uten at det var planlagt at alle skulle dra ut å spise sammen liksom! Og så mye tull vi snakket om altså! Det var folk som ikke klarte å drikke opp brusen sin fordi de lo så mye liksom!


Tok ikke noe bilder av folka så gir dere heller et bilde fra hotellrommet mitt. Synes jeg har brukbar utsikt jeg, men vikingeskipet til og med! :DSenere på kvelden ble det Worms Revolution konkurranse i XioCo-rekka, noe som var kjempegøy. Jeg har ikke spilt Worms siden jeg var 12 eller noe, som er sånn 10 år siden, og lastet ned spillet en time før vi begynte å konkurrere. På den første kampen min viste jeg ikke en gang hvordan jeg satte ut miner eller noe sånt, og den første marken min klarte jeg å hoppe i døde med, men etter litt guiding så lærte jeg meg hvordan knapper jeg skulle bruke og sånt! Ikke det at det hjalp så mye, for jeg tapte alle kampene mine, forutennom den siste som ble avbrytt pga at steam serveren var nede, og da var jeg så trøtt at jeg dro til hotellet for å sove. Jeg lå under i liv iallefall så jeg hadde nok tapt den kampen også. Men jeg kan iallefall skryte på meg at jeg er den flinkeste til å tape i Worms i XioCo-rekka, og det er da noe. Jeg har aldri vært den som hater å tape, altså, det er gøy å vinne, men om jeg taper blir jeg ikke forbannet liksom. Var morsomt å være med, og det var det som var viktigst for meg.

Får bruke morgendagen på å bli flinkere i Worms!

 

#xioco

Min TG Musikk: 4Her er en oversikt over musikken jeg hørte på når jeg var på TG.

Jeg er glad at headsettet mitt demper støyen rundt meg så jeg kan høre på min egen musikk :D Og ja.. Jeg har litt rar musikksmak!

 

 
 
 
 
 
 
 
Dette er fin musikk å game til!

TG - dag 1. 7

Etter å ha reist i litt under et døgn kom jeg fram til Hamar, trøtt, sliten men veldig fornøyd! Turen hit gikk bare fint, og jeg snakket med en hyggelig mann som ga meg en klem, en hyggelig dame som jeg hadde skremmende masse til felles med, og diskuterte religion med en muslim som også var veldig hyggelig. Jeg og muslimen hadde faktisk en god del synspunkt til felles, og jeg fikk lære meg en god del om hans religion, noe jeg iallefall synes er interesant.

Da jeg kom til hotellet, ble jeg nesten litt skremt av han som sto i disken. Først så klarte han ikke å finne bestillingen min, så jeg tenke at ''fantastisk jeg har gjort noe feil''. Og da han endelig fant meg i systemet, så lurte han på om hvordan jeg skulle betale, noe jeg allerede har gjort, men han måtte lete litt for å finne ut av det, og der sto jeg å tenkte at ''fantastisk jeg har sikkert bare drømt av over 4000 kr ble trukket fra kontoen min''. Men alt ordnet seg. Og etter en schisofren dusj og noen timers søvn i ei fantastisk hotellseng, samt et møte med ei varm krølltang, var jeg klar til å dra til Vikingeskipet!


Vikingeskipet! Bildet er ikke mitt. Det er funnet her, og et tatt av Da Gabba.Jeg dro dit litt utpå dagen for å unngå kø, og det tok ikke lang tid før jeg var ferdig med innsjekkingen og var klar for å game. Jeg vet ikke helt hvordan ord jeg skal bruke for å beskrive den følelsen jeg fikk da jeg kom inn i vikingeskipet og så alt som var der, for det var helt ekstremt. Det jeg tenkte da jeg kom inn var iallefall ''WOW, dette blir bra!''. Det er en slags fantastisk stemning over vikingeskipet som man nesten kan ta og føle på når man kommer inn hit. Høy musikk, blinkende lys og masse folk som sitter på datamaskiner. Og alle her har noe til felles, noe som gjør det hele ganske så spesielt.

Jeg fant fram til rekken jeg skulle sitte på og rigget opp utstyret mitt. Jeg har jo ikke noe avansert utstyr med meg, bare en bærbar pc, headset og ei datamus som lyser i ulike farger. Så hilste jeg på de fra XioCo som var her, noe som var kjempekoselig. Jeg hadde jo trodd at det skulle bli litt flaut å møte dem ettersom jeg bare har snakket med dem over dataen liksom, men det var faktisk ikke det. Det var ikke så mange her da jeg kom av XioCo-folka, men etterhvert kom alle, og jeg fikk et par klemmer til og med.


Mitt ''avanserte'' utstyr.

 

Forutennom å blitt litt kjent med folk og sånt så har jeg ikke gjort så mye. Bare spilt en god del, noe som er logisk ettersom jeg er på et datatreff. Har spilt Don't starve, Minecraft og Arma 3 lite. Arma 3 hadde jeg ikke prøvd før, og til å være et krigsspill var det ganske bra. Men det er jo ikke her for spillingen liksom, er jo for å være sosial med resten av folka fra XioCo, ettersom de er så søte hele gjengen!

Så dro vi som sov på samme hotell tilbake til hotellet rundt tolv på kvelden, sånn at vi skulle komme oss opp til frokostbuffeen, noe jeg synes var overraskende smart av oss. Men nerder kan da nok også være fornuftige av og til! Det var fantastisk godt å legge seg å sove etter en dag med høy musikk og mye action. Man blir jo litt sliten i hodet uten å legge merke til det av alt dette.


Mæ på TG!Alt i alt er jeg fornøyd med min første dag på TG. Eneste jeg blir litt irritert over av og til er ''musikken'' de spiller. Ettersom alt man egentlig hører er bare bass. Men nå er jo jeg gammel og hører på folkemusikk til vanlig, så kanskje ikke så rart at jeg ikke liker musikken her. Men den plager meg ikke så alt for mye liksom.  Den gir jo TG en spesiell stemning og det liker jeg jo. Noe jeg synes er veldig fasinerende er hvor mye folk har med seg. De har med seg gigantiske hyller, stasjonærpcer og stoler, og de som sover i Vikingeskipet har med sovepose, madrasser og store sekker i tillegg. Er helt sykt hvor bra opplegg de har her, mens jeg sitter her med en bærbar pc og min lysende datamus. Føler meg nesten litt noob! Men når man reiser i nesten et døgn for å komme seg hit er det jo godt å ikke ha med så alt for masse ting. Misforstå meg rett, jeg har med meg masse ting, men det er baderomssaker og klær, som ligger på hotellet. Rundt vasken på badet er det helt fullt av diverse hårprodukter og sånt. Men er man jente så er man jente!

 

Bildet jeg fikk av en kul fyr fra serveren.

 

#xioco

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits