Pentagrammer 6

Jeg har i det siste tenkt på to ting: Bacheloroppgaven min om bibliotek, og demoner. Hvorfor demoner? Jo, fordi jeg sitter å skriver på noe for tiden, hvor demoner spiller en viktig rolle. Akkurat hva det er vil jeg ikke si, ettersom jeg ikke helt vet om det blir noe av eller ikke. Men jeg har iallefall tenkt mye på det, og derfor har jeg også tegnet et par pentagrammer. De er langt fra ferdige, men synes de ble litt fine. 

 #tegning #kunst #pentagram #demon

Nettvettregler for unge: 1

- Vær mot andre på nettet som du vil at andre skal være mot deg. Er du slem mot noen, er det større sjanse for at du er slemme tilbake.

- Vær forsiktig med å gi ut opplysninger om deg selv, slik som hvor du bor, navn, brukernavn på sosiale medier osv. Man vet aldri om folk er den de utgir seg for å være.

- Snakk med en voksen hvis du opplever noe ubehagelig på nett. 

- Ta med en voksen eller en venn om du skal møte noen du har chattet med. Og vær 100 % sikker på at denne personen er den han/hun sier.

- Tenk deg om før du laster ned noe fra nettet eller trykker på linker. Det kan være virus.

- Gi ALDRI ut passordene dine til noen. Det er også lurt å bytte passordene dine innimellom.

- Spør om lov før du skriver om noen eller legger ut bilder av andre. 

- Sjekk alltid hvem som har laget informasjonen du finner - husk at alle kan legge ut noe på nett, og alt trenger ikke være sant.
Livet med en blikkbokspc (Dikt??) 0

 

Du står der når jeg våkner, og gliser ondskapsfullt.

Jeg passer på at laderen står i, du kan jo ikke leve uten den, og skrur deg på.

 

En halv time senere spør du meg om hvordan bruker jeg vil være.

Jeg vil være meg selv vel? Men jeg kan vel skylde på meg selv for å ha laget en Gjeste-bruker.

Ikke at jeg noen sinne har gjester, da jeg ikke har noen venner.

Og hadde jeg hatt venner, så hadde jeg ikke unnet dem å logge på deg, min "kjære" blikkboks.

 

Så skrur du deg på, med masse bråk og ståk,og ti minutter senere har alle programmene jeg ikke trenger åpnet seg opp.

Etter å ha lukket alle disse programmene, og fjernet alle pop-ups, er det på tide å surfe på nettet. 

 

Men når bølgene går i sakte film, og surfingen blir umulig, blir jeg fort frustrert.

Og ettersom du ikke duger til noe annet, får jeg fort en del interessante tanker:

Hiv blikkboksen i gulvet

Slå den med øksa

Kast den i dass

Hell bensin i dassen

Tenn på

Løp for livet


 
Dette skrev jeg mens gaming-pcen min var til reperasjon. Var et forsøk på et morsomt dikt?? Tror jeg??

Kjenner du det igjen i noe av dette?

Cougar Town - Fungerende alkoholikere (TV) 2

For noen måneder siden (mer som et år siden..) satte jeg meg ned og så på Cougar Town, som er en serie hvor Courteney Cox har hovedrollen. Hun spiller en nyskilt kvinne, som må finne ut hvordan det er å være singel, etter å ha vært gift siden hun var 19. Hun har en tenåringssønn, en eks, en irriterende nabo, og to venninner som på mange vis er stikk motsatt av hverandre. Jeg elsker denne serien, da den er morsom og likevel har en del handling og drama. Jeg blir rett og slett glad av å se på den. Men det er et aspekt ved serien jeg setter litt spørsmålstegn ved. Nemlig vindrikkingen. 

De drikker faktisk utrolig mye vin, så mye at jeg vil si at alle karakterene er alkoholikere. Hovedpersonen (Cox) prøver blant annet i en episode å la vær å drikke vin en hel dag, men klarer det selvfølgelig ikke. Ofte i serien ser vi henne også drikke fra et stort glass, som rommer en flaske vin (minst). Det tyder på avhengighet, ettersom hun trenger såpass store mengder. De andre karakterene er kanskje ikke like ille som hovedkarakteren, men de drikker mye de også. 

Vinen er blitt et av kjennetegnene ved denne serien, og de vet å legge humor i det. Ofte tuller de med at de er alkoholikere og at de drikker for mye, men det er bare spøk, og ingen alvor i dette. Og det er helt ok, for det er jo en fiktiv serie. Men la oss for morsomhetens skyld si at dette var ekte mennesker. Hovedpersonen, og flere av karakterene må drikke alkohol hver dag. De drikker opp til flere gang i uken. Og det virker ikke som om et glass per kveld er nok for dem heller. Det høres ikke helt sunt ut altså! Hadde en ekte person holdt på slik, ville den etterhvert gått på veggen. 

Men selv om jeg setter litt spørsmålstegn ved dette, så er det enda en veldig bra serie. Jeg elsker alle karakterene, de faste skuespillerne er flinke, de får inn mange gode gjesteskuespillere i tillegg (mange av dem fra Scrubs), og det er en interessant historie, da vi får se hvordan deres liv etterhvert utvikler seg. Nye forhold skapes og nye problemer oppstår. Det at karakterene er så forskjellige, og samtidig er såpass gode venner er også veldig underholdende.

Du får også en herlig sommerfølelse av å se på serien, da er sett i Florida, så å se serien om sommeren er ikke en dum ide!

 

#cougartown #tv #serie #anbefaling #hildur90 #mshildur90

Blitt med i XioCo..Igjen! 0

Jeg har fått masse spørsmål i det siste, så jeg tenkte jeg kunne rydde opp i dette en gang for alle. Ja, jeg har blitt med i XioCo igjen! Jeg savnet folkene, og også server-jobben, så jeg tenkte "hvorfor ikke!".

Jeg sluttet i XioCo for litt over et år siden, fordi jeg trengte litt fri fra alt. Jeg hadde mye å gjøre, og var litt lei rett og slett. Mange har nok hørt rykter om at jeg ble kastet ut, at jeg hadde gjort noe galt, at vi hadde blitt uvenner osv, men det er ingen grunn til å bry seg om rykter. Jeg sluttet i XioCo selv, og nå er det ikke noe vondt blod mellom noen av oss. 

Så nå er jeg med i både XioCo og RageQuit, noe som fungerer ganske greit faktisk!

Håper dere som spiller på XioCo er glad for at jeg er tilbake!

Og ettersom det snart er påske:

XioCo-humor på sitt beste!

#xioco #spill #minecraft #hildur90 #mshildur90

Nerdete ønskeliste: 1

Om jeg hadde hatt noen penger liggende, så er det en del ting jeg kunne hatt bruk for, både som nerd og youtuber. Hvorfor jeg føler for å skrive det ned vet jeg ikke helt, kanskje fordi det er gøy å fantasere litt. Her er en liten liste over disse iallefall: 

- Kontorstol: Jeg er jo en gammel dame med ryggproblemer, og det å sitte på en elendig kontorstol flere timer daglig hjelper ikke akkurat på.

- Videokamera og mikrofon: Jeg har et stort ønske om å legge ut andre ting enn bare gamingvideoer, men jeg har liksom ikke helt utstyret til det. Å kunne dratt på fjelltur, og sittet opp på et fjell og laget Vlogur, hadde vært kjempegøy! Dessuten er jeg jo veldig glad i natur og slikt, så hadde vært koselig å kunne gjort noe ut av det.

- En skikkelig PC: Jeg har en gaminglaptop, og den fungerer egentlig ganske bra, men jeg skulle gjerne hatt en skikkelig PC, som takler spill med litt bedre grafikk osv. Og så kunne jeg spilt inn på den, og redigert/rendret ut videoer på gaminglaptopen, og dermed spart en god del tid på dette. 

- En ekstra skjerm: Jeg har to laptoper, så egentlig er ikke dette så nødvendig, men det hadde vært deilig med en ekstra skjerm på veggen, så jeg kunne enklere sett serie mens jeg spiller, eller som jeg kunne hatt oppskrifter til FTB og slikt på. Å ha to laptoper på pulten min er ganske vrient.

- Programmer for animering: Jeg har et stort ønske om å begynne med animering, men programmene man trenger for å holde på med dette er ganske dyre dessverre. 

- Tegnebrett: Igjen noe jeg ønsker meg til animasjon, men også for jeg tror det kunne gjort det lettere å lage tegninger for å bruke i youtube-jobben. Akkurat nå tegner jeg for hånd, tar bilde av tegningen, og bruker en liten evighet inne på Photoshop for å få dem til å se ok ut. 

- En større plass å bo: Jeg bor nå i en fin liten leilighet, som jeg trives godt i. MEN.. Det er slik at ørkenrottene må stå i samme rom som jeg må spille inn i, og de bråker.. masse.. Dessuten har de en tendens til å bråke mer når jeg er tilstede, for å få oppmerksomhet og slikt. Den dagen jeg bor en plass hvor pcen og dyrene står på hvert sitt rom så kommer jeg til å være veldig lykkelig! Om noen måneder skal jeg jo flytte, men jeg tror kanskje at ørkenrottene og pcen blir å stå ganske nært hverandre da også. Vi kan jo krysse fingrene på at det blir en løsning da. 

 Ellers så er det nå slik at jeg klarer meg slik det er nå. Den nyeste laptopen er enda ganske bra, jeg har en god mikrofon, et greit webkamera og ellers et par hjelpemidler som kanskje ikke er så logiske, men veldig hjelpsomme, noe jeg kommer til å skrive om etterhvert!

#spill #gaming #ønskeliste #gamer #hildur90 #hilde #ragequit

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits