Screenshot: Uke 17 0Grøss!

Screenshot: Uke 16 0Lydia viser fram Skyrims nyeste mote! Er hun ikke pen?

Screenshot: Uke 15 0Jeg og mine to jentevenner på tur i Skyrim!

Screenshot: Uke 14: 0

Sånn går det når Martinkw skal hjelpe til med togbanebygging på RageQuits Minecraft-server (som lanseres snart btw)En enkel sving ble litt mer avansert enn den hadde trengt!Martin måtte teste banen, som fungerte (så lenge noen står det til enhver tid for å dytte folk ned fra hoppet).

#minecraft #rq #ragequit #ragequitserver #ragequitno #spill #game #gaming #gamer #games

 

EG HATER MINECRAFT! 4

En ny video på kanalen min! Denne gangen om Minecraft, et drittspill uten like!

TG16: Reisen hjem, snøskuter og skyting! 0

På søndag begynte reisen vår hjemover, rundt tolvtiden. Jeg og tre andre satt oss inn i bilen, og kjørte bort fra Hamar og TG. Den første hoppet av allerede i Trondheim. Jeg skulle av i Namskogan, for å få et døgn på hytta sammen med familien min. Vi var framme der litt før tolv på kvelden. Reisen gikk kjempefint, for selv om det var langt hadde man godt selskap, og vi snakket om jakt, dyrevern, krigshistorie og mye mer.

Når jeg kom fram sto faren min og ventet på meg. Det gikk nemlig ikke an å kjøre bil opp veien som går nesten helt opp til hytta, så derfor kjørte vi snøskuter. Jeg ga de to nordlendingene hver sin klem, og satte meg i sleden, og håpte at jeg kom til å overleve turen opp til hytta. Det gikk selvfølgelig bra, og etter en halvtime eller så kom vi fram. Jeg spiste meg et pizzastykke fra lørdagen, og gikk å la meg i skuvsenga. Ettersom vi var 13 mennesker i samme hytte, måtte jeg ligge på stua, så mye søvn ble det ikke akkurat. Tror jeg ble vekket i sju-åtte-tida av at folk begynte å stå opp. Så jeg gikk rundt i halvørska hele den dagen. Hele familien min var der, med unntak av et tantebarn, og samboeren til ene broren min, så det var jo ganske koselig. Det er ikke ofte vi er samlet hele gjengen for å si det sånn.

Når jeg kom til Namskogan så fulgte også godværet med, så vi brukte mye tid ute på verandaen, hvor guttene lagde bål slik at vi kunne grille pølser, og de aller fleste fikk seg en liten skitur. Jeg fikk meg ikke noe skitur, ettersom alt av skiutstyret mitt lå igjen i Nordland, men det gikk greit. Jeg spilte litt med tantebarn, leste ei bok, spiste kvikklunch, og skjøt til og med luftgevær. Jeg traff bare den nærmeste boksen vi hadde hengt opp, men jeg skylder på vinden for at jeg ikke traff de lengre bort, da de dinglet sånn fram og tilbake (eventuelt så var det fordi jeg er dårlig til å sikte).

Selv om jeg var dautrøtt, og litt smådeppa over at TG var over, hadde jeg det veldig koselig med familien min, og skulle ønske jeg kunne få mer tid med dem, men jeg begynte å jobbe igjen på onsdag, så da var det greit å komme seg hjem i grei tid på tirsdagen. Det var litt rart å komme hjem igjen til et tomt hus, men også litt godt. Jeg har begynt å fantasere om at RageQuit o venner kunne finne på å treffes iløpet av året, kanskje litt lengre nord (Trondhjem eller noe sånt), noe som har vært kjempekoselig. Det blir liksom litt for lite å bare møtes en gang i året!

Takk for ei flott påske alle dere jeg møtte på TG! Det er rart hvor mye man kan savne en haug tullinger, men det er vel fordi man er en tulling selv! Håper vi sees snart!

#tg #tg16 #SPMGTG16 #gaming #gamer #spill #påske #hamar #vikingeskip

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits