RageQuit gir seg! 0

Som noen av dere kanskje vet så har jeg i 2016 og fram til nå vært styreleder i spillorganisasjonen RageQuit. Vi startet i 2014 etter noe turbulens i et annet spillsamfunn, og hadde som mål å skape et inkluderende spillsamfunn som gikk på ulike spill (ikke bare Minecraft). Alle var velkomne og vi prøvde å ta godt imot alle nye som kom inn, og det var veldig trivelig å være del av. Jeg har vært med i styret helt fra starten av, så RQ har blitt babyen min på et vis. Og derfor er dette litt ekstra trist for meg, for på årsmøtet fant vi ut at vi ikke skulle fortsette som en organisasjon. Vi hadde mistet litt interessen for det, og mange av oss er mye mer opptatt nå enn det vi var for et par år siden. Så derfor var det bedre å bare legge det på hylla. Vi kommer likevel til å ha Discorden vår, og vi har noen servere til rådighet, men ingenting blir organisert lengre, vi er mer bare som en vennegjeng som spiller sammen - noe vi forsåvidt alltid har vært. Så det er ikke bare negativt, for vi skal likevel klare å holde kontakten på denne måten! Men jeg blir å savne babyen min RQ, selv om jeg selv kjente at jeg ikke hadde tid for den lengre.

Uansett, jeg har hatt det flott de siste årene i RageQuit, så takk!#rq #ragequit

Inntrykk: Shu! 0

For en liten stund tilbake testet jeg ut demoversjonen av Shu, og her er mitt inntrykk av spillet.

I spillet styrer du tre karakterer, som har ulike egenskaper. En av dem lager søte lyder som påvirker plantene i spillet, den andre kan hoppe hardt slik at man spretter lengre, og den tredje kan glide gjennom lufta. Man styrer alle tre sammen. Det er et plattformspill. Målet er å komme seg gjennom banene, og du kan samle små fugler på turen din. Akkurat hva fuglene gjør vet jeg ikke helt. Kanskje får du et ekstra liv om du samler alle på en bane? Uansett er spillet utrolig søtt!

Karakterene er fine å se på, verdenen er fin, og kontrollene sitter som støpt! Jeg spilte med kontroller da demoversjonen ikke fortalte meg hvordan jeg kunne bruke tastaturet, og selv om jeg er elendig å spille med kontroller kjente jeg jo at det egentlig var gode kontroller. Det virker også som du kan bruke tastatur, for jeg klarte etterhvert å gjette meg fram til hvordan jeg skulle få de til å bruke en av egenskapene sine på tastaturet før jeg ga opp og byttet til kontroller. 

Jeg trodde først spillet bare skulle være søtt og koselig, men plutselig ble banen mørk og jeg fikk beskjed om å springe for livet! Det kom et stort monster etter meg, og jeg måtte klare å komme meg gjennom resten av banen uten å bli spist (noe jeg ble flere ganger). Det var ganske spennende og intenst!

Alt i alt likte jeg denne spillopplevelsen, og jeg blir mest sannsynlig å kjøpe fullversjonen på Steam når jeg får mulighet, for dette vil jeg spille mer av!

Anbefales å sjekke ut!


Jeg har også laget en video fra mitt første forsøk på å spille Shu, som du kan se -HER-


 


#minianmeldelse #anmeldelse #anbefaling #inntrykk #spill #gaming #gamer #shu

HildurTestur: Shu! 0

Et veldig søtt spill, som passet godt til påsken! Jeg måtte bruke kontroller, noe jeg er meget uvant med, så litt trøbbel fikk jeg!

Alt i alt et veldig kult spill som jeg sikkert blir å prøve mer framover!

Kan kjøpes på Steam!

TG17 er igang! 0

Nå er The Gathering 2017 igang på Hamar, og jeg er ikke der. 

TG er et gigantisk lan som foregår i Vikingeskipet på Hamar, hver påske. I år er det ca 5000 deltakere, alle under samme tak! Det er ganske stort med andre ord! 

Mange mennesker assosierer lan med svette nerder som sitter på hver sin pc og er usosiale mens de drikker redbull, og selvfølgelig finnes denne type deltaker også, men det mange ikke forstår er hvor sosialt TG er for de aller fleste! Jeg har vært der 3 år, og har alle årene nesten ikke brukt pcen mens jeg har vært der. Jeg har brukt pcen til å overføre bilder, skrive blogginnlegg (kan leses under kategorien Nerdete Turer) og redigert et par videoer. Ettersom jeg sitter sammen med 20-30 folk jeg kjenner fra før av, som jeg i tillegg bare møter ansikt til ansikt på TG, så er det ikke så mye tid til spilling. Vi sitter ofte sammen og snakker, går og utforsker vikingeskipet for å se hva som selges og hva som skjer, spiser sammen og har det generelt veldig trivelig. Jeg kjenner folk der fra 4 ulike spillsamfunn, så i tillegg til de jeg kjenner på rekka, sitter det folk litt rundt og kring som jeg også kjenner. Jeg kjenner folk fra spillsamfunnene Xioco, RageQuit, MCNO og MrSaminus. De fleste som drar til TG kjenner noen andre som skal dit, så TG er sosialt som fy! Man kan dessuten også bli kjent med nye folk der.

I år så er ikke jeg der som sagt, men jeg skulle gjerne ønske at jeg var der! Jeg har sittet å sett på stream fra rekken jeg skulle sittet på om jeg hadde vært der, og jeg må innrømme at jeg blir litt trist når jeg ser mange kjente og kjære ansikt, og jeg ikke har mulighet til å være der. Jeg håper jeg får mulighet til å dra dit neste år, selv om det er lang tid å vente.

Begge bildene er fra TG 2013, som var min første tur dit! Det var skikkelig påskevær den påsken, med masse snø og sol!

Savn!


#tg #tg17 #tg13 #thegathering #lan #hamar #påske #vikingeskipet #nerd #gaming #gamer #gamers #spill #xioco #ragequit #mcno #mrsaminus #sosialt #savn

Vlogur: Eg har flytta! 0

Jeg har flyttet! Men hvor? og hvordan går det med innflyttinga?

Ferdig Mario-tegning! 2

Jeg la merke til at jeg aldri har delt den ferdige versjonen av Mario-tegningen jeg tegnet for flere år siden, så her er den!Jeg var enda ganske ny på Photoshop på den tiden, så kvaliteten er ikke den beste. Men Mario er en kul spillfigur, så var veldig gøy å få tegne han!


#tegning #tegn #mario #spill #gaming #gamer #games #game #spillkarakter #photoshop

Spillminne: SkiFree 1

Jeg hadde helt glemt dette spillet fra 1991, helt til det ble nevnt i forbifarten i en youtubevideo jeg så på, og alle minnene kom flommende tilbake!

Spillet gikk ut på at du skulle stå på ski ned et fjell, og komme deg lengst mulig ned før du døde. Om du faktisk kunne komme deg i mål vet jeg ikke, for jeg kan ikke huske at jeg noen gang gjorde det. Problemet var alle trærne som sto i veia, hundene du kunne kjøre på så de pisset, og de skumle jetiene som kom og spiste deg. Hundene var kjempegøyale å kjøre på, og såg jeg en hund så siktet jeg meg gjerne inn på den, selv om det kunne føre til at jeg fikk et dårligere resultat. Jetiene husker jeg var fryktelige skumle, men samtidig var det ganske gøy å bli spist av dem. En sånn skrekkblandet fryd rett og slett. Jeg tror også det var visse trær du kunne kjøre på så de tok fyr, og det var jo rågøy! Jeg var ganske ung når jeg spilte det, det må nesten sies.. 

Har du prøvd dette før?


#spillminne #spill #game #gaming #games #gamer #skifree #nostalgi #oldgame #retro #jeti

Throwback: Eg elska bacon! 0

For noen år siden tegnet jeg Addexio, mens han spilte inn en vlogg om mat. Jeg hadde tenkt å lage en bloggserie som het "Hilduvision", hvor jeg tegnet Youtubere og gamingvenner slik som jeg ser de for meg. Jeg har et par skisser liggende, så kanskje det blir i fremtida, men fram til da får dere kose dere med denne tegningen av Addexio/Bjørn! xD


Han er jo søt da!


#tegning #tegn #photoshop #draw #hilduvision #addexio
 

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits