Å gid! En dame i undertøy, jeg dåner! 4

Den nye Star Trek har kommet ut, til manges glede. Men ikke alle er like fornøyde tydeligvis. Mange har nemlig klaget på at en kvinnelig skuespiller er i bare undertøyet i en av scenene, noe som ikke var nødvendig for selve handlingen, og manusforfatteren har faktisk gått ut i media og beklaget at hun var i bare undertøyet og at han skal tenker seg bedre om i framtiden. Kirk, hovedpersonen, har også blitt vist i bar overkropp i to filmer, og det virker som at det også skal det bli slutt på.


(Bildet er funnet på digitalsky.com, og tilhører ikke meg)


«Vi skulle vært flinkere til å si nei til umotiverte scener av en lettkledd skuespillerinne. Jeg hører dere, og tar fullt ansvar. Vi vil være mer forsiktige i fremtiden.» - Damon Lindelof, manusforfatter.

Dette er jo litt sykt. Det er jo ikke som at folk får varige men av å se en flott kvinne i bare undertøyet, eller en flott mann med bar overkropp. Og så mye som det spilles på kroppen og sex i disse tider, hva gjør det vel at en film viser fram folk litt lettkledde på et uskyldig måte? Og etter å ha sett klippet synes jeg ikke det var nedvergende ovenfor skuespillerne eller menneskeheten akkurat. En kvinne i undertøyet, men kler på seg ganske fort igjen. Alle mennesker er faktisk nakne under klærne, og av og til hender det at folk faktisk er lettkledde eller til og med nakne. Det er en naturlig del av livet, og filmer etterligner livet (i alle fall til en viss grad), så hvorfor skal ikke skuespillerne kunne vise seg i undertøy uten at det blir ramaskrik? Deal with it, og gå videre..

Filmen har en aldersgrense på 11 år, så er nok derfor noen reagerer på ''nakenheten'', men hva er skadelig med at barn ser folk i undertøy? Om en person står i bikini er det ingen som reagerer, men med en gang det er undertøy så må de gjemme seg liksom. Da kan jo ikke barn være med på stranda heller? Og å sette på tven er jo farlig, for er jo reklamer for bikinier og undertøy hvert 15 minutt eller så. Og foreldrene på virkelig passe på, for barna kan jo ikke se dem i bare undertøy! Skyld dere å kjøp pysjamaser alle gode foreldre! Da synes jeg ting har gått litt for langt. Vi kan ikke dulle med ungene til den grad at de aldri skal se noen i undertøy fram til de er 16, og kroppen er naturlig og vakker.

Nå må dere ikke misforstå. Jeg er ikke noe fan av at reklamer og media skal spille på nakenhet og sex, så masse av det er veldig unødvendig og kvalmt. Folk kan også få dårligere selvtillit osv. av å bli bombardert med halvnakne vakre mennesker hele tiden, og alt skal handle om sex kan ødelegge for folk. Jeg forstår dette, og ser problemet. Men når det blir gjort på en uskyldig måte, uten å spille på sex, at en person bare er i undertøyet, som ingen tar skade av å se, hvorfor klage?

 

Å gid! En dame i undertøy! Jeg dåner..

Anmeldelse: The Perks Of Being A Wallflower (film) 3


(Bildet er lånt fra Santabanta.com)


Handling:

Basert på romanen skrevet av Stephan Chbosky. Filmen handler om 15 år gamle Charlie, som er en sky gutt som begynner første året sitt på high school, og som ikke har noen venner ettersom kompisen hans tok selvmord. Han blir tatt under vingene til to som går siste året på skolen, Sam og Patrick, og disse blir en veldig sammenspleiset gjeng. Samtidig sliter Charlie med en psykisk sykdom og sin første forelskelse.

 

Karakterer og skuespill:

Hovedkarakteren Charlie er spilt av Logan Lerman, og hans to bestevenner er spilt av Emma Watson og Ezra Miller. Jeg ble litt skeptisk da jeg så at Watson var med, ikke fordi hun er en dårlig skuespiller, men fordi jeg assosierer henne med Harry Potter, men det glemte man ganske fort. De spiller bra alle mann, og karakterene var godt laget til. Ofte er karakterer i filmer litt for flate til at man helt klarer å leve seg inn i filmen, men jeg synes disse karakterene hadde en god del dybde, som gjorde at man trodde på dem som personer.

 

Musikken:

Dette synes jeg er et veldig viktig element i filmen. Musikken har nemlig en stor rolle i selve filmen og for stemningen. Ungdommene i filmen er veldig opptatt av det de mener er ''god'' musikk, og i filmen får vi høre en god del forskjellig musikk fra The Smiths, Simon & Garfunkel, Sonic Youth, Nirvana og The Beatles. Hovedpersonene var det andre så på som unormale, og dette er musikk som ikke blir sett på som ''hipp'' av dagens ungdom, så musikken passet veldig godt inn. Det er også et stort pluss for meg at jeg faktisk liker den typen musikk selv vel og merke. Ikke ofte jeg setter meg ned å hører på soundtracks fra en film og liker det aller meste.

 

Alt i alt:

Dette er en film jeg hadde null forventninger til, og jeg ble absolutt positivt overrasket. Jeg liker vanligvis ikke dramafilmer, men denne likte jeg! Det er faktisk en av de beste filmene jeg har sett i år! Filmen traff rett og slett helt perfekt for meg. Kjente meg sånn igjen i hovedkarakteren liksom. Dessuten var det en veldig spesiell stemning over filmen, og den var veldig godt laget, kjedet meg ikke et sekund. Det var også veldig godt skuespill fra de aller fleste.

 


Jeg har forresten rundet 100 abonnenter på Youtube, og dette vil jeg takke dere for! Synes det er utrolig gøy å begynne å se at seertallet stiger og at folk faktisk kommenterer på mine videoer. Folk liker faktisk noe som jeg har laget! Det er jo utrolig stort. Og ja jeg vet 100 personer ikke er så mye i Youtube-standard, men er stort for meg! :D


Også har jeg en spørsmålsrunde gående, hvor dere som gir meg spørsmål får en kommentar per spørsmål på bloggen deres!

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits