Dyrelivet i min leilighet! 3Jeg har jo masse dyr som dere sikkert har fått med dere! Jeg har to ørkenrotter, en hest og en kanin. Kaninen er ikke min ettersom den bare er i krisehjem til meg, men er kjempekoselig likevel! Ellers har jeg også en del biller, edderkopper og noe jeg bare kan definere som tusenbein, noe som er litt koselig. En natt våknet jeg av at en edderkopp kravlet over ryggen min, jeg lå helt i ro, han fortsatte langs armen min, ned på handa mi, og ut av senga, og jeg fortsatte å sove. Det er litt søtt! Dyr påvirker altså livet mitt ganske mye for å si det sånn, og jeg har bare levd 1 av mine 22 år uten dyr i nærheten. Jeg kunne aldri klart meg uten kontakt med dyr rett og slett!

Her er noen søte bilder jeg har tatt i dag:

Rasmus:


Slepp meg ut a!

 


Jeei!

 


Må slappe av litt også da!

 

Ronja og Gobi:


Gobi: sove på halen til Ronja er digg! Og veeldig søtt synes matmor!


Ørkisene har en hule hvor de gjemmer maten sin i!

 


Hallo? Åffer gjør du på detta viset?

Q: Er ikke dyra i leiligheta mi søte? :D

 

Sims 3 episode 1 ute:D 0

Endelig har jeg kommet igang med å lage Sims 3, og i denne episoden møter man på Hildur Islandur og hennes katt Emmylou. Du får også møte en annen familie, hvor ikke alt er som det skal være!

Episoden finner du her!

 XioCo-bloggerne 2

Et par stykker av oss i XioCo har blogger vi skriver på, om mye forskjellig rart egentlig. Alle disse bloggene finner dere om dere holder musa over knappen som heter Linker. Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om de forskjellige bloggene av andre XioC-folk.

Pathfindr: Toril.blogg.no

Pathfindr er den av oss som er flinkest når det kommer til blogging. Hvorfor lurer du? Jo, det er jo fordi hun jobber for blogg.no, og kan derfor veldig mye! Det er hun som har laget designet til meg og Addexio for eksempel. Bloggen hennes er en blanding av katter, spill og alt som opptar henne egentlig! Hun er veldig flink til å diskutere og klarer veldig ofte å skrive om ting på en måte som blir helt spot on. Hun treffer spikern med hammern hver gang for å si det sånn.


Eirikdini: minecraft.blogg.no

Eirikdini skriver om minecraft, og andre spillrelaterte ting. Han legger ut en del videoer som han liker og bilder fra minecraft og andre ting. Som dere ser har han lagt ut et forferdelig bilde av meg, fra når vi var på TG13! Han fikk lov av meg da og bare så dere vet så ser jeg ikke så gal ut til vanlig bare så det er sagt, men hvorfor ta seg selv så høytidelig liksom! Gøy å se litt gal ut :P


Stinetta og acez84: acettaz.blogg.no


Stinetta og Acez84 har akkurat begynt med blogg, ettersom de her fått seg youtubekanal (link til den finner du under "Youtube"). De har derfor ikke skrevet så mye, men de blir å skrive om videoene sine, spill og ting som opptar dem. Blir spennende å se hva de blir å få til av bloggen, for videoene deres på youtube er iallefall bra!

 


Addexio: Addexio.blogg.noDe fleste som leser bloggen min vet nok hvem Addexio er, men for de som ikke vet det så er han sjefen for XioCo og er norges største norsktalende youtuber, med over 20 000 abonnenter. Han har også en blogg hvor han skriver spilleanmeldelser og om ting som opptar han. Han skriver godt og det er virkelig interesant å lese hva han synes om ting og tang.

 


Daffelure: Paahjulmedrunar.blogg.no Daffelure eller Runar som han egentlig heter, skriver på bloggen sin om sykling, og treningsrelaterte ting. Han skal i sommer, om ikke så lenge, sykle fra Nordkapp til Lindesnes, og driver derfor å forbereder seg til dette. Han beviser iallefall at alle nerder ikke bare sitter framfor pcen, når han er så sporty! Og det er jo gøy! Dette blir kjempespennende å følge med på videre, for han kommer til å legge ut en del fra turen sin!

 

#xioco

Å gid! En dame i undertøy, jeg dåner! 4

Den nye Star Trek har kommet ut, til manges glede. Men ikke alle er like fornøyde tydeligvis. Mange har nemlig klaget på at en kvinnelig skuespiller er i bare undertøyet i en av scenene, noe som ikke var nødvendig for selve handlingen, og manusforfatteren har faktisk gått ut i media og beklaget at hun var i bare undertøyet og at han skal tenker seg bedre om i framtiden. Kirk, hovedpersonen, har også blitt vist i bar overkropp i to filmer, og det virker som at det også skal det bli slutt på.


(Bildet er funnet på digitalsky.com, og tilhører ikke meg)


«Vi skulle vært flinkere til å si nei til umotiverte scener av en lettkledd skuespillerinne. Jeg hører dere, og tar fullt ansvar. Vi vil være mer forsiktige i fremtiden.» - Damon Lindelof, manusforfatter.

Dette er jo litt sykt. Det er jo ikke som at folk får varige men av å se en flott kvinne i bare undertøyet, eller en flott mann med bar overkropp. Og så mye som det spilles på kroppen og sex i disse tider, hva gjør det vel at en film viser fram folk litt lettkledde på et uskyldig måte? Og etter å ha sett klippet synes jeg ikke det var nedvergende ovenfor skuespillerne eller menneskeheten akkurat. En kvinne i undertøyet, men kler på seg ganske fort igjen. Alle mennesker er faktisk nakne under klærne, og av og til hender det at folk faktisk er lettkledde eller til og med nakne. Det er en naturlig del av livet, og filmer etterligner livet (i alle fall til en viss grad), så hvorfor skal ikke skuespillerne kunne vise seg i undertøy uten at det blir ramaskrik? Deal with it, og gå videre..

Filmen har en aldersgrense på 11 år, så er nok derfor noen reagerer på ''nakenheten'', men hva er skadelig med at barn ser folk i undertøy? Om en person står i bikini er det ingen som reagerer, men med en gang det er undertøy så må de gjemme seg liksom. Da kan jo ikke barn være med på stranda heller? Og å sette på tven er jo farlig, for er jo reklamer for bikinier og undertøy hvert 15 minutt eller så. Og foreldrene på virkelig passe på, for barna kan jo ikke se dem i bare undertøy! Skyld dere å kjøp pysjamaser alle gode foreldre! Da synes jeg ting har gått litt for langt. Vi kan ikke dulle med ungene til den grad at de aldri skal se noen i undertøy fram til de er 16, og kroppen er naturlig og vakker.

Nå må dere ikke misforstå. Jeg er ikke noe fan av at reklamer og media skal spille på nakenhet og sex, så masse av det er veldig unødvendig og kvalmt. Folk kan også få dårligere selvtillit osv. av å bli bombardert med halvnakne vakre mennesker hele tiden, og alt skal handle om sex kan ødelegge for folk. Jeg forstår dette, og ser problemet. Men når det blir gjort på en uskyldig måte, uten å spille på sex, at en person bare er i undertøyet, som ingen tar skade av å se, hvorfor klage?

 

Å gid! En dame i undertøy! Jeg dåner..

Modexio - Twilight forest, del 2. 0

I dag (går) kom del to av Twilight forest ut på kanalen til Addexio. Sjekk den ut her!(bildet er tatt fra videoen og tilhører Addexio)

Smakebit fra innspilling 2Det synes ikke på bildet, men det er helt mørkt inne på ''kontoret'' mitt når jeg spiller inn. Lurer dere på hvorfor jeg spiller inn på toalettet kan lese dette innlegget.

Modexio-video - Hva synes dere? 4

Da har modexio-videoen kommet ut, og det har regnet inn med kommentarer på den, noe som er kjempegøy! Noen tror jeg og Addexio er kjærester, noe vi ikke er, men gøyalt at de tror det da! Så også en kommentar som mente at jeg kunne vært barnet til Addexio, når han bare er 8 år gamlere enn meg, så enten tror folk at jeg er veldig ung eller så tror dem at Addexio er veldig gammel. Men nicet mitt er jo "Hildur90" så de burde klare å regne ut at jeg er født i 1990 :P Og de aller fleste kommentarene er positive, noe som er kjempegøy!

Modexio-videoen kan dere se her, og gjerne fortell meg hva dere synes om den, for det er bere positivt med tilbakemeldinger på ting man gjør!(Bildet er lånt fra videoen og tilhører Addexio.)

 


Minner også om spørsmålsrunden jeg har gående, hvor dere får en kommentar tilbake på deres blogg per spørsmål dere sender til meg.

Modexio-video snart ute! 6

I dag kommer det en ny Modexio-video ut på kanalen til Addexio, der jeg er med som guide for å lære nooben litt om twilight forrest mod. Det er en veldig gøyal mod med mye innhold, og tror videoen blir kjempegøy!

Vi har også spilt inn mer en en video, så det kommer mer med meg på kanalen hans neste uke. Blir spennende å se hvordan folk liker dem, og om de vil ha meg med videre i Addexio sine videoer.

Nå skal jeg fortelle dere en liten hemmlighet om hvordan jeg sitter når jeg skal spille inn mer enn 20 minutter, noe det fort blir. Jeg har nemlig et problem men dataen som gjør at om jeg har i strømkabelen i en vanlig stikkontakt uten jording, så blir det kjempemasse bakgrunnstøy på opptaket. Hvis jeg tar ut kabelen så forsvinner støyen. Og ettersom jeg bor i et gammelt bygg så er det ikke mange stikkontakter som er jordet i leiligheten min. Faktisk er det bare en. Som befinner seg på badet. Så jeg sitter på badet og spiller inn. Men det er ikke det verste, selv om det er ganske sært å sitte på en stol ved kommoden på badet, med drikke og godte ved siden av meg. Det verste er at når jeg skrur på lyset på badet, så setter vifta også i gang. Så jeg må rett og slett sitte på badet i mørket å spille inn, med bare stearinlys som lyskilde! Litt genialt når man tenker over det :PAnmeldelse: The Perks Of Being A Wallflower (film) 3


(Bildet er lånt fra Santabanta.com)


Handling:

Basert på romanen skrevet av Stephan Chbosky. Filmen handler om 15 år gamle Charlie, som er en sky gutt som begynner første året sitt på high school, og som ikke har noen venner ettersom kompisen hans tok selvmord. Han blir tatt under vingene til to som går siste året på skolen, Sam og Patrick, og disse blir en veldig sammenspleiset gjeng. Samtidig sliter Charlie med en psykisk sykdom og sin første forelskelse.

 

Karakterer og skuespill:

Hovedkarakteren Charlie er spilt av Logan Lerman, og hans to bestevenner er spilt av Emma Watson og Ezra Miller. Jeg ble litt skeptisk da jeg så at Watson var med, ikke fordi hun er en dårlig skuespiller, men fordi jeg assosierer henne med Harry Potter, men det glemte man ganske fort. De spiller bra alle mann, og karakterene var godt laget til. Ofte er karakterer i filmer litt for flate til at man helt klarer å leve seg inn i filmen, men jeg synes disse karakterene hadde en god del dybde, som gjorde at man trodde på dem som personer.

 

Musikken:

Dette synes jeg er et veldig viktig element i filmen. Musikken har nemlig en stor rolle i selve filmen og for stemningen. Ungdommene i filmen er veldig opptatt av det de mener er ''god'' musikk, og i filmen får vi høre en god del forskjellig musikk fra The Smiths, Simon & Garfunkel, Sonic Youth, Nirvana og The Beatles. Hovedpersonene var det andre så på som unormale, og dette er musikk som ikke blir sett på som ''hipp'' av dagens ungdom, så musikken passet veldig godt inn. Det er også et stort pluss for meg at jeg faktisk liker den typen musikk selv vel og merke. Ikke ofte jeg setter meg ned å hører på soundtracks fra en film og liker det aller meste.

 

Alt i alt:

Dette er en film jeg hadde null forventninger til, og jeg ble absolutt positivt overrasket. Jeg liker vanligvis ikke dramafilmer, men denne likte jeg! Det er faktisk en av de beste filmene jeg har sett i år! Filmen traff rett og slett helt perfekt for meg. Kjente meg sånn igjen i hovedkarakteren liksom. Dessuten var det en veldig spesiell stemning over filmen, og den var veldig godt laget, kjedet meg ikke et sekund. Det var også veldig godt skuespill fra de aller fleste.

 


Jeg har forresten rundet 100 abonnenter på Youtube, og dette vil jeg takke dere for! Synes det er utrolig gøy å begynne å se at seertallet stiger og at folk faktisk kommenterer på mine videoer. Folk liker faktisk noe som jeg har laget! Det er jo utrolig stort. Og ja jeg vet 100 personer ikke er så mye i Youtube-standard, men er stort for meg! :D


Også har jeg en spørsmålsrunde gående, hvor dere som gir meg spørsmål får en kommentar per spørsmål på bloggen deres!

HilduVision: Gratulere Addexio! 3

For å feire at Addexio har fått 20 000 abonnenter har han fått æren av å være den første i XioCo jeg tegner med ''HilduVision''.

HilduVision er en ny bloggserie hvor jeg tegner folk jeg kjenner, sånn som jeg på mine galeste øyeblikk ser de for meg. Så dette kan jo bli spennende!

 

Addexio:Og for de som ikke forstår tegningen så kan de se Addexio sin Vlog, så forstår dere alt!

 

Smakebit fra FTB-serveren 3

  • 08.05.2013 kl.20:59 i FTB


Inngangspartiet til biblioteket.Lageret mitt og lagergutten Aristoteles. Fancye lamper jeg har sant!Kjøkkenet i det lille huset mitt! Kan jo ikke bli en av de gale bibliotekarene som bor i biblioteket!

 

Vet enda ikke når videoene begynner å komme ut, men de kommer nok etterhvert, så følg med på addexio sin kanal :)

Spørsmålsrunde nr 2. 10

Da har jeg kommet til et punkt hvor jeg vil ha en ny spørsmålsrunde, ettersom det var så gøy sist! Prøv å finn på originale spørsmål og helst unngå de spørsmålene jeg har svart på i innlegget "Om meg". Men spør om hva dere vil egentlig.

Svaret kommer selvfølgelig i en video og de som skriver spørsmål til meg vil få kommentar på bloggen sin som takk :)

 


 

Og her er et random bilde av Bbz_trident på ftb-serveren til XioCo:Noen som forsto spøken min på skiltet? Ikke? nei vel :(

Blitt fostermor til en gænnin! 2

Jeg satte meg opp som krisehjem for dyr via dyrebeskyttelsen for et år tilbake eller noe sånt, og på fredag var jeg å hentet en liten søt skapning som skal bo til meg en stund. En liten gænnin ved navn Rasmus!


Rasmus er en liten nerd tror jeg!

Hentet han hos dyrlegen, hvor han hadde blitt kastrert og pelsen hans hadde blitt klipt ettersom det var fullt av hårballer i den. Han har ikke hatt det helt ideelt med tanke på at eierne ikke hade stelt pelsen hans en gang, så håper vi finner en nytt og bedre hjem til han snart. Men imens får han bo hos meg, noe som jeg synes er kjempegøy! Han liker ikke å bli holdt og kost med, men han er likevel veldig rolig. Ofte når han er ute på gulvet så kommer han bort til meg og dytter borti meg med nesa, og i går hoppet han faktisk opp i sofaen hvor jeg satt, uten å virke redd for meg.

Vi har vært litt uvenner til tider da, ettersom jeg må gi han medisin pga kastrasjonen, noe som smaker helt forferdelig, men nå har vi bare en gang igjen så er vi ferdig heldigvis!

Det blir spennende å se hvor tam jeg klarer å få han før vi finner nytt hjem til han. Er jo sommer og det er jo tiden hvor folk flest kvitter seg med dyr, ikke skaffer seg dyr, idiotisk nok. Men sånn er det når folk skaffer seg dyr og ikke tenker over at de må finne passere til dem og sånt når de skal bort, og at de ikke tenker på at dyr får unger. Folk altså.. Men uansett, jeg har ikke noe problem med å ha han hos meg hele sommeren, for han er virkelig en super kanin!

Om noen er interesert i å adoptere han så kontakt Dyrebeskyttelsen i Tromsø for å få mer info og sånt!

 

Ny Don't Starve video. 0

Da var det kommet ut en ny Don't Starve video, hvor jeg får meg en kompis, tenner på ting og har det gøy! Du finner den her. Ellers så tenkte jeg å gi dere en liten smakebit fra ftb-serveren, så dere har noe å se på fram til videoene mine derfra kommer ut. Jeg har fått bygd meg et hjem og en arbeidsplass, og fått meg noen flink ansatte (om noen litt mindre flinke).Et kjøkken!

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits