NY KANAL! 2

Jeg har skaffet meg en ny kanal! Ta det med ro, den gamle skal fortsatt brukes og blir sett på som hovedkanalen! 

Den nye kanalen er for de litt eldre, hvor jeg spiller skrekkspill og generelt spill med høy aldersgrense pga vold, blod osv. Det blir ikke videoer der like ofte som hovedkanalen, men en gang i blant, når jeg føler for å spille noe som ikke er barnevennlig. Man går inn og ser videoer der på eget ansvar om man er ung, og jeg vil anbefale folk å spørre foreldrene om lov om dere er usikker på om dere kan eller ikke.

Kanalen heter MsHildurs Skammekrok, også kalt Skammekroken!

Om dette høres ut som noe for deg, så gå inn og abonner, så får du med deg når jeg begynner å legge ut videoer der!Jeg driver enda å flytter, så er ikke helt aktiv på youtube enda, men det blir i slutten av mai!

#youtube #mshildur90 #hildur90 #skammekroken #mshildursskammekrok

Kontorstol/gamingstol å anbefale? 5

Er det noen som har en god kontorstol/gamingstol å anbefale for ei gammel dame med dårlig rygg (aka meg)?

Jeg har de siste årene sittet på en gammel kontorstol og den duger bare ikke i lengden. Jeg sitter jo mye pga alle hobbyene mine, ikke bare gaming, men også fluebinding, photoshop, tegning, maling, skriving og scrapbooking (og sikkert ti andre jeg ikke kommer på i farta). 

Håper å finne en stol som ikke er så alt for dyr, da jeg ikke har så alt for mye penger heller.

Noen anbefalinger?

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits