Anmeldelser på video eller blogg? 1

Jeg har tenkt en del i det siste om hvordan jeg kan få tid til alt jeg vil. Jeg har som sagt al for mange hobbyer, samtidig som jeg har jobb, og hus og hage som må gies kjærlighet til. Det føles ikke som fritiden strekker til liksom. Det at jeg har tre egne blogger, er leder for to gruppeblogger, har to egne kanaler og leder for en annen gruppekanal, og i tillegg er leder for organisasjonen RageQuit, hjelper liksom heller ikke. Jeg har for mye å gjøre, og for lite tid. Egentlig burde jeg kutte ut noe, men det er alt for vanskelig!

Derfor tenkte jeg litt på hvordan jeg kunne få til innhold på både blogg og youtube samtidig. Ideen min var anmeldelser.. Jeg skriver anmeldelser på bloggene mine innimellom, både av filmer, bøker, tegneserier osv, og kanskje hadde det vært en ide å lage det om til videoer isteden, også legge ut videoene på bloggen i tillegg?

Spørsmålet er jo om folk kommer til å se videoen, eller om jeg i tillegg til å legge videoen på bloggen også må skrive anmeldelsen slik at folk kan bestemme om de vil lese eller se/høre?

Hva synes du?#video #youtube #anmeldelse

Scary Minecraft! 0

Jeg tenkte i går "Søren, jeg må lage en kort video eller noe, for å holde aktiviteten litt opp på kanalen", og da ble dette resultatet. Veldig random, så vil gjerne høre hva folk synes om denne videoen.


#minecraft #mc #youtube #gaming #gamer #spill #video #sketsh #humor

Screenshot: Uke 19 0Er ikke så mye å si om dette screenshotet, annet enn at jeg syntes det var fint.


#screenshot #spill #game #gamer #gaming #games #skyrim #elderscrolls #drage #dragon #mshildur90 #hildur90 

Har du noen merkelige filmtips? 7

Jeg leter etter filmer å se på fritiden min. Men jeg er ærlig talt litt lei de standard filmene man blir bombandert med på daglig basis (marvel, DC osv). Jepp, jeg elsker superhelter, men det er rett og slett for mye, spesielt når filmene er lite gjennomtenkte med et kjedelig plot. Selv om filmene i seg selv er underholdende, gir de meg ikke noe. Jeg husker ikke hver enkelt film, det blir mer som en suppe laget av filmer som er mer eller mindre samme fortelling, bare med ulike karakterer og morsomme ting de sier. Og det kommer ikke til å roe seg ned ved første stund.


 

Derfor ønsker jeg tips om filmer som kanskje er litt merkelige og spesielle, eventuelt filmer som er ukjente men gode. De trenger ikke være norske eller engelske heller, for jeg ser gjerne utlandske filmer med undertekster. 

Har du noen tips?


#film #tv #marvel #dc #superhelt #filmer #tips

Screenshot: Uke 18 0

I det siste har jeg funnet ut at å kaste døde folk i Skyrim ned i vann er gøy. Hvorfor? Jeg vet ærlig talt ikke!

 


#screenshot #spill #game #gaming #gamer #games #skyrim #elderscrolls #mshildur90 #hildur90

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits