Inntrykk: Aurora Dusk 0

Jeg testet ut demoversjonen av Aurora Dusk for en liten stund siden, og her er inntrykket jeg sitter igjen med.. På en måte..

Du begynner med å lage deg en karakter, og kan velge mellom ulike raser, klasser og slikt. Spillet har en litt retro-følelse over seg, og jeg likte grafikken veldig godt. Spillet er definert som et sandbox rpg og strategispill. 


Karakteren min Gilian!

Når jeg begynte å spille ble jeg først meget meget forvirret, ettersom Adventure-delen kastet deg rett ut i en voldsom krig mot en gigantisk horde monster på første bane, for så å fortsette med baner som lærte deg å hugge trær og jakte hjort. Akkurat hvorfor de tenkte det var en god ide vet jeg ikke, men det begynte iallefall med et pangstart! Etter det store slaget møtte man en karakter som jeg bare kalt for Calzone ettersom navnet hennes var vrient å uttale, og hun lærte meg litt mer hvordan spillet funket. Det var ganske koselig og mye mindre kaotisk enn det store slaget spillet begynte med, og jeg vil si at jeg likte det. 


Det første slaget. Ganske kaotisk for å si det sånn!

Jeg testet bare 20+ minutter av demoversjonen for å spille inn en video fra spillet, og selv om jeg vanligvis føler jeg har et sterkt inntrykk av om jeg blir å like et spill eller ikke etter den tiden, så sitter jeg nå igjen som et spørsmålstegn. Jeg har ikke noe spesielt negativt å komme med, og det var gøy å spille det, men jeg vet ikke hvor historien vil gå videre, og hvordan gameplayet blir videre. Men jeg vil si at det er verdt å sjekke ut, demoversjonen er gratis, og det finnes også let's plays på youtube man kan se på. 


Meg og Calzone, som kjemper mot et par monster!

Blir du å sjekke ut dette spillet?


#AuroraDusk #spill #game #gamer #gaming #minianmeldelse #anmeldelse #spillanmeldelse #retro

Anmeldelse: Shoppe Keep 0

I Shoppe Keep eier du en liten butikk i middelalderen, og må begynne helt fra bunnen av. Først har du bare råd til et par potions, mens etterhvert får du råd til mer og mer ting, og kan unlocke flere varer, utstyr og kunder. Det er enda under arbeid, men det er godt spillbart. Det er ikke noen bugs som jeg har sett, men av og til kan kontrollene være litt tungvindte. Grafikken er fryktelig, men det er også meningen tror jeg, for det har sin sjarm. 

Min karakter er en snål dame med røde briller.

Du spiller gjennom hele dagen, og hver dag tar 15 minutter, samt at du kan bruke så mye tid du vil på kvelden til å plante, kjøpe inn nye varer og utstyr, før du starter på ny dag. Gjennom dagen kommer det støtt og stadig kunder, som enten kjøper ting, bare ser på ting (og kaster de i gulvet) eller prøver å stjele ting. Det er din oppgave å ha de varene kundene ønsker, bestemme priser, og holde butikken i orden, mens du samtidig ser etter tyver. Det kan bli ganske kaotisk etterhvert. Du kan også grave i søpla rundt om å byen for en sjanse til å få spesielle varer.

Jeg testet dette spillet for kanskje et år tilbake, og har kommet tilbake til det nå, med en liten miniserie på hovedkanalen min, og jeg vil si at spillet har forbedret seg. Du har mye mer å gjøre, og du har også ting å jobbe mot, ettersom ting ikke er like enkelt å unlocke som tidligere. 

Det negative med spillet er at de krever mye av pcen din. Jeg har en gaminglaptop som klarer Skyrim enkelt, men som blir ekstremt varm etter en time med Shoppe Keep, så jeg vil anbefale å bruke en sterk gamingmaskin for dette spillet. 

Alt i alt vil jeg anbefale folk å teste ut dette spillet om de liker spill hvor de må detaljstyre, for det er rimelig gøy!

Vil gi spillet 4 av 6 økser!


Utsiden av min butikk! Ganske koselig!

Link til spillelisten for Shoppe Keep: https://www.youtube.com/playlist?list=PLpESAyx0NPD30pA8yqLwrNt2P4pkNigcR


#shoppekeep #spill #game #gamer #games #gaming #anmeldelse #spillanmeldelse #indie

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits