Jeg er ei birch! 0Ja.. Er vel ikke mer å si om den saken...

Dette har jeg på hjernen for tida.. 2

Sukk..

 

 

 
Kommer en ny serie på kanalen min på lørdag, håper dere gleder dere! :D

Sims Episode 3. 0

Der var episode 3 ute av Sims 3, hvor vi fremdeles er i Montanius-familien for å redde hestene fra den sikre døden. Den kan dere se her!Videoen er ikke like uklar som dette bildet bare så det er sagt. Bildet er fra videoen, så tilhører meg.

 

#Spill

Spørsmålsrunden er snart ferdig! 2

Tenker jeg skal legge ut svarene på spørsmålsrunden i morgen, men lurer litt på hvordan videoen skal bli, og tenker derfor å spørre dere om hjelp.

Vil dere at jeg skal legge ut en svarvideo hvor jeg spiller et random spill i bakgrunnen, eller vil dere at jeg skal sette på cammen og bare sitte å snakke til dere på videoen? Eventuelt både og? Kan prøve å gjøre både og men da blir redigeringen å ta lengre tid :P

Hva vil dere?

 


Den gamle kirka i FTB.


 

Har du spørsmål til meg så trykk her. Der får dere også se et fint bilde at Torstein, BBz_Trident fra XioCos FTB-server!

 

 

 

Ny sims 3 video ute nå! 0

I denne episoden fortsetter vi i Montanus-familien, og prøver å redde hestene fra å sulte ihjel, noe som ikke er så lett! Vi får også se en veldig pen mann i en rosa boxer med hjerter på!

Episoden kan du se her!

Hva slags spill har du? 7

Jeg er, som dere kanskje har forstått, en fattig student. Jeg har derfor ikke råd til å kjøpe de nyeste og dyreste spillene, selv om det er ufattelig mange av dem jeg har lyst på. Kan nevne Hitman Absolution, simcity og en haug tilleggspakker til Sims 3. Men jeg har enda litt spill liggende. Så jeg legger ut ei liste her over spill jeg har, så kan dere si om det er noen av dem dere ønsker serie fra!

- Minecraft (blir nok å fortsette en serie derfra når dataen slutter å krangle).

- Left 4 Dead 2

- Kampen Om Midgard 1

- Kampen Om Midgard 2 (med tilleggspakken Heksekongen)

- Limbo

- Arma 3 Lite

- The Binding Of Isaac

- Dota 2

- Farming simulator 13

- Portal 2

- Worms Revolution

- Sims (det gamleste)

- Chips Challenge (et gammelt spill fra 1990-noe-tallet)

- Harvest Moon (enda et gammelt spill fra 1990 eller noe sånt)

 

Noe du har lyst å se serie ifra så bare å skrike ut!
Random bilde fra FTB-serveren vår, hvor Martinkw fikk en gøyal bugg da han "lagde" kyllinger. Alle sammen sprang nemlig mot et hjørne i rommet, og hoppet som gale.

 

#Spill


MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits