Fått mail! 0


Takk til Sondre, for dette kule bildet!

Mine favoritter på YouTube: 2Yogscast:

Jeg liker de aller fleste i Yogscast. Jeg begynte først å se på Simon og Lewis pga deres minecraftserie Shadow of Israfel, men har begynt å se på andre serier av dem også da de har en genial humor. Senere har jeg begynt å se på Sjin, Sips, Duncan, Nilesy og Hannah. Men er ikke alt av det jeg gidder å se på da. På Hannah sin kanal ser jeg mest på The walking Dead og tekkit, Nilesy har jeg nettopp oppdaget så ser litt forskjellig med han, Sjin og Sips har veldig morsomme minecraftserier og dessuten er de ganske flinke til å bygge. På Duncan sin kanal så jeg mest på Grim Fandango, som er et genialt spill. Hat Films har jeg også fått smaken for, da de er sånn passe gale. Der ser jeg på FTB og litt randomme videoer. Det alle i Yogscast har til felles er at de er morsomme og har koselige stemmer alle sammen. De jobber jo også med dette så videoene er profesjonelle. De andre i Yogscast er sikkert også bra, men jeg har ikke helt fått interessen for dem.

 

HISHE (how it should have ended):

Disse lager alternative slutter på filmer og spill og de er briliante! Videoene er godt animert og morsomme.

 

Collegehumor:

Disse har jeg nettopp begynt å se på, og de har mye forskjellige videoer. Jeg liker veldig godt de animerte videoene deres, sånn som seriene Dating - Its complicated og Condemmed.

 

Screen Junkies:

Ærlige trailere fra spill, filmer og serier, som gjør narr av alt som går an å gjøre narr av rett og slett. Og samtaler om filmer og slikt. 

 

Cinema Sins

Humor rundt synder i filmer. Hva er feil med filmene og slikt. Veldig morsomme. De har også en kanal som heter Music Video Sins, som jeg også anbefaler.

 

A Dose Of Buckley

Kynisk humor om musikk og samfunn. Veldig morsomt hvis man liker litt ondskapfull og mørk humor!

 

Good Mythical Morning

En snakkeshow med to gamle venner, som snakker om alt mulig rart. Ganske morsomt og interessant!

 

The Game Theorists

Teori om spill, trenger man si mer? Interessant, lærerikt og underholdende.

 

Weebl's Stuff

Animasjon med musikk, med humor.

 

VICE

Nyheter, samfunn og dokumentarer. Mye lærerikt og interesant.

 

 

Ellers så har jeg jo en del venner som driver på med YouTube, og disse finner du om du holder musetasten over "YouTube"-knappen på bloggen min, eller om du går inn på YouTube-kanalen min.

#youtube #underholdning #tv #hildur90 #mshildur90

Andre video på den nye kanalen! 0

Endelig fikk jeg partnerskap på Skammekrok-kanalen, så derfor har jeg lagt ut 1. video fra min nye serie, fra The Wolf Among Us! Fun fun! Serien kommer ut på tirsdag og fredager, så følg med! Link her!#youtube #spill #game #gaming #gamer #hildur90 #mshildur90 #skammekroken #mshildursskammekrok #thewolfamongus

Hva gjør du i sommer? 0

Hei!

Jeg koser meg virkelig i sommerferien, og driver å pusse opp hus, holde på i hagen, plukker urter og følger med på alt dyrelivet rundt der jeg nå bor. Om dere vil vite mer om hva jeg gjør i sommer, så følg med på min andre blogg: hildurs.blogg.no. Denne bloggen prøver jeg å holde youtube- og nerderelatert, mens den andre bloggen er litt mer om dyr, natur, hage, oppussing og samfunnet. Jeg har ikke spilt så mye i det siste, men har spilt inn en del ting som blir å komme ut framover.


(Her om dagen hadde vi en hareunge i hagen, som koste seg med noe ugress jeg hadde plukket.)

Egentlig ville jeg bare skrive et innlegg hvor jeg ønsker folk en fin sommer, og om du har lyst kan du legge igjen en liten kommentar om hva du gjør denne sommeren!

Klem fra Hildur!

#sommer #hildur90 #mshildur90

Idebok! 2

Jeg har en slitt, gammel og stygg grønn bok med meg overalt jeg er. Det er min idebok, og er noe jeg verdsetter veldig høyt i hverdagen. 

Grunnen til at jeg har denne er enkel, jeg er en person som har veldig mange ideer, til en masse forskjellig rart, men som oftest glemmer ideen eller fullfører den ikke, fordi jeg hele tiden kommer på noe nytt å tenke på. Ved å skrive ideene ned, så har jeg de iallefall, og det er første steg i å få dem gjennomført. Det er snakk om ideer til kanalene, bloggene, bøker, noveller, tegninger, thumbnails og alt egentlig. Alt som er en kreativ ide kommer inn i den boken, skrevet i en tilfeldig farge. Innsiden av boken er nemlig veldig fargerik, ettersom jeg bruker ulike penner.

Som oftest når jeg er ute å reiser har jeg denne boken fram, og lar ideene flyte fritt. Noen ideer blir kassert før de i heletatt er skrevet ned, men de med potensial blir skrevet ned. Tror det er derfor jeg elsker å reise med fly og tog, for da kan jeg sitte å skrive om jeg vil! Intet er bedre enn å sitte på et fly og skrive om en flystyrt!

Har du en plass du skriver ideene dine i?

#kreativ #kreativitet #bok #notatbok #hobby #reise #hildur90 #mshildur90

Spilminne #17: Happy Pets (Facebook) 0

Dette er det aller verste spillet i historien av fryktelige spill! Helt seriøst! Og dessverre elsker jeg det! Sukk..

 Jeg og en vennine begynte å spille Happy Pets på Facebook, og hadde det ganske gøy i begynnelsen, med at det bare var oss to som spilte det av våre venner. Vi avlet fram hunder og katter, men etterhvert gikk det jo opp for oss hvor mange ulike dyr det fantes i spillet. Det var bare et problem, du måtte betale ekte penger for å få dyr foruten vanlig hunder, katter og hester (kan ha vært et par dyr til, men husker ikke helt). Det var rett og slett bare en brøkdel av spillet man hadde tilgang til uten å måtte betale ekstra. Og de ekstra dyrene kostet ofte ganske mye i tillegg.Det endte med at man la inn en masse ukjente på Facebook, som spilte Happy Pets, og som også trengte flere venner som spilte det. Det var også slik at man av og til kunne få til gratis dyr, men da måtte man få hjelp av så og så mange venner. Så man måtte legge til ukjente, og man måtte nesten bruke ekte penger for å kunne ha glede av spillet. 

Jeg sjekket ut spillet for noen dager siden, og da hadde de lagt ut noen slags brettspill, hvor man måtte betale ekte penger for hver gang man flyttet brikken sin. Målet var å få et eller annet dyr, og sjansen var der for å få den billig, men ofte måtte man nok flytte ganske mange ganger før man fikk den.

Jeg ble dessverre litt avhengig, og brukte litt penger på det. Jeg var heldigvis ikke den verste. Jeg hadde en "venn" som var trebarnsmor, og som hver dag satt å spilte Happy Pets mange timer daglig, og brukte masse masse penger på det. 

Som jeg sa i første setning, det er det verste spillet, og det står jeg bak. De utnytter at folk blir avhengige, og tar alt for mye penger for mikrotransaksjonene sine, dessuten har du nesten null muligheter i spillet uten venner og penger.

Dette ble et litt rart spillminne. Ble mer en slags kritikk mot dette spillet, enn et hyggelig minne. Men skitt au.

Hilduriania. #40: Leter havmonster i skogen! 0

En ny episode av Hilduriania, hvor jeg prøver å finne ett havtempel og havmonster, men alt jeg finner er skog! Litt sightseeing ble det med andre ord!

Tips til tegnebrett? 2

Jeg sitter å funderer på å skaffe meg et tegnebrett, men jeg har lite peiling på hvordan jeg burde velge, så kanskje dere kan hjelpe meg? Jeg vil ha et som ikke er så veldig dyrt. Maks 1500 kr. Jeg blir å tegne en god del tegneseriefigurer, og slikt til youtube, men jeg vil gjerne også ha muligheten til å tegne litt mer realistiske tegninger om jeg ønsker dette.


(Bildet lånt fra fotomagasinet). Dette var det råeste tegnebrettet jeg fant, men trenger ikke være et hvor man ser bildet i, kan være et man må koble til pcen.

Har du et tegnebrett du vil anbefale, og hvorfor?

#tegnebrett #tegning #photoshop #kunst #hildur90 #Mshildur90

Nye bannere! 0

Jeg har fått meg nye bannere på mine to kanaler, og er meget fornøyd! Jeg har ikke fått logoene enda, men de kommer etterhvert!

Takk til DrFoofi som lagde bannerne! 

Denne er til hovedkanalen! Jeg elsker jo farger i alle...farger..Kremt.. Så dette er perfekt for meg!

Dette er til Skammekroken, hvor jeg spiller litt mer voksne spill, slik som skrekkspill og spill med generelt voksent innhold. Elsker lilla og grønt sammen, så det er blitt temaet for denne kanalen. 

Hva synes du?

#youtube #design #banner #photoshop #drfoofi #hildur90 #mshildur90

Foreldre, engasjer dere i barnas spill! 1

Jeg skulle ønske at alle foreldre ga litt mer innsats og satt seg inn i hva barnet har lyst til å spille, og at de hadde hatt et så godt forhold til barnet at den spør om lov først, og respekterer om foreldrene sier nei. Heldigvis er det en del foreldre som gjør undersøkelser av spill, og som har fått til barn som takler å høre nei, så det er absolutt ikke alle det er snakk om. Ettersom jeg jobber på en del servere, og også holder på med Youtube, har jeg veldig mye kontakt med barn, og ofte får jeg høre "når jeg blir så og så gammel, da får jeg lov å kjøpe meg GTA!", og det synes jeg er flott! Barn som er smarte nok til å forstå at de må vente, og foreldre som har satt seg inn i ting isteden for å si ja uten å vite hva de sier ja til. (Bilde lånt av: g33kwatch.com)

Men mange ganger ser man dessverre at små barn spiller spill de absolutt ikke burde fått lov å spille. Spill som er ekstremt voldelige og som har 18-årsgrense er ikke laget for barn, og da burde heller ikke barn spille det. Aldersgrenser er en god retningslinje på hvor gammelt et barn burde være for å få spille de ulike spillene, og burde derfor ikke ignoreres helt. Ofte trenger man ikke være 18 for å kunne spille et spill med 18-årsgrense, og man må selv bestemme om barnet sitt er voksent nok til å takle spillet. En unge på 14 kan jo ganske voksen i hue av seg, og da kanskje foreldrene synes det går greit, og det kan man respektere. Men når barn på 8 år får lov å spille GTA da lurer jeg litt på hva foreldrene tenkte. Mest sannsynlig har de ikke orket å satt seg inn i spillet før de sa ja. 

Spill er ikke bare for barn, og det må man også huske på når man kjøper spill til barna. Et barn på 8 har kanskje ikke godt av å spille voldelige og voksne spill, selv om de selvfølgelig ikke blir mordere av å spille voksne spill (som mange kanskje tror). Det er ikke slik at folk blir mordere av spill, det er fordi de er syke i hodet at de blir mordere, noe som er vanskelig å oppdage og å gjøre noe med, og da er det ofte de synlige "bivirkningene" som media retter sin oppmerksomhet på. 

(Bildet lånt fra: telegraph.co.uk)

Et barn kan bli påvirket av å oppleve spill, filmer osv det er for ungt for å forstå, og kan bli påvirket på veldig mange forskjellige måter. Jeg fikk ikke se skumle filmer og spille skumle spill når jeg var et barn, men jeg vet jeg brukte i sniklese en tegneserie som het Conan, som det var 18-årsgrense på. Det var både grafisk vold, samt litt seksuelt innhold, og et par av historiene har brent seg fast i hjernen min, ettersom jeg ble så sjokkert av det som barn. Det er jo ikke akkurat snakk om noen varig "skade", men det var jo ting jeg ikke forsto og lurte på, men som jeg ikke kunne spørre om ettersom jeg viste jeg ikke skulle lest det.

Spill synes jeg det er enda viktigere å ha kontroll på, ettersom man opplever det på en mye sterkere måte en bøker og filmer. Man er på en måte "inni" spillet, og styrer ofte karakterer, og på den måten blir opplevelsene mye nærmere. 

Jeg tror iallefall at det at foreldrene involverer seg er bare positivt. Det gjør at de har bedre kontroll på hva barnet utsettes for, det gir et bedre forhold mellom foreldre og barn, og det kan også skape bedre spillglede for barnet (og kanskje til og med foreldrene).

#spill #gaming #gamer #foreldre #barn #synspunkt #tanker #hildur90 #mshildur90

Serier jeg har sett: 2

Dette er en liste over serier jeg har fullført, og serier jeg har sett deler av og har som plan å fullføre. Den blir oppdatert innimellom. Hvorfor jeg skriver denne listen? Fordi jeg liker å skrive lister, og fordi jeg liker å ha kontroll på hva jeg har sett, og hva jeg ikke har sett ferdig.

 

Fullførte serier:

 • Breaking Bad
 • Cougar Town
 • Dexter
 • Friends
 • Fringe
 • Frustrerte Fruer
 • Futorama
 • Glee
 • Gossip Girl
 • How I Met Your Mother
 • Invader Zim
 • Lost
 • Private Practice
 • Scrubs
 • Survivors
 • Smallville
 • That 70s Show
 • Ugly Betty
 • Veronica Mars

 

Påbegynte serier:

 • Big Bang Theory
 • Bones
 • Buffy
 • Castle
 • Game Of Thrones
 • Grey's Anatomy
 • Merlin
 • Supernatural
 • South Park
 • Venture Bros
 • The Mentalist
 • The Simpsons
 • The Walking Dead
 • Two and A Half Men

 

#tv #serie #serier #hildur90 #mshildur90

Tips til bra serier? 6

Jeg er en person som elsker å se serier, jeg liker det bedre enn filmer, fordi man over tid blir kjent med karakterene og ser hvordan de utvikler seg. Filmer er selvfølgelig gøy de også, men man får ikke helt den samme innlevelsen som når man ser en serie. 

Akkurat nå ser jeg Lost, for sikkert tiende gang. Det er blitt min sommertradisjon av en eller annen grunn. Men snart er jeg ferdig med denne serien, ettersom jeg er på siste sesong nå, og derfor leter jeg etter en ny serie å se. 

Fra før har jeg sett serier som Lost, Fringe, Game Of Thrones, Grey's Anatomy, Supernatural, Frustrerte Fruer, Smallville og Cheers, så liker en god del forskjellig. 

Jeg føler for å se en serie som ikke er så veldig alvorlig, selv om det selvfølgelig ikke trenger å bare være humor. Og overnaturlige serier er bestandig interessante. Har du noen serier å tipse meg om?

#tv #serie #hildur90 #mshildur90 #tips #hjelp

Har du en youtube-kanal? 0Hei!

Som mange kanskje har fått med seg, så er jeg med i RageQuit, som er en spillorganisasjon. Vi har et forum, hvor man kan poste stort sett hva man vil, og plant annet har vi et underforum for selvpromotering, slik at det ikke skal bli slikt overalt på forumet. Om dere legger igjen youtuben deres der, så vil vi i RageQuit sjekke kanalen ut, og etterlate seg en kommentar eller to, og jeg selv vil også sjekke dem ut. Mange gode kanaler finnes jo der ute, men det er ikke alltid like enkelt å finne dem i youtubejungelen! Plassen du kan poste på finner du ved å trykke her.

Håper å se din kanal der!

Hilde.

#youtube #ragequit #ragequitno #forum #spillsamfunn #gaming #gamer #spill

Hilduriania Thumbnail! 0

Her er min fargespreke thumbnail til Minecraft-serien min, Hilduriania! Ganske fornøyd, og viser hva serien handler om!#thumbnail #youtube #tegning #photoshop #hildur90 #hilduriania #mshildur90 #spill

Scribblenauts thumbnail! 0

Tror ikke jeg har vist dere thumbnailen for Scribblenauts, så her er den! Tegnet etter ulike ting som skjedde i serien og slik. Var vel en av de første thumbnailene jeg lagde, så litt rotete og mørk, men gøyal likevel!#youtube #tegning #spill #hildur90 #mshildur90

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits