hits

Min Tusenfryd musikk: 0Her er et par sanger som kommer til å minne meg om Tusenfryd-turen med XioCo-gjengen.

Advarsel: Like sær musikk som TG-musikken min ca.

 

 
 

Tusenfryd med XioCo! 3

Da har jeg kommet hjem igjen etter en fantastisk helg med noen fantastiske mennesker! En del fra XioCo, dro nemlig til Oslo og Tusenfryd sammen, og hadde det kjempegøy! Tenkte jeg skulle fortelle litt om hva vi gjorde og hvordan det var å møte folkene. Mange av dem møtte jeg jo på TG i påsken, men var også en del av dem jeg ikke hadde møtt før.

Fredag:

Jeg ankom hotellet i byen rundt ni på kvelden, og de aller fleste var der fra før av. Første jeg ble møtt av var Epicfire som ga meg en god klem! Så etter at jeg byttet klær og sånt, ettersom det var kjempevarmt i Oslo, møtte jeg på resten av folkene, og hadde en liten klemmerunde. Etter det satt vi egentlig bare å snakket tull og hadde det koselig sammen, mens Djoffen satt med ukulelen sin og spilte for oss.

Når de fleste gikk å la seg dro noen av oss til hotellrommet til BBz_Trident og Addexio hvor vi egentlig også bare snakket tull.

 

Lørdag:

Vi sto opp tidlig, spiste frokost på hotellet (nom nom) og dro med buss til Tusenfryd, hvor vi møtte på et par stykker som bare hadde kommet for å være der den dagen med oss, noe som var superkoselig! I Tusenfryd så prøvde de som var tøff nok en del karuseller og sånt. Jeg er ei skikkelig pyse og prøvde bare radiobilene og tømmerstupet. Når vi kjørte radiobiler klarte jeg å skade armen min, så prøvde ikke det noe mer, og i tømmerstypet var jeg livredd.

 

Men angrer ikke på at jeg prøvde dem. Ellers så spiste vi is og drakk masse vann og brus. Det var helt sykt varmt! Og Addexio spanderte en god burger på meg, ved splashzonen. Var kjempegøy i Tusenfryd, selv om jeg ikke prøvde så mange ting. Det var jo koselig fordi jeg hadde noen herlige folk å henge med. Etter at parken stengte dro vi til sentrum igjen, og vi dro å spiste burger (igjen) på en plass som jeg tror het Max. Var kjempegod den også. Så dro vi på hotellet og snakket mer tull. Jeg, Mango, BBz_Trident og Donzii (fra Lol-teamet vårt) satt faktisk opp til halv 3 på natta. Skikkelig koselig!

(Bildene er lånt fra tusenfryd.no, og tilhører ikke meg)

 

Søndag:

Dette var også en veldig koselig dag. Vi skulle egentlig til Tusenfryd, men det var noen som ikke ville, og da fant vi ut at vi heller kunne finne på noe i fellesskap, så vi ikke dro fra hverandre før vi måtte. Det endte med at vi dro og spiste burger igjen. Jeg spiste bare en milkshake da, for var litt lei burgere! Så gikk vi til slottsparken og satt der og slappet av. Etterhver så dro folk, ettersom de måtte nå fly, tog og busser. Men en liten gjeng skulle ikke hjem før sendt på kvelden, så vi hang litt på hotellet sammen, også dro vi til Egon og spiste mat sammen. Så måtte jeg dra, og guttene fulgte meg til og med til flytoget, for å være sikker på at jeg fant fram. Sikkert fordi de var redde for at jeg skulle henge mer med dem! Så tok jeg fly hjem til gråe triste Tromsø.

 

Alt i alt var det en flott tur, eneste negative med den er at den var veldig kort, og nå sitter jeg å savner alle sammen som jeg møtte. Vi er så forskjellige alle sammen i XioCo, men likevel går vi så godt overens, og blir en skikkelig god gjeng. Og alle sammen er så koselige og søte! Vi begynte allerede å diskutere på mandagen om når neste XioCo-tur skal bli liksom. Så virker som alle har hatt en flott tur! Jeg hadde det så gøy, at jeg rett og slett glemte å ta bilder. Men Addexio blir å legge ut video fra turen, og da får dere se litt av hvor gøy vi hadde det! Gleder meg sånn til den kommer ut!

 

#xioco

Det som er forferdelig galt med Sims 3. 4

Først og fremst: Jeg elsker jo Sims 3, det er et av mine favorittspill, og som mange vet har jeg en Youtube-serie gående om Sims 3 der jeg har ekstrapakken Kjæledyr. Dette er jo kjempesøtt og gøy, men også veldig frustrerende til tider. Hver gang jeg spiller inn hos Erasmus Montanus (han som skaffer seg en ny hest hver gang jeg ser bort), så er det ett eller annet som bestemmer seg for å bugge seg. I første episode får jeg en hest i gangen, og må fjerne en vegg. Så får jeg en hest i kjøkkenet og må fjerne en vegg. I episode 8 må jeg faktisk flytte til en nytt hus, ettersom ene hesten har bugget seg inn i boksen sin, og kommer seg ikke ut. Og i episode 9 får jeg igjen en hest inne på kjøkkenet og må fjerne en vegg for at hun skal komme seg ut.. Alt dette blir litt frustrerende i lengden. Også må jeg legge til at hestene av og til rykker og spasmer noe voldsomt, som om de enten har en sykdom, eller så har de det veldig gøy. Og det er dessverre ikke bare hestene som er på det viset. Simmer og katter er også ganske buggy til tider. Når Erasmus går inn i en vegg og nesten ikke kommer ut igjen, så ser det veldig gøy ut, de to første gangene. Etter å ha sett det en del ganger blir man litt lei. Hvordan kan de som har produsert Sims, som tjener noe fantastisk godt, ha fått til å lage et så buggy spill? De burde tjene nok til å kunne ta litt ekstra tid på seg til å faktisk fikse at man slipper å flytte hver gang en hest bugger seg inn i ting, eller fikse så de faktisk ikke bugger seg inn i ting.

Men det er kanskje Mojang-mentaliteten som spiller inn. Hvorfor fikse et spill hundre prosent, nå folk kjøper det uansett? Minecraft er jo full av buggs. Når en ny oppdatering kommer ut, kan du med sikkerhet vite at her er det mange buggs, som kanskje blir fkset innen en uke, to uker, eller seks måneder om du er virkelig heldig. Folk kjøper og spiller Minecraft, uansett om spillet består av femti prosent buggs eller ikke.

En annen ting som plager meg med Sims, er at jeg måtte oppdatere det, så jeg mistet alle sparingene mine, bare for at de skulle legge ut ting inne i selve spillet som man bare kan kjøpe med Simpoint, altså ekte penger med andre ord. Det er litt grisk synes jeg, selv om jeg kan forstå det ut ifra business-perspektivet. Det er enklere for små barn å kjøpte ting fra selve spillet, enn å måtte gå inn på en nettside og finne det fram. Men dette blir litt for Facebook-spill-aktig, hvor de lurer avhengige folk til å kjøpe virtuelle ting de egentlig ikke trenger.

Men altså.. Jeg elsker jo Sims 3 og Minecraft, selv om det er mye feil med dem, er det også mye bra med dem. Når jeg skal spille inn Sims til kanalen min så gleder jeg meg faktisk, så selv om det er litt buggy er det jo gøy. Så får man bare gjøre det beste ut av det, og håpe at de kommer med en oppdatering som gjør at ting blir mindre buggy, for det hadde vært verdt å laste ned, selv om jeg da hadde mistet alle sparingene min mest sannsynlig.Bildet er lånt fra ene videoen min og tilhører derfor meg. Og nei, videoen er ikke like uklar som dette bildet er. Mediaplayer er litt tåpen..

 

#Spill #sims #ragequit

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!