Videoer jeg er med i: 0

Her er spillelisten hvor jeg har lagt alle mine gjesteopptredelser i. Enjoy!

 

Fikk et rart bilde tilsendt 2

Fra Emineem i XioCo, en uke før vi dro til Tusenfryd:Hatt det gøy på Photoshop muligens? For jeg kom inn! :D

 

#xioco

Min Tusenfryd musikk: 0Her er et par sanger som kommer til å minne meg om Tusenfryd-turen med XioCo-gjengen.

Advarsel: Like sær musikk som TG-musikken min ca.

 

 
 

Tusenfryd med XioCo! 3

Da har jeg kommet hjem igjen etter en fantastisk helg med noen fantastiske mennesker! En del fra XioCo, dro nemlig til Oslo og Tusenfryd sammen, og hadde det kjempegøy! Tenkte jeg skulle fortelle litt om hva vi gjorde og hvordan det var å møte folkene. Mange av dem møtte jeg jo på TG i påsken, men var også en del av dem jeg ikke hadde møtt før.

Fredag:

Jeg ankom hotellet i byen rundt ni på kvelden, og de aller fleste var der fra før av. Første jeg ble møtt av var Epicfire som ga meg en god klem! Så etter at jeg byttet klær og sånt, ettersom det var kjempevarmt i Oslo, møtte jeg på resten av folkene, og hadde en liten klemmerunde. Etter det satt vi egentlig bare å snakket tull og hadde det koselig sammen, mens Djoffen satt med ukulelen sin og spilte for oss.

Når de fleste gikk å la seg dro noen av oss til hotellrommet til BBz_Trident og Addexio hvor vi egentlig også bare snakket tull.

 

Lørdag:

Vi sto opp tidlig, spiste frokost på hotellet (nom nom) og dro med buss til Tusenfryd, hvor vi møtte på et par stykker som bare hadde kommet for å være der den dagen med oss, noe som var superkoselig! I Tusenfryd så prøvde de som var tøff nok en del karuseller og sånt. Jeg er ei skikkelig pyse og prøvde bare radiobilene og tømmerstupet. Når vi kjørte radiobiler klarte jeg å skade armen min, så prøvde ikke det noe mer, og i tømmerstypet var jeg livredd.

 

Men angrer ikke på at jeg prøvde dem. Ellers så spiste vi is og drakk masse vann og brus. Det var helt sykt varmt! Og Addexio spanderte en god burger på meg, ved splashzonen. Var kjempegøy i Tusenfryd, selv om jeg ikke prøvde så mange ting. Det var jo koselig fordi jeg hadde noen herlige folk å henge med. Etter at parken stengte dro vi til sentrum igjen, og vi dro å spiste burger (igjen) på en plass som jeg tror het Max. Var kjempegod den også. Så dro vi på hotellet og snakket mer tull. Jeg, Mango, BBz_Trident og Donzii (fra Lol-teamet vårt) satt faktisk opp til halv 3 på natta. Skikkelig koselig!

(Bildene er lånt fra tusenfryd.no, og tilhører ikke meg)

 

Søndag:

Dette var også en veldig koselig dag. Vi skulle egentlig til Tusenfryd, men det var noen som ikke ville, og da fant vi ut at vi heller kunne finne på noe i fellesskap, så vi ikke dro fra hverandre før vi måtte. Det endte med at vi dro og spiste burger igjen. Jeg spiste bare en milkshake da, for var litt lei burgere! Så gikk vi til slottsparken og satt der og slappet av. Etterhver så dro folk, ettersom de måtte nå fly, tog og busser. Men en liten gjeng skulle ikke hjem før sendt på kvelden, så vi hang litt på hotellet sammen, også dro vi til Egon og spiste mat sammen. Så måtte jeg dra, og guttene fulgte meg til og med til flytoget, for å være sikker på at jeg fant fram. Sikkert fordi de var redde for at jeg skulle henge mer med dem! Så tok jeg fly hjem til gråe triste Tromsø.

 

Alt i alt var det en flott tur, eneste negative med den er at den var veldig kort, og nå sitter jeg å savner alle sammen som jeg møtte. Vi er så forskjellige alle sammen i XioCo, men likevel går vi så godt overens, og blir en skikkelig god gjeng. Og alle sammen er så koselige og søte! Vi begynte allerede å diskutere på mandagen om når neste XioCo-tur skal bli liksom. Så virker som alle har hatt en flott tur! Jeg hadde det så gøy, at jeg rett og slett glemte å ta bilder. Men Addexio blir å legge ut video fra turen, og da får dere se litt av hvor gøy vi hadde det! Gleder meg sånn til den kommer ut!

 

#xioco

Hildur er en mann! 3Ja...

Hadde vært en fin mann jeg! Har iallefall en veldig fin bart!

 

Det som er forferdelig galt med Sims 3. 4

Først og fremst: Jeg elsker jo Sims 3, det er et av mine favorittspill, og som mange vet har jeg en Youtube-serie gående om Sims 3 der jeg har ekstrapakken Kjæledyr. Dette er jo kjempesøtt og gøy, men også veldig frustrerende til tider. Hver gang jeg spiller inn hos Erasmus Montanus (han som skaffer seg en ny hest hver gang jeg ser bort), så er det ett eller annet som bestemmer seg for å bugge seg. I første episode får jeg en hest i gangen, og må fjerne en vegg. Så får jeg en hest i kjøkkenet og må fjerne en vegg. I episode 8 må jeg faktisk flytte til en nytt hus, ettersom ene hesten har bugget seg inn i boksen sin, og kommer seg ikke ut. Og i episode 9 får jeg igjen en hest inne på kjøkkenet og må fjerne en vegg for at hun skal komme seg ut.. Alt dette blir litt frustrerende i lengden. Også må jeg legge til at hestene av og til rykker og spasmer noe voldsomt, som om de enten har en sykdom, eller så har de det veldig gøy. Og det er dessverre ikke bare hestene som er på det viset. Simmer og katter er også ganske buggy til tider. Når Erasmus går inn i en vegg og nesten ikke kommer ut igjen, så ser det veldig gøy ut, de to første gangene. Etter å ha sett det en del ganger blir man litt lei. Hvordan kan de som har produsert Sims, som tjener noe fantastisk godt, ha fått til å lage et så buggy spill? De burde tjene nok til å kunne ta litt ekstra tid på seg til å faktisk fikse at man slipper å flytte hver gang en hest bugger seg inn i ting, eller fikse så de faktisk ikke bugger seg inn i ting.

Men det er kanskje Mojang-mentaliteten som spiller inn. Hvorfor fikse et spill hundre prosent, nå folk kjøper det uansett? Minecraft er jo full av buggs. Når en ny oppdatering kommer ut, kan du med sikkerhet vite at her er det mange buggs, som kanskje blir fkset innen en uke, to uker, eller seks måneder om du er virkelig heldig. Folk kjøper og spiller Minecraft, uansett om spillet består av femti prosent buggs eller ikke.

En annen ting som plager meg med Sims, er at jeg måtte oppdatere det, så jeg mistet alle sparingene mine, bare for at de skulle legge ut ting inne i selve spillet som man bare kan kjøpe med Simpoint, altså ekte penger med andre ord. Det er litt grisk synes jeg, selv om jeg kan forstå det ut ifra business-perspektivet. Det er enklere for små barn å kjøpte ting fra selve spillet, enn å måtte gå inn på en nettside og finne det fram. Men dette blir litt for Facebook-spill-aktig, hvor de lurer avhengige folk til å kjøpe virtuelle ting de egentlig ikke trenger.

Men altså.. Jeg elsker jo Sims 3 og Minecraft, selv om det er mye feil med dem, er det også mye bra med dem. Når jeg skal spille inn Sims til kanalen min så gleder jeg meg faktisk, så selv om det er litt buggy er det jo gøy. Så får man bare gjøre det beste ut av det, og håpe at de kommer med en oppdatering som gjør at ting blir mindre buggy, for det hadde vært verdt å laste ned, selv om jeg da hadde mistet alle sparingene min mest sannsynlig.Bildet er lånt fra ene videoen min og tilhører derfor meg. Og nei, videoen er ikke like uklar som dette bildet er. Mediaplayer er litt tåpen..

 

#Spill #sims #ragequit

Random rare fakta om meg: 3

- Jeg liker rosiner, men ikke om de er i boller eller sjokolader. Rosiner skal spises sånn som de er, ut fra eska.

- Jeg har nesten hver dag blomster i håret.

- Jeg er tante til 6 unger, og derfor heter bakeriet mitt "Tante Hildurs Bakeri".

- Samler på stein, frimerker, mynter og bøker.

- En morgen, da jeg var 16, våknet jeg opp og fikk plutselig lyst på lutfisk, noe som jeg fram til da hadde hatet med hele mitt hjerte.

- Jeg hadde aldri vært inne på en minecraft-server før jeg ble kontaktet av XioCo. Litt uvant å se andre folk inne i en minecraft-verden!

- Elsker all slags vær. Hvorfor klage på ting man ikke kan gjøre noe med liksom?

- Om jeg skulle blitt gjenfødt som et tre, ville jeg blitt gjenfødt som et lønnetre.

- Om jeg skulle blitt gjenfødt som et dyr, ville jeg blitt gjenfødt som ei geit. De er så kule!

- Jeg synes det er veldig gøy å synge, men er mer eller mindre tonedøv..

- Følelsen av jord under neglene er noe jeg liker.

- Om jeg skal male noe, må man bare forvente at jeg blir full av maling!

- Gamle ting er veldig spennende. Tenk på alt de har opplevd!

- Når jeg først har mareritt (som ikke er så ofte), så drømmer jeg om skumle krabber og fisker fra en annen dimensjon. Derfor har jeg alltid sko på når jeg bader i havet!

- Jeg elsker økser! De er gøyale og koselige!

- Jeg hater gulrøtter. De er onde!

 Skal jeg begynne Minecraft-serie? 2

Jeg har tenkt litt over å lage en minecraft-serie nå over en lengre periode. Jeg begynte jo kanalen min med en mincraft-serie, men jeg gikk fort lei, og javaen min ga meg sånne problemer da jeg spilte inn at det gikk inne. Nå er jo det problemet fikset, men jeg er vel enda litt lei vanlig minecraft. Så derfor spør jeg dere.. Hvor giret er dere på å se minecraft på kanalen min? Er det noe dere vil se, eller er det nok underholdning i de seriene jeg har for tida? Kanskje jeg kunne funnet en modpack av noe slag og spilt på den isteden, for å skape litt variasjon? Er jo flere fra XioCo som spiller Minecraft på sine kanaler, så hadde kanskje vært greit å variert litt innholdet. Og hvordan modpack har dere isåfall lyst å se? Jeg blir ikke å spille inn noe FTB før jeg spiller inn på serveren vår, ike Twilight for det blir jo serie med Addexio etterhvert, og heller ikke Yogspack eller hva den heter, da Epicfire spiller inn derfra.

Bilde av en dårlig generert Village i Minecraft. Minecraft er sjarmerende buggy til tider..

Angående FTB-serien. 0

  • 10.07.2013 kl.18:27 i FTB

 For lenge siden var det snakk om at jeg og andre i XioCo skulle lage serier fra XioCos FTB-server, og jeg var i alle fall skikkelig giret på det. Jeg tror også seerne mine er veldig giret på at jeg skal begynne med FTB-serien, ut ifra alle kommentarene som spør om jeg ikke kan begynne å filme fra serveren. Men tingen er at dette er ikke opp til meg. Jeg er supergiret på å lage en FTB-serie som skal komme ut på Addexio sin kanal, men det er en del ting som må bli fikset før dette kan skje, og det er ting jeg ikke kan fikse. Jeg forstår godt at dere maser om serien, for jeg gleder meg like mye som dere tydligvis gjør. Men jeg vet ærlig talt ikke når serien kommer, eller om den blir å komme i det hele tatt lengre, så å spørre meg om FTB-serien er bortkastet tid. Jeg vet like lite som dere om dette temaet.


Så enn så lenge får dere kose dere med Addexio sin serie med Bbz_Trident, og Vareide sin serie med Preben, fra XioCo-serveren. For selv om Vareide ikke er med i XioCo får han filme fra serveren vår, noe som er flott. Mer underholdning derfra til dere. Så får vi bare krysse fingrer og tær for at det blir flere serier derfra etter hvert.

 
 Her er noen randomme bilder fra XioCo-serveren, hvor noen fra staben hadde det gøy med å fylle et hus i Venneby (min og noen venner sin by) med vann:

 

 


De gale har det gøy...:P 

 

Arbeidsmoral på høyt nivå.. 0

  • 05.07.2013 kl.22:45 i FTBEller ikke...

 

Noen av mine ansatte på biblioteket er ikke så glade i å jobbe, og da jeg gikk gjennom datamaskinene dems, fant jeg denne tegningen.. Sukk..

Litt søtt bilde/selvportrett da! Om du vil se hvem som har tegnet det, så trykk her!

Random bilder fra verdenen min. 0

De som så 1000-takk-videoen min fikk se litt av verdenen min, og jeg har jo også lagt ut noen bilder av landsbyen mens jeg bygde den, som dere kan finne her. Men jeg fant ut at jeg kan jo også legge ut et par bilder fra resten av det jeg har bygd.Palasset. Ser ganske koselig og harmløst ut, men det er en syk syk person som bor der! Så pass dere! Ser dere hesten foresten? De er så søte!

Jegerens hus midt i skogen en plass. Han har et lite hus, en utepeis og en liten stall. Kjekt å ha hest når man er en jeger.. Tror jeg.. :P

 Fiskeren sitt hus. Mangler båter, men det er fordi jeg er elendig på å lage båter, så har ikke turt å prøvd enda! Men blir vel etterhvert. Om noen har noen gode ideer på hvordan jeg kan lage fiskebåter på en fin måte, så si ifra!Magikereren sitt tårn. Han er en eremitt, og liker derfor ikke andre folk. Griser derimot synes han er flotte skapninger, som han kan ha lage fornuftige samtaler med ut over natta!

La ikke merke til det før nå, men på den delen mellom det store tårnet og det lille tårnet, ser det ut som det er laget en pixelert krabbe, eller kreps eller noe sånt :P Passet jo faktisk litt.

#Spill

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits