hits

Min Tusenfryd musikk: 0Her er et par sanger som kommer til å minne meg om Tusenfryd-turen med XioCo-gjengen.

Advarsel: Like sær musikk som TG-musikken min ca.

 

 
 

Tusenfryd med XioCo! 3

Da har jeg kommet hjem igjen etter en fantastisk helg med noen fantastiske mennesker! En del fra XioCo, dro nemlig til Oslo og Tusenfryd sammen, og hadde det kjempegøy! Tenkte jeg skulle fortelle litt om hva vi gjorde og hvordan det var å møte folkene. Mange av dem møtte jeg jo på TG i påsken, men var også en del av dem jeg ikke hadde møtt før.

Fredag:

Jeg ankom hotellet i byen rundt ni på kvelden, og de aller fleste var der fra før av. Første jeg ble møtt av var Epicfire som ga meg en god klem! Så etter at jeg byttet klær og sånt, ettersom det var kjempevarmt i Oslo, møtte jeg på resten av folkene, og hadde en liten klemmerunde. Etter det satt vi egentlig bare å snakket tull og hadde det koselig sammen, mens Djoffen satt med ukulelen sin og spilte for oss.

Når de fleste gikk å la seg dro noen av oss til hotellrommet til BBz_Trident og Addexio hvor vi egentlig også bare snakket tull.

 

Lørdag:

Vi sto opp tidlig, spiste frokost på hotellet (nom nom) og dro med buss til Tusenfryd, hvor vi møtte på et par stykker som bare hadde kommet for å være der den dagen med oss, noe som var superkoselig! I Tusenfryd så prøvde de som var tøff nok en del karuseller og sånt. Jeg er ei skikkelig pyse og prøvde bare radiobilene og tømmerstupet. Når vi kjørte radiobiler klarte jeg å skade armen min, så prøvde ikke det noe mer, og i tømmerstypet var jeg livredd.

 

Men angrer ikke på at jeg prøvde dem. Ellers så spiste vi is og drakk masse vann og brus. Det var helt sykt varmt! Og Addexio spanderte en god burger på meg, ved splashzonen. Var kjempegøy i Tusenfryd, selv om jeg ikke prøvde så mange ting. Det var jo koselig fordi jeg hadde noen herlige folk å henge med. Etter at parken stengte dro vi til sentrum igjen, og vi dro å spiste burger (igjen) på en plass som jeg tror het Max. Var kjempegod den også. Så dro vi på hotellet og snakket mer tull. Jeg, Mango, BBz_Trident og Donzii (fra Lol-teamet vårt) satt faktisk opp til halv 3 på natta. Skikkelig koselig!

(Bildene er lånt fra tusenfryd.no, og tilhører ikke meg)

 

Søndag:

Dette var også en veldig koselig dag. Vi skulle egentlig til Tusenfryd, men det var noen som ikke ville, og da fant vi ut at vi heller kunne finne på noe i fellesskap, så vi ikke dro fra hverandre før vi måtte. Det endte med at vi dro og spiste burger igjen. Jeg spiste bare en milkshake da, for var litt lei burgere! Så gikk vi til slottsparken og satt der og slappet av. Etterhver så dro folk, ettersom de måtte nå fly, tog og busser. Men en liten gjeng skulle ikke hjem før sendt på kvelden, så vi hang litt på hotellet sammen, også dro vi til Egon og spiste mat sammen. Så måtte jeg dra, og guttene fulgte meg til og med til flytoget, for å være sikker på at jeg fant fram. Sikkert fordi de var redde for at jeg skulle henge mer med dem! Så tok jeg fly hjem til gråe triste Tromsø.

 

Alt i alt var det en flott tur, eneste negative med den er at den var veldig kort, og nå sitter jeg å savner alle sammen som jeg møtte. Vi er så forskjellige alle sammen i XioCo, men likevel går vi så godt overens, og blir en skikkelig god gjeng. Og alle sammen er så koselige og søte! Vi begynte allerede å diskutere på mandagen om når neste XioCo-tur skal bli liksom. Så virker som alle har hatt en flott tur! Jeg hadde det så gøy, at jeg rett og slett glemte å ta bilder. Men Addexio blir å legge ut video fra turen, og da får dere se litt av hvor gøy vi hadde det! Gleder meg sånn til den kommer ut!

 

#xioco

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!