hits

Late serieskapere 0

Mulige spoilere av Grey's Anatomy og Scrubs.

I går så jeg på sesong 6 av Scrubs, som er en av mine favorittserier opp gjennom tidene. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett gjennom serien, men hver gang oppdager jeg noe nytt og synes det er fryktelig koselig. Jeg kom så til en episode, hvor JD, hovedpersonen, tenkte tilbake på alt som hadde skjedd iløpet av serien. Selve handlingen i episoden var på maks 5 minutter, mens de resterende 15 var klipp fra gamle episoder. Når man ser en serie såpass intenst som jeg gjør (flere episoder i døgnet) så er disse episodene fryktelig irriterende, og jeg hopper alltid over dem. Dette gjør jeg også om de vises på tven, og jeg har sett episoden før.

Hvorfor gjør jeg dette? Ikke bare er disse episodene irriterende, men de er også et bevis på hvor late serieskaperne er. Isteden for å lage en helt ny episode, med handling som faktisk fører serien litt framover, så lager de en episode som har null handling og som bare viser deg ting som du allerede har sett før. Og det er ikke bare serien Scrubs som gjør dette, det er faktisk ganske vanlig i serier som går over mange år. Det er vel sikkert for å skape innhold, uten å måtte jobbe noe spesielt for det vil jeg tro, for jeg har ikke hørt en eneste person si "jeg elsker tilbakeblikk-episoden til den og den serien, det var såå gøy!". 

Jeg vil heller se noe nytt, enn å se noe jeg allerede har sett! Og ja, jeg er klar over skriveleifen i bildet! Lat som at hesten har dysleksi!

En annen type episoder jeg ikke liker, som kanskje ikke blir skapt av latskap, men for å slippe å tenke så mye (eventuelt å virke smart), er disse "what if"-episodene. Episoder hvor en karakter tenker på hvordan ting kunne blitt, og seerne får slite seg gjennom en hel episode med ting som bare skjer i hodet på en person, som en slags motsatt dimensjon. De kan kanskje gi noe slags innhold i forhold til hva karakteren tenker, og hvordan han/hun kommer fram til en avgjørelse, men som oftest er det likevel bortkastet tid å se på (så lenge de ikke er godt utført). I siste sesong av Grey's Anatomy var det en slik episode, som egentlig ikke ga seerne noen ting, da vi allerede viste det karakteren liksom skulle "forstå" ut ifra det hun tenkte på den episoden. Men så er jo egentlig Grey's Anatomy en serie som bare fortsetter og fortsetter, uten noen slags mål eller mening.Hvorfor bruke en hel episode på noe vi allerede vet?

Det er mange serier som har slike episoder som jeg beskriver ovenfor, men det betyr ikke at det er dårlige serier likevel. Scrubs elsker jeg jo som sagt, og selv om jeg har et par problemer med Grey's Anatomy så ser jeg jo serien. 

Q: Hva synes dere om late serieskapere? 

Q: Er det ting dere irriterer dere over i serier/filmer?

 #serie #tv #film #scrubs #greysanatomy #hildur90 #mshildur90

TG14: Vi drar på camping! 0

Her er endelig en video fra lørdagen på TG, hvor jeg intervjuet Erlend (Emineem) på en litt merkelig plass! Vi snakket om TG, spillet han har laget, spillet han holder på å lage og mer. Jeg har enda ikke skikkelig pc, så EpicDimitar redigerte videoen for meg, søt som han er! Var et veldig koselig intervju, så se det gjerne! 

Takk til alle på TG forresten! Alle som var på XioCo-rekka, alle som bidro når det kom til intervju osv og alle som kom å møtte oss var superkoselige!MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!