Late serieskapere 0

Mulige spoilere av Grey's Anatomy og Scrubs.

I går så jeg på sesong 6 av Scrubs, som er en av mine favorittserier opp gjennom tidene. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett gjennom serien, men hver gang oppdager jeg noe nytt og synes det er fryktelig koselig. Jeg kom så til en episode, hvor JD, hovedpersonen, tenkte tilbake på alt som hadde skjedd iløpet av serien. Selve handlingen i episoden var på maks 5 minutter, mens de resterende 15 var klipp fra gamle episoder. Når man ser en serie såpass intenst som jeg gjør (flere episoder i døgnet) så er disse episodene fryktelig irriterende, og jeg hopper alltid over dem. Dette gjør jeg også om de vises på tven, og jeg har sett episoden før.

Hvorfor gjør jeg dette? Ikke bare er disse episodene irriterende, men de er også et bevis på hvor late serieskaperne er. Isteden for å lage en helt ny episode, med handling som faktisk fører serien litt framover, så lager de en episode som har null handling og som bare viser deg ting som du allerede har sett før. Og det er ikke bare serien Scrubs som gjør dette, det er faktisk ganske vanlig i serier som går over mange år. Det er vel sikkert for å skape innhold, uten å måtte jobbe noe spesielt for det vil jeg tro, for jeg har ikke hørt en eneste person si "jeg elsker tilbakeblikk-episoden til den og den serien, det var såå gøy!". 

Jeg vil heller se noe nytt, enn å se noe jeg allerede har sett! Og ja, jeg er klar over skriveleifen i bildet! Lat som at hesten har dysleksi!

En annen type episoder jeg ikke liker, som kanskje ikke blir skapt av latskap, men for å slippe å tenke så mye (eventuelt å virke smart), er disse "what if"-episodene. Episoder hvor en karakter tenker på hvordan ting kunne blitt, og seerne får slite seg gjennom en hel episode med ting som bare skjer i hodet på en person, som en slags motsatt dimensjon. De kan kanskje gi noe slags innhold i forhold til hva karakteren tenker, og hvordan han/hun kommer fram til en avgjørelse, men som oftest er det likevel bortkastet tid å se på (så lenge de ikke er godt utført). I siste sesong av Grey's Anatomy var det en slik episode, som egentlig ikke ga seerne noen ting, da vi allerede viste det karakteren liksom skulle "forstå" ut ifra det hun tenkte på den episoden. Men så er jo egentlig Grey's Anatomy en serie som bare fortsetter og fortsetter, uten noen slags mål eller mening.Hvorfor bruke en hel episode på noe vi allerede vet?

Det er mange serier som har slike episoder som jeg beskriver ovenfor, men det betyr ikke at det er dårlige serier likevel. Scrubs elsker jeg jo som sagt, og selv om jeg har et par problemer med Grey's Anatomy så ser jeg jo serien. 

Q: Hva synes dere om late serieskapere? 

Q: Er det ting dere irriterer dere over i serier/filmer?

 #serie #tv #film #scrubs #greysanatomy #hildur90 #mshildur90

TG14: Vi drar på camping! 0

Her er endelig en video fra lørdagen på TG, hvor jeg intervjuet Erlend (Emineem) på en litt merkelig plass! Vi snakket om TG, spillet han har laget, spillet han holder på å lage og mer. Jeg har enda ikke skikkelig pc, så EpicDimitar redigerte videoen for meg, søt som han er! Var et veldig koselig intervju, så se det gjerne! 

Takk til alle på TG forresten! Alle som var på XioCo-rekka, alle som bidro når det kom til intervju osv og alle som kom å møtte oss var superkoselige!Spillminne #5: Jazz Rabbit 2 0

Da vi fikk tak i vår andre pc, var det installert et par demospill, et av disse var Jazz Rabbit 2 (1998). Du styrte en grønn kanin, som skulle redde prinsessen. På demoversjonen var det 4 verdener, med legoklosser og godteri. Jeg like legoverdenene best. Dette var mitt favorittspill, og jeg spilte det til jeg kunne alt utenat. Høydepunktene var da man fikk fuglen som skyter fiender for deg, og den korte perioden du kan stå på et svevende brett! Den verste fienden var en dokke som kastet ting på deg!

I ettertid har jeg prøvd fullversjonen av spillet, og jeg synes enda at det er et veldig gøyalt spill. Har også prøvd Jazz Rabbit 3, som ikke er et plattformspill, men et 3D-spill, noe som for min del ødela en del av sjarmen. Men toeren er absolutt verdt å prøve om man får tak i det!


(Bildet er lånt fra: welovedosgames.net)

Q: Har du prøvd dette spillet eller noen i denne serien?

#spillminne #spill #game #gamer #gaming #pc #hildur90 #mshildur90

Spillminne #4: Vikingebyen 2 2

Vikingebyen 2 (1997) er et spill jeg spilte mye da jeg var ung. Husker ikke helt når jeg spilte det, men jeg var sikkert rundt 12 eller noe sånt. Vikingebyen 2 går ut på at man skal styre en vikingby. Du er høvdingen, og må ta en del vanskelige valg. 

(Lånt fra: Gigantbomb.com). Her sitter vi i råd.

Hvert år må du være med fire råd, et for hver årstid, hvor du får spørsmål å svare på og du må bestemme en del ting. Når det er høst kunne du blant annet få beskjed om at de hadde lite mat, og derfor lurte de på om de måtte "kvitte" seg med de eldre og syke for å kunne gi mer mat til andre. Valgene du tok påvirket hvor mange folk du fikk, hvor mange dyr, og hvor masse ressurser man hadde. Hvor mange barn og dyr som ble født var tilfeldig generert. Målet var å styre landsbyen best mulig, og overleve lengst mulig. 

(Lånt fra: musthavegames.org). Den søte landsbyen din!

Du kunne også dra til markedet, og bytte med andre høvdinger, noe som for min del var høydepunktet i spillet for min del, da jeg til slutt ble så flink at jeg rundlurte alle.(Lånt fra: musthavegames.org). Snorre Snål lurte jeg gang på gang!

Man kunne også gå oneline å spille det, og kunne bytte med andre folk, men dette gjorde ikke jeg, da jeg ikke hadde noe skikkelig internett. Men det hadde sikkert vært gøy å prøvd!

 

Q: Har du prøvd dette spillet? Ville du likt å være vikinghøvding?

#spillminne #spill #game #gamer #gaming #hildur90 #mshildur90

Spillminne #3: Left 4 Dead 0

For noen år siden fikset jeg spillet Left 4 Dead på pcen min, den gamle søte blikkbokspcen min, den som ikke er laget for spill i hele tatt. Det er vel ikke noe sjokk at spillet lagget noe voldsomt. Left 4 Dead er et ganske heftig zombiespill, hvor det ofte kommer horder med zombier mot deg, og derfor er ikke lagg så positivt.

Uansett.. Jeg var hjemme til foreldrene mine i juleferien, og den ene broren min ble helt tilfeldig med å spille Left 4 Dead. Vi satt oss dermed ned sammen framfor blikkbokspcen, og spilte sammen. Vi styrte en karakter sammen. Han styrte bevegelsen og jeg styrte skytingen om jeg husker rett. 

Hele opplegget med at vi spilte sammen på en karakter, det lagget, han hadde aldri spilt spillet før, mens jeg var livredd, var bare helt genialt! Og også veldig koselig! Hver gang jeg spiller Left 4 Dead 2, så tenker jeg på den gang jeg spilte det sammen med bror!

(Bildet er lånt fra http://hdwallpapersbase.com/ og tilhører ikke meg)

Q: Har du prøvd å styre en karakter sammen med noen andre?

#spillminne #spill #game #left4dead #zombie #hildur90 #mshildur90 

FTB-tegning #19: Who Love PewDie 0Gratulere, du vant konkurransen! Mail kommer til deg straks! Jeg vil gjerne bli kronet til dronning av demonene! =D

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #18: Tusvaa 1Dette er kanskje ikke en FTB-tegning, men en Don't Starve-tegning, men den er kjempefin! Det smilet på grisen! =D

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #17: Topmarcusgear 0Marcus har virkelig fått fram min forvirring når jeg holder på med maskiner!

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #16: Sondre 2

 Rosa, snøflak og romskip! Jei! =D

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #15: Sjyman 0Har alltid ønsket meg en dragekompis!

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #14: Silje 0*zombielyd* Hihi! Lo godt av denne! Fin er den også!

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #13: Ronja 0Gratulere Ronja, du var en av de som vant! Søt tegning!

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #12: Petter 0

Minecraft handler om firkanter! =D

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #11: Oda Emilie 0

Se alle de søte øynene på teksten! Sånt bruker jeg også å gjøre!

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #10: Norskminecraftgamify 0

FTB-tegning #9: Zepy03 0

FTB-tegning #8: Huxleia 0Mange pene detaljer på denne!

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #7: FrokenBruland 1Meg i mitt flotte FTB-antrekk, og Rakker! =D

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #6: Skyline96Ha 0Tenk å hatt bilder i Minecraft med meg på? Det hadde jeg likt!

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #5: Singemora 0En kjempesøt liten figur! Til og med fått til håret mitt like bustete og håpløst som det er!

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #4: DualWork 0

FTB-tegning #3: Dramakongen 0En derpy Nietszche og forelskede bier!

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #2: 123asle 0

Så koselig, med høstskog (akkurat som bakgrunnen på bloggen) og meg! Godt jobba! =D

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

FTB-tegning #1: Alidawodi5​7 0Se! Det er meg og Rakker! =D 

#tegning #kunst #konkurranse #søt #hildur90 #mshildur90

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits