Vlogur: min mobbehistorie! 0

Her er en video hvor jeg forteller om hvordan jeg ble mobbet, og hvordan det påvirket meg. Videoen ble laget i forbindelse med Norske Youtubere Mot Mobbing, som står opp mot mobbing!

Filmanmeldelser på Youtube 1

I det siste har jeg sett en del på filmanmeldelser på Youtube. Mest fordi jeg synes det ofte er veldig underholdende, og får meg til å ønske å se merkelige filmer jeg kanskje ikke hadde tenkt på å se før. 

Det er spesielt to kanaler jeg ser på, og dette er Channel Awesome og Bobsheaux. De lager filmanmeldelser, men samtidig legger de til mye mer inn i videoen, slik at det ofte blir sitt eget lille plott i videoen, og derfor mer underholdende. Channel Awesome er den største av disse, med flere ansatte og slikt, mens Bobsheaux bare er en mann (med hjelp av sine venner og bekjente). De anmelder også litt serier og tegneserier, men for det meste går det i filmer. Faktisk har de fått meg til å bli mer interessert i superhelt-tegneserier, og jeg har nå virkelig lyst å prøve å lese tegneserier om superhelter, noe jeg ikke var interessert i før. Jeg leser tegneserier, men superhelter har liksom aldri vært min ting, om du ikke kan definere Fantomet som en superhelt.

Jeg vil anbefale deg å se på disse to kanalene om du liker filmanmeldelser med en vri. 


Ser du på noen av disse?

Eller kanskje du ser på andre som legger ut filmanmeldelser?

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits