Inntrykk: The Madness of Little Emma 0

The Madness of Little Emma er et spill som minner mye om The Binding of Isak. Du spiller som en jente som leter etter broren sin, som på mystisk vis er forsvunnet, og må gjennom en rekke tilfeldig genererte dungeons.

Kontrollene var gode, monstrene du må kjempe mot er interessante, og historien virker spennende. Jeg prøvde ut demoversjonen av spillet, og likte den veldig godt (selv om jeg døde rimelig ofte). Etter å ha spilt inn en video fra spillet, så spilte jeg demoen et par ganger til, bare fordi jeg syntes det var gøy, og det er et godt tegn. Jeg oppdaget ingen buggs heller. 

Anbefales å teste ut om du liker denne typen spill!

Demoversjonen og spillet kan skaffes gjennom Steam! Akkurat nå koster spillet 12 kroner pga sommersalget!


#spill #gaming #games #gamer #inntrykk #minianmeldelse #TheMadnessOfLittleEmma

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits