Rasmus *making crazy eyes* 2

Da var Rasmus dratt til sin nye familie. De virket skikkelig koselige, og Rasmus får gleden av å hoppe rundt i en stor innhegning med enda en kanin! Det ble litt tomt, men jeg fikk heldigvis besøk av foreldrene mine, så har ikke hatt tid til å savne han enda.


"Buksa di lukter veldig gooodt" *making crazy eyes*

Det var kjempegøy å ha han her hele sommeren, og jeg vil anbefale alle som er glad i dyr og som har tid og anledning om å bli fosterhjem for dyrebeskyttelsen. De står for mat og høy, så det skal ikke koste deg noe (så lenge ikke dyret blir skadd eller sånt da). Det er dessuten en fin måte å hjelpe dyr som ellers kanskje hadde blitt avlivet. Så man kan tenke sånn på det: Hvert dyr du tar inn i ditt hjem til dyrebeskyttelsen finner et permanent hjem, er et dyr mindre som blir avlivet eller dumpet i skogen. For det er dessverre ikke alle som forstår at når man skaffer et dyr så er det et stort ansvar. Mange skaffer seg en katt, fordi den er søt og sånt sikkert, også når sommeren kommer vil de reise på ferie men ikke har noen som kan passe katten dems. Ellers så er de så lure at de har skaffet seg en hunnkatt, og latt vær i sterilisere den, så de får kattunger de ikke gidder å prøve å få gitt bort. Folk er til tiden uansvarlige og dumme, og det er derfor dyrebeskyttelsen trenger flere fosterhjem. Man velger selv hva slags dyr man vil ta inn, og om det ikke passer å ta inn et dyr akkurat der og da kan man alltids si nei. Det er også en flott måte å finne ut hva slags dyr man selv har lyst på, for sånne som meg. Jeg har lyst til å ha alle dyr i hele verden jeg! Noe som ikke går da jeg lever i ei leilighet på 35 kvadratmeter og er en fattig student. Så langt har jeg passet to marsvin og en kanin, og jeg kan trygt si at jeg liker begge de to typene gnagere. Man får iallefall en smakebit om hvordan det er å være en dyreeier uten å ha det ansvaret hele livet til dyret. 

Ta kontakt med nærmeste Dyrebeskyttelsen for å få mer info og kanskje bli fosterhjem!

Mumierein! 2

Så noe gøy i et butikkvindu her om dagen! Reinsdyr som så ut som mumier!

Tror ikke det var meningen de skulle se ut som mumie, men det var iallefall den assosiasjonen jeg fikk da jeg så dem. Tenk dere hvor kult det hadde vært om det hadde vært et spill med mumbierein? Det hadde vært skummelt det! Du går rundt i en fredelig skog i Nord-Norge. Det er mørkt og litt skodde. Også plutselig dukker det opp et reinsdyr framfor deg. Du tenker "kult så søtt" også går du nærmere. Også plutselig ser du at den er tullet inn i bandasjer og har røde lysende øyne!

 

Mandolin roer kaninsjela. 0

Iallefall roer det Rasmus når jeg begynner å plinge på min kjære mandolin. Han kommer nemlig og legger seg ved siden av meg, og bare slapper av. Også får han litt kos når jeg er ferdig (kanskje det han vet er at når mandolinspillingen er over får han kos, og derfor ligger han å venter). Virker iallefall som at han synes det er koselig.Har bare mobilbilder dessverre, men dere ser nå uansett hvor søtt dette er! :D

 

Rasmus er ikke min kanin, jeg bare passer han til dyrebeskyttelsen i Tromsø har funnet et bra hjem til han. Så kontakt dem og dere er interessert i å adoptere han! Han er rolig og kosen, og under 2 år, så enda ung. 

Den ufrivillige pausen er straks over! 0

Som mange av dere har fått med seg, har jeg for tiden en ufrivillig pause i videoproduseringen. Det startet da den ondskapsfulle kaninen jeg har for tida, plutselig hoppet opp i fanget mitt og bet i headsetledninga med en gang. Han hadde nok planlagt det lenge, for det skjedde veldig fort. Så da satt jeg der med et headset som bare halvveis funket. Jeg kunne spille inn et par minutter med det, uten at det ble noe ekstra støy, men så plutselig slo det inn og ødela opptaket. Men et par dager senere sluttet micen å funke i det store å hele. Så nå sitter jeg med det gamle headsettet mitt, som ikke funker til innspilling da det gir ifra seg en forferdelig støy (ala mine første videoer, for de som har hatt æren av å se dem). 

Et forsøk på å tegne Rasmus i Paint. Han er egentlig en veldig søt og snill kanin da!


Men det er lys i enden av tunnelen. Ifølge Addexio så er mikrofonen min sendt fra Oslo nå, så den kommer en gang denne uken! Mest sannsynlig i morgen (håper jeg). Da blir jeg å begynne med innspillingen igjen. Vet ikke helt hva jeg skal spille inn først, men det kanskje dere kan si noe på? Har jo gående 3 serier for tiden. Sims 3, Don't Starve og Scribblenauts Unlimited. Hva har dere savnet mest mens jeg har hatt min ufrivillige, men avslappende, pause?

 

Mikrofonen jeg får i posten er skikkelig fancy, med stativ og hele pakka! Om noen er interesert kan jeg sikkert lage et innlegg hvor jeg viser dere mikrofonen, og hele oppsettet for innspilling. De dagene da jeg sitter på badet å spiller inn er endelig over! :D

 

#spill

 

Oppned creeper og en livredd fyr! 4Like etter dette klarte jeg å fjerne den stonebricken ved et uhell.. Og creeperen datt ned i hodet på han og sprengtes selvfølgelig!

 

#xioco

Klemmetid i spawn! 2

Jeg har i det siste hatt en del gøy med å lage klemmetid i spawn. Synes det er søtt! Det er jo en koselig ting å gjøre sant?

 Og se så søte småtroll! Ser du deg selv der kanskje?

#xioco

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits