Har anime blitt "normalt"? 8

Anime, eller japansk animasjonsfilmer, har vært en greie som de litt "spesielle" har likt, iallefall er det sånn folk tenker om det. Jeg har venner som har sett anime i flere år, og hver gang det har kommet fram i samtaler har de gjerne blitt sett litt rart på. Jeg så også rart på dem. På videregående var det en gjeng som lagde en animeklubb, som møttes en gang i uken eller noe slikt, for å se anime sammen. Jeg gikk der et par ganger, ettersom jeg ble litt dratt med, og også fordi at jeg var nysgjerrig. Jeg synes det var veldig merkelig, og hadde en sær humor. Jeg fikk også vist litt ulike animeserier av forskjellige venner, og selv om noen få falt i smak, var det hele litt for rart for meg. 

Nå har jeg blitt litt mer voksen, og det har vel litt gått opp for meg at selv om ting er litt sært, trenger det ikke være dårlig. 

Her en dag gikk jeg å lette etter billige julegaver (jeg er fattig, men vil jo vise folk at jeg er glad i dem), da jeg snublet over en hel del animefilmer på Plantekompaniet. Fram til det øyeblikket hadde jeg sett på anime som noe som aldri kom til å bli enkelt å skaffe seg i Norge, men der sto jeg, og stirret på en god del forskjellige animer. Og de hadde til og med norske stemmer! Og de var faktisk ikke så alt for dyre heller! 79 kr stykke liksom! Etter litt frem og tilbake falt jeg for disse to! Den med katter var jo selvfølgelig et must, ettersom jeg har planer om å bli en gal kattedame sånn som Pathfindr! Min Nabo Totoro falt jeg for pga bildet på framsiden, det så bare ut som noe jeg kunne like liksom! Tror jeg også ville reagert slik om en stor merkelig skapning sto ved siden av meg!Jeg har ikke sett disse filmene enda, men jeg tenker de kan være bra. Snakket med ei venninne av meg, og hun elsket Min Nabo Totoro, så jeg har høye forhåpninger!

Men betyr dette at anime endelig har blitt "normalt"? Ikke at det var noe galt i å se anime før, men det var vrient å få tak i på en lovlig måte, og nå kan man tydeligvis bare gå til en butikk og kjøpe for en billig penge! Dessuten er det jo flott om folk kan se anime uten å bli stemplet som "utstøtt og sær"!

Q: Har anime blitt mer normalt enn før?

#anime #film #serie #japansk #totoro #katteprinsen #hildur90 #mshildur90 #ragequit

Spillminne #6: Minesveiper 0

Da jeg var liten forsto jeg ikke hvordan Minesveiper funket. Jeg trodde man bare gjettet og vant man så hadde man bare hatt flaks. Heldigvis viste ene broren min bedre, og lærte meg hvordan man skulle gjøre det (eller var det kanskje Pappa? Usikker!). Tallene viser jo hvor mange miner som er ved den ruten rett og slett. Lett som bare det! Så etterhvert ble dette et spill jeg spilte mye, ettersom jeg ikke akkurat hadde så mange spill å velge mellom. I 2009, da jeg var 18, klarte jeg å slå rekorden min, med ganske mye. Jeg klarte nemlig det største brettet på 48 sekunder, noe jeg synes var kjempestort!

Tok til og med screenshot!

Nå når jeg bare har blikkbokspcen å spille på, har jeg spilt MYE minesveiper, da den ikke takler så mange av spillene jeg eier. Er ganske gøy og avslappende faktisk. Hender jeg lukker øynene og ser minesveiper liksom!

Q: Har du spilt Minesveiper?

#spill #game #minesveiper #spillminne #rekord #hjernetrim #hildur90 #mshildur90

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits