Har anime blitt "normalt"? 8

Anime, eller japansk animasjonsfilmer, har vært en greie som de litt "spesielle" har likt, iallefall er det sånn folk tenker om det. Jeg har venner som har sett anime i flere år, og hver gang det har kommet fram i samtaler har de gjerne blitt sett litt rart på. Jeg så også rart på dem. På videregående var det en gjeng som lagde en animeklubb, som møttes en gang i uken eller noe slikt, for å se anime sammen. Jeg gikk der et par ganger, ettersom jeg ble litt dratt med, og også fordi at jeg var nysgjerrig. Jeg synes det var veldig merkelig, og hadde en sær humor. Jeg fikk også vist litt ulike animeserier av forskjellige venner, og selv om noen få falt i smak, var det hele litt for rart for meg. 

Nå har jeg blitt litt mer voksen, og det har vel litt gått opp for meg at selv om ting er litt sært, trenger det ikke være dårlig. 

Her en dag gikk jeg å lette etter billige julegaver (jeg er fattig, men vil jo vise folk at jeg er glad i dem), da jeg snublet over en hel del animefilmer på Plantekompaniet. Fram til det øyeblikket hadde jeg sett på anime som noe som aldri kom til å bli enkelt å skaffe seg i Norge, men der sto jeg, og stirret på en god del forskjellige animer. Og de hadde til og med norske stemmer! Og de var faktisk ikke så alt for dyre heller! 79 kr stykke liksom! Etter litt frem og tilbake falt jeg for disse to! Den med katter var jo selvfølgelig et must, ettersom jeg har planer om å bli en gal kattedame sånn som Pathfindr! Min Nabo Totoro falt jeg for pga bildet på framsiden, det så bare ut som noe jeg kunne like liksom! Tror jeg også ville reagert slik om en stor merkelig skapning sto ved siden av meg!Jeg har ikke sett disse filmene enda, men jeg tenker de kan være bra. Snakket med ei venninne av meg, og hun elsket Min Nabo Totoro, så jeg har høye forhåpninger!

Men betyr dette at anime endelig har blitt "normalt"? Ikke at det var noe galt i å se anime før, men det var vrient å få tak i på en lovlig måte, og nå kan man tydeligvis bare gå til en butikk og kjøpe for en billig penge! Dessuten er det jo flott om folk kan se anime uten å bli stemplet som "utstøtt og sær"!

Q: Har anime blitt mer normalt enn før?

#anime #film #serie #japansk #totoro #katteprinsen #hildur90 #mshildur90 #ragequit

Hvorfor ingen videoer? 0

Hei!

Jeg prøver å legge ut videoer hver dag, men det er ikke bestandig det er mulig. Jeg har to eksterne harddisker. En som er bitteliten, hvor jeg har bilder og slikt på, og en hvor jeg har videofiler og slike ting. Harddisken for videofiler er veldig ofte full, så de to siste dagene har jeg jobbet med å rendre ut råfilene uten mikrofonlyd, så jeg har de uredigerte videofilene om jeg trenger det. Dette tar selvfølgelig litt tid, men nå har jeg nesten rendret ut alle videoefilene jeg hadde liggende. 

Jeg reiser på ferie neste uke, og blir borte to uker, og derfor må jeg ha god plass for å spille inn mye, sånn at jeg kan legge ut videoer selv om jeg er ut å reiser rundt som en tulling. Skal også få ut noen videoer før jeg reiser!

Det første jeg skal kjøpe meg når jeg får penger, er en ekstra harddisk, så jeg lettere kan spille inn uten å må ta meg pauser hvor jeg bare lager plass, men ettersom jeg er litt fattig for tida kommer dette til å ta litt tid. 

Ha en fin dag videre, dere er supre!

Klem fra Hildur!

#hildur90 #mshilur90 #youtube

Pcen er ankommet! 0

Faktisk sitter jeg på den nå! Eller, jeg sitter ikke fysisk på den, det hadde vært tullete! Og pcen hadde sikkert blitt ødelagt!

Den kom tilbake med ny vifte og nytt batteri. Batteriet hadde jeg ikke trodd de skulle bytte så det var jo en bonus. Jeg hadde skrevet til dem at de også gjerne kunne resette den, da jeg hadde fått beskjed fra komplett at det kunne hjelpe på problemene jeg hadde hatt med USB-portene, men dette hadde de glemt eller noe, for det var ikke gjort. 

Jeg orker ikke levere den til reparasjon for en bagatell, så det får bare være slik. Det positive med dette et at alle lagringene mine er tydeligvis her, så det er jo flott!

Tenkte at jeg skulle få spilt inn en del i kveld, men jeg måtte på styremøte, og deg ble litt usikker om hvor jeg skulle begynne. For eksempel trodde jeg at jeg hadde en del filer fra Skyrim liggende, men jeg finner de ikke, så kanskje husker jeg feil.

I morgen har jeg jobb og ærender hele dagen, men kanskje får jeg tid til å spille inn på kvelden! Vi får se!

Random bilde.. Jeg er trøtt! =P

Glad mail! 0

Jeg fikk i dag verdens beste mail! Der sto det "Kjære Kunde. Deres produkt er nå reparert. Produktet sendes tilbake til dere i løpet av dagen."

Det vil altså si at pcen min er tilbake til meg iløpet av ei uke ca!

Er så glad! Gleder meg til å spille inn videoer igjen og redigere! Jeg har faktisk savnet det veldig! Og har nesten ikke spilt i det siste! Bare Minesveiper og Starbound.


Blir litt rart å slutte å bruke blikkbokspcen da! Men blir jo å bruke den til Photoshop i det minste.

#pc #computer #laptop #reparasjon #hildur90 #mshildur90

Fun Fact 4: 0

Da jeg enda bodde hjemme til foreldrene mine, var jeg ofte ut på sykkeltur. Jeg satte musikk i ørene og syklet, som oftest til et par faste plasser hvor jeg kunne gå til havet eller i en skog. En dag syklet jeg langs en grusvei, som det nesten aldri kjørte biler på, så jeg syklet så fort som jeg bare klarte. Jeg rundet en sving og rett framfor meg sto det en gigantisk elg med ganske store gevir! Misforstå meg rett, jeg er ikke redd for elg. Der jeg er vokst opp er det ofte elg i hagen, eller på åkeren rett utfor huset vårt. Er jeg i skogen er jeg nøye å lage lyd, så elgen skal høre meg komme gående, så jeg ikke ender opp med å gå på en elg, som blir redd og angriper. Men plutselig sto det en elg rett framfor sykkelen min, og jeg bråbremset som bare det. Dette var også i den tida hvor hannelger kan være aggressive ettersom de er i brunst. Og i to sekunder, som føltes mer som ti minutter, sto jeg ved sykkelen min med hjerte i halsen, og stirret på elgen, som stirret tilbake på meg, tre meter unna meg! Så snudde han seg heldigvis rundt og løp som en tulling vekk fra meg! 

 

Dette er ikke den elgen jeg møtte på, da han hadde mye større gevir, men dette er en elg som var å tuslet rundt huset vårt en sommerdag i 2011. 

#funfact #dyr #elg #morsomt #barndom #hildur90 #mshildur90

Spillminne #6: Minesveiper 0

Da jeg var liten forsto jeg ikke hvordan Minesveiper funket. Jeg trodde man bare gjettet og vant man så hadde man bare hatt flaks. Heldigvis viste ene broren min bedre, og lærte meg hvordan man skulle gjøre det (eller var det kanskje Pappa? Usikker!). Tallene viser jo hvor mange miner som er ved den ruten rett og slett. Lett som bare det! Så etterhvert ble dette et spill jeg spilte mye, ettersom jeg ikke akkurat hadde så mange spill å velge mellom. I 2009, da jeg var 18, klarte jeg å slå rekorden min, med ganske mye. Jeg klarte nemlig det største brettet på 48 sekunder, noe jeg synes var kjempestort!

Tok til og med screenshot!

Nå når jeg bare har blikkbokspcen å spille på, har jeg spilt MYE minesveiper, da den ikke takler så mange av spillene jeg eier. Er ganske gøy og avslappende faktisk. Hender jeg lukker øynene og ser minesveiper liksom!

Q: Har du spilt Minesveiper?

#spill #game #minesveiper #spillminne #rekord #hjernetrim #hildur90 #mshildur90

Fun Fact 3: 0

Jeg hadde aldri vært på en Minecraft-server, før jeg ble med i XioCo. Da Addexio tok kontakt med meg viste jeg ikke hvem han var, og heller ikke hva XioCo var! Jeg fikk informasjon om hvordan jeg logget inn, og plutselig var jeg i en minecraft-verden med andre folk i! Skikkelig sært! Her er et bilde fra XioCo, fra en gang TheUnnamedDude fant ut han skulle fylle et hus fullt med vann! Stakkars CoolAew sitt hus!#minecraft #spill #server #funfact #hildur90 #mshildur90 #morsomt

RageQuit bloggdesign! 0

Blogger du om spill, eller andre nerdeting, så kan du nå legge inn et bloggdesign som er laget av vår kjære Pathfindr! Hun har nemlig laget et design, inspirert av RageQuit, som heter Let's Play. Du finner det under >Design, også inn på >Velg. Ikke bare får du et kult design på bloggen din, men du støtter også RageQuit ved å bruke vårt design, ettersom det er en liten søt link til vår gruppeblogg i designet. 

Personlig sitter jeg å tenker på å bruke det, men jeg liker det designet jeg har nå så godt, at jeg er litt usikker. Vi får se. 

Slik ville bloggen min se ut om jeg hadde begynt å bruke dette designet. Ganske kult synes jeg!

#design #ragequit #blogg #spill #hildur90 #mshildur90 #pathfindr

Fått meg instagram! 0

Jeg har nemlig byttet ut min gamle mobil, og da ble det så mye enklere å skaffe seg Instagram. Har før tenkt litt på det, men tenkte det var litt det samme som Twitter, bare bildebasert, så jeg så ikke helt poenget. Dessuten forsto jeg ikke hvordan jeg skulle få det på pcen. Uansett har jeg nå skaffet meg det, og elsker det. Jeg er jo litt hobbyfotograf, og de filtrene som er der er også ganske gode. Så det kommer nok masse bilder der etterhvert. Elsker å ta bilder av dyr og natur, så kommer nok mest til å være det som blir lagt ut, men også litt nerderelaterte bilder, og alt som kan falle meg inn. Du finner meg her, om du vil se, og kanskje til og med følge.  Heter MsHildur90 der også!

 

#instagram #bilde #kunst #fotografi #hildur90 #mshildur90

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits