Throwback Thursday: Monaco! 0

Den gangen jeg, Addexio og Trident spilte Monaco. Vi feiret at jeg hadde fått 1000 abonnenter, noe som var utrolig stort for meg! Ganske gøyalt spill, og god tselskap! 

Hitman Absolution. #2: Likgjemming! 0

En ny episode av Hitman! Vi fortsetter vårt mission, og må gjemme en del lik på vår ferd! Hitman er faktisk et ganske gøyalt spill, så om dere vil at jeg legger ut et par episoder til fra det på Skammekroken så si ifra!

Spillet har 18-årsgrense.

  

Nye Vlogur-thumbnails! 0

Nå har jeg nettopp fått tak i Photoshop igjen, noe som er utrolig deilig. Derfor lagde jeg noen thumbnails til vlog-serien min, Vlogur. Det er alltid litt skummelt  bruke ekte bilder av meg til thumbnails og slikt, men jeg begynner å bli vant til det. #youtube #photoshop

Hilduriania. #61: Thats it? 0

Er det noe mer å gjøre i fisketempelet? og hva vil dere at jeg skal gjøre etter dette? Ps: Jeg hadde vist vanskelighetsgraden på lett uten å se det. Har satt den opp til normal til neste episode.

#gaming #game #gamer #games #spill #minecraft #letsplay #youtube

Hilduriania. #60: Fisketempel! 0

Vi kommer fram til fisketempelet, og håper at vi er klar for til å danse med fiskene!

Hitman Absolution. #1: Sniking! 0

Her er en gammel video, som har fått nytt liv på Skammekroken. Jeg tester Hitman Absolution, over to episoder. Dette er første episode.

Spillets aldersgrense: 18 år.

 

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits