Spillminne #7: bubble Trouble 1 og 2! 0

I Bubble Trouble styrer du et romvesen, som har som oppgave å ødelegge alle boblene, uten å være borti dem. Når du skyter boblene blir de flere og mindre, og det hele kan bli nokså hektisk etterhvert.

Dette spillet spilte jeg MYE på videregående, og jeg ble veldig avhengig av det. Vennene mine spilte også Bubble Trouble, så det ble som en intern konkurranse om å komme lengst og ha mest mulig poeng på et vis, noe som var veldig morsomt! Man kan også spille multiplayer, hvor du og en annen kan sitte på samme data og samarbeide, noe jeg testet ut med ene broren min. Multiplayer er kjempegøy!


Startmenyen på det første spillet! (Bildet er lånt fra superballgames.com, og tilhører ikke meg.) 

Om du ikke har prøvd ut spillene før, så kan du teste dem på linkene under:

Bubble Trouble 1: http://www.miniclip.com/games/bubble-trouble/en/

Bubble Trouble 2: http://www.bubbletrouble2.net/

#spillminne #spill #game #gaming #gamer #hildur90 #mshildur90 #ragequit #bubbletrouble #nettleserspill #flashplayerspill #anbefalt

Dyreuflaks for tiden! 0

Som dere har fått med dere har jeg hatt litt uflaks med dyrene mine. I begynnelsen av sommeren måtte jeg avlive Ronja grunnet alderdom, før hun fikk møte de to nye jentene jeg skulle sette henne sammen med. Så fikk Laura sår på nesen, og etter mye fram og tilbake måtte hun også avlives! I går var jeg å kjøpte meg to ørkenrotter, for å sette sammen med Orla (innlegget kan du lese her), og allerede i dag har vi hatt uflaks! Klara Numels hale har blitt brukket på en eller annen måte. Jeg har forhørt meg med mine danske ørkenrottevenner, og det er mest sannsynlig ikke noe alvorlig, men jeg skal ringe dyrlegen i morgen tidlig for å være sikker. Det virker ikke som at hun har vondt heldigvis, og er aktiv og glad. Hun er også veldig kontaktsøkende, og klatrer lett oppover armene mine og slikt, noe Johanna også gjør. 

Når så mye skjer på så kort tid, føler man seg litt mislykket som dyreeier, men jeg kan trøste meg med at det ikke er min skyld. Ronja døde jo grunnet alderdom, Laura prøvde jeg og dyrlegen å hjelpe lenge, før vi fant ut at hun måtte få slippe. Vi gjorde alt vi kunne. Og det er ingen logisk grunn til at Klara har brukket halen. Det er ingenting i buret deres som er farlig, og jeg har håndtert henne fint. Slikt skjer rett og slett, og jeg har nok bare hatt maks uflaks. Men det kommer til å gå bra med Klara, selv om hun alltid kommer til å ha litt skjev hale. 

#gnager #dyr #gerbil #ørkenrotte #kjæledyr #husdyr

Velkommen til Johanna og Klara Numel! 1

På onsdagen den 24.09.14, kom Johanna og Klara hjem til meg! Jeg dro til dyrebutikken på tirsdagen for å bestille ei ørkenrottejente som kunne bli Orlas nye venninne, så hun skulle slippe å være alene, også hadde de to ørkenrottejenter allerede, så da tenkte jeg det var like så greit å kjøpe dem to. Johanna er den lyseste av dem, og hun har vært i dyrebutikken alene en stund, men så hadde de skaffet den svarte som venn til henne. De virker allerede veldig tam, og jeg må si at de har nok hatt det ganske bra på dyrebutikken. De hadde nemlig overtatt innhegningen de ofte bruker til kaniner og marsvin, og hadde kjempegod plass! Og ettersom de er såpass tamme har de nok blitt håndtert litt før. Johanna er jo litt eldre, men hun er iallefall under 1 år, og det er jo det samme med Orla, så tror det blir å passe bra! Klara er litt yngre, og det ser man på størrelsen hennes også.

De er oppkalt etter søstrene i First Aid Kit, Klara og Johanna, også ville Kristian at jeg oppkalte en av dem etter han, så da fikk Klara mellomnavnet Numel! Håper han blir fornøyd med dette!

Når de får møte Orla vet jeg ikke helt, da det tar litt tid å gjøre ørkenrotter venner med hverandre, men jeg ser at Orla er veldig nysgjerrig på dem. Nesten litt for nysgjerrig. Hun har den siste tiden vært veldig lite aktiv, ettersom Laura var syk den siste stunden, og da Laura ble avlivet har hun vært mye alene da jeg skulle på ferien min. Hybelvertene har vært flinke å tatt vare på henne, men hun har nok likevel vært en del ensom, og derfor sovet ler og vært mer rolig. Men i går da de to nye kom i buret ved siden av henne ble hun helt rabiat. Hun sprang rundt, stirret på dem og prøvde å bite seg ut av buret sitt. Jeg lot henne løpe på bordet de står på, og lukte på reiseburet J og KN har vært i, og man skulle nesten tro det var narkotika hun luktet på, så interessert som hun var! At hun har fått mer energi er jo en positiv ting, men når hun nesten ikke sover pga det, da blir det et problem. Jeg tok hun med på badet, hvor hun løp rundt i en time, men likevel sovnet hun ikke etter det! Men noe rart skjedde! Hun løp på løpehjulet jeg har stående på badet! Etter at jeg to timer før sa til resten av styret i RageQuit at hun aldri kom til å bruke det! Litt gøy!

Klara Numel er den svarte, og Johanna er den lyse!

I dag har Orla roet seg litt, selv om hun er veldig aktiv! Da jeg slukket lyset i gårkveld, sovnet hun endelig, og hun har også sovet i dag. Jeg gleder meg til disse 3 søtnosene er i samme bur! Det blir fantastisk! Foreldrene mine skal også komme oppover med det store akvariet som står Sørpå, så da får de enda mer plass å løpe på!

#ørkenrotte #gerbil #gnager #dyr #kjæledyr #husdyr #familie

Ferie Hildurstyle! 0

Så folkens!

Nå reiser jeg straks på ferie!

"Ånei!" roper dere vel, men fortvil ikke. Jeg kommer tilbake om to uker.

Jeg har også spilt inn videoer som jeg blir å legge ut mens jeg er borte, så kanalen blir ikke stille og kjedelig! Jeg blir også å sjekke twitter, facebook og instagram ofte!

Så hva skal jeg gjøre mens jeg er borte? Jo! Jeg skal en tur til Nordland, der jeg er oppvokst, for å møte noen venner. Så skal jeg sørpå og være med på et slektstreff. Etter det skal jeg til Trønderlag, der slekten min bor. Og hele ferien avsluttes med at jeg skal på besøk til den ene broren min. Alt dette gleder jeg meg veldig til! Jeg har ikke møtt familien min siden jul (forutennom søsteren min og familien, som jeg så i påsken), og vennene mine har jeg ikke møtt på enda lengre tid!

Jeg har også hatt et litt vrient år, uten å komme med noen detaljer, og da er det ekstra godt med en god ferie!

Så vi snakkes senere søte folk!

Klem!

#hildur90 #mshildur90 #ferie

Stor bug i Sims 4! 3

The Sims 4 ble lansert i dag, og allerede er det mange klager på bugs på forumet deres. Den bugen folk klager mest på, skjer når simmene går på toalettet. De mer "intime" delene til simmene blir alltid sensurert når de går på toalettet og dusjer, men denne buggen gjør altså at når en sim går på toalettet blir hele skjermen sensurert, og du må restarte spillet for at det skal funke igjen. Dette er sikkert veldig slitsomt, men også veldig fortjent for de som opplever det!

De som sliter med denne buggen er nemlig de som har ulovlig lastet ned spillet, og ingen av de som har kjøpt det. Det er lagt inn med vilje for å ødelegge for de som føler for å stjele spillet, noe som i mine øyne er totalt genialt!


Bildet er funnet på gamereactor.no, og tilhører ikke meg.

#spill #sims #sims4 #thesims4 #game #bug #hildur90 #mshildur90 #ulovlignedlastning #piratbay

Kilde. 

Laura drar i morgen! 1

Min kjære søte Laura, som det føles som jeg nettopp skaffet, må dessverre bli avlivet. Har lenge hatt problem med nesen hennes, og nå virker det ikke som at det noen gang kommer til å bli bedre. Hun mistet hår på nesen, som gjorde at hun skrapte seg opp, jeg rengjorde nesen hennes og såret forsvant, men med en gang hårene begynte å gro tilbake skrapet hun seg opp igjen. Jeg har prøvd alt jeg kan, har vært til dyrlegen flere ganger, brukt masse penger og tid, men ser nå at alt var forgjeves. Hadde jeg vist at det ikke kom til å bli bedre hadde jeg latt henne slippe tidligere, men vi trodde jo det bare var en enkel sak å kurere. 

Jeg drar til dyrlegen i morgen for å avlive henne, og i dag har jentene fått mange godbiter og ting å holde på med. 

Jeg skal reise bort på ferie snart, men etter det tenker jeg å skaffe en ny ørkenrotte, som kan bli kameraten til Orla etterhvert. Det blir nok kjedelig for Orla å være alene den perioden, men dette er hva som er best for Laura, uansett hvor vanskelig det er. 

Føler ikke helt at jeg har fått nok tid til å bli kjent med den lille jenta heller, selv om jeg vet nok til å si at hun er flott. Den siste tiden var bare fylt med sår, medisin, vasking av nese og bur, og det er ikke det jeg vil huske på når jeg tenker på henne. For vi har hatt det flott sammen på den tiden vi har hatt. Det er mange som ikke kan forstå hvordan man kan bli glad i noen så små og "verdiløse" skapninger, men de er dyrene mine, med personlighet og livsglede, som igjen gir meg livsglede.

Kommer til å savne henne!

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits