Throwback Thursday: Sims 3! 4

I dag tenkte jeg tilbake til den gangen jeg startet serien min fra Sims 3, hvor gøy det var og hvor godt jeg liker Sims 3! Selv om det var litt buggs. Jeg var veldig fornøyd med familiene jeg hadde laget, og det er jeg forsåvidt enda. De er sånn passe gal hele gjengen!

 Slenger med et bilde av Rasmus i underbuksa..

Hildur Testur: Wuppo! 0

Jeg har testet et nytt spill, ved navn Wuppo! Det er et morsomt lite spill, hvor du styrer en wup som er meget plagsom. Han er faktisk så plagsom at han blir kastet ut av leiligheten sin, og må ut på et litt merkelig eventyr for å komme seg hjem igjen! Jeg testet ut demoen til spillet, og det er absolutt verdt å sjekke ut! Ble to episoder fra demoen, ettersom jeg likte det så godt.

 

Throwback Thursday: TG14 med EpicDimiFi! 0

Throwback til da jeg hadde pressepass på TG, sammen med EpicDimiFi-gutta. Det var utrolig gøy, og litt skummelt å skulle stå framfor kameraet til en forandring!Se på den flotte thumbnailen jeg lagde!

BBz_Tridents bursdagsgave (fra 2013) 0

I 2013 tegnet jeg en tegning til BBz_Trident i bursdagsgave. Tror han ble veldig fornøyd, og det ble jeg også! Jeg er ikke så flink å skrive, så teksten er ikke så pen, men dama er pen iallefall!


#tegning #hobby #kunst #fantasy #håndarbeid 
 

Pokemon tegning! 0

Jeg har aldri likt Pokemon, faktisk HATET jeg tv-serien som gikk da jeg var ung. Den var repetitiv og karakterene var teite, i mine øyne. Men likevel tegnet jeg dette for noen år siden. Jeg hadde en ide om en serie fra moddet Minecraft med Pokemon, men det ble aldri noe av (ettersom jeg ikke likte Pokemon). Men ble ganske fornøyd med tegningen da.#tegning #kunst #håndverk #håndarbeid #hobby #pokemon #spill #nerd

Konkurranse: Vinn et eksemplar av Prison Architect! 0Du kan vinne et eksemplar av Prison Architect ved å gå inn på RageQuits forum! Alt du trenger å gjøre der er å lage deg en bruker og kommentere under innlegget som linkes til her: http://forum.ragequit.no/threads/vinn-prison-architect.793/ 

Trekningen er den 1. Oktober (ikke September), og gaven blir delt ut via Steam!


#konkurranse #konk #vinn #trekning #gave #PrisonArchitect #RageQuit #forum

Vlogur: KONKURRANSE! 0

Jeg har satt igang en konkurranse ettersom det har vært litt manglende innhold på kanalene mine i det siste. Konkurransen trekkes lørdag 24. september! 

Hildur Testur: Frost! 0

Ny Hildur Testur på kanalen, hvor jeg prøver ut demoen til kortspillet Frost, som handler om å overleve frosten og komme seg til en trygg plass å bo! Et ganske spennende lite spill, som jeg anbefaler dere å prøve ut selv! 

MsHildur90 har fått seg Discord! 0

MsHildur90 (meg) har endelig fått min egen Discord! Det er et program som er en blanding av Teamspeak, Mumble og Skype, som er gratis å skaffe seg. Man kan enten ha den i nettleseren eller laste ned selve programmet, så det er veldig enkelt og greit å joine. 

På min Discord kan man snakke og chatte om alt mulig rart, med meg og andre! Er det en chat du føler mangler på Discorden min, eller har en ide til noe, så ta gjerne kontakt med meg gjennom Discord! Jeg liker alltid å høre hva dere har å si! Det er også lov å dele link til sin egen kanal der inne, inne på Deling-chatten, så lenge man følger reglene jeg har satt opp.

For å bli med trenger du bare å trykke på denne linken: https://discord.gg/wufkShN


#discord #chat #mshildur90 #hildur90

Throwback Thursday: Don't Starve! 0

Det å bestemme seg for å spille Don't Starve var en meget god ide, da det er en av mine favorittspill, og det ble også en av mine favorittserier etterhvert. Her er første episode!

Minecraft-tegnigner 0

Så her er en samling av mine Minecraft-tegninger. Jeg har alltid brukt Minecraft-figurer som min avatar på youtube, fordi det er et av mine favorittspill, og fordi det alltid kommer til å være minecraft på kanalen min. Personlig liker jeg den nederste til venstre best, men den nederst i midten har en spesiell plass i hjertet mitt fordi den var den første jeg lagde da jeg først begynte!#tegning #hobby #minecraft #mc #gaming #game #gamer #games #spill

Anmeldelse: Elder Scrolls V: Skyrim 2

Jeg har straks spilt over 200 timer med Skyrim ifølge Steam, så jeg føler jeg vet nok til å kunne si hva jeg mener om spillet. 

Du starter spillet sittende på en vogn, bundet fast. Etterhvert kommer du til Helgen, en liten landsby, hvor du blir dømt til døden. Men heldigvis skjer det ting som gjør at du overlever, og du blir kastet ut i en gigantisk verden, full av monster, fiender og drager. Og masse blomster du kan plukke! Du finner ut at du er The Dragonborn, og kan bruke kraften av stemmen din til å bekjempe fiender. Man får masse oppdrag, i tillegg til hovedoppdraget, så det er kjempemasse du kan gjøre. Om du hjelper folk i de ulike byene kan du også etterhvert kjøpe hus i byene, noe jeg synes er utrolig gøy. Med noen tilleggspakker får du også mulighet å bygge ditt eget hus i ødemarka, og får flere oppdrag du kan gjøre og flere områder å utforske. Det er rett og slett et gigantisk spill, og jeg digger det! Det at du etterhvert kan levle opp ulike egenskaper og lære deg ting, gjør spillet enda mer gøy!


 

Er det noe negativt med spillet? Ja. 

Spillet kan være litt buggy av og til, og selv om de fleste buggene er enkle å fikse er det lite gøy å måtte styre med buggfiksing isteden for å spille. Heldigvis er det ikke så ofte man får buggs. For meg har det vært tre store buggs i spillet. I et oppdrag møtte jeg en karakter som ikke snakket, selv om han skulle gjøre det, noe som gjorde at man ikke fikk fortsette oppdraget før man hadde fikset det. En annen stor bugg er at jeg har et oppdrag hvor jeg skal snakke med en vakt i en by, men når jeg snakker med henne så sier hun bare "I know who you are" og oppdraget får ikke gå videre derfra. Og den siste irriterende buggen jeg har hatt er at oppdrag jeg alt har gjort ikke blir satt som fullført i oppdragsoversikten. Så jeg har oppdrag jeg har fullført, men som står som ikke fullført. Heldigvis er det bare små oppdrag, men det er plagsomt likevel. 

Det er også litt problematisk med lagring i spillet. Om ting går fint, så er det null problem. Men jeg opplevde en gang at følgeren min, Lydia, døde. Da jeg skulle gå tilbake til en lagring hvor hun levde, så var ingen av lagringene jeg hadde gjort dette halvåret (!!!) lagret lengre. Så jeg måtte gå tilbake ca 8 levels, bare for å få henne tilbake. Jeg er litt for glad i Lydia til at jeg vil la henne dø dessverre. 

Ellers blir spillet litt repetativt etterhvert. Hulene ser like ut for det meste, husene blir litt like, fortene ser også like ut, og fiendene blir litt kjedelige etterhvert. I begynnelsen var jeg livredd Draugr, men nå blir jeg irritert på de. Fargene blir også veldig grå etterhvert. Det er et vakkert spill, men jeg skulle gjerne likt at det var litt mer variasjon i fargene og i de ulike biomene som er i spillet.


Min karakter, Heidi!

Men alt i alt elsker jeg Skyrim, og det er litt trist å snart være ferdig med spillet. Det har gitt meg mye glede og underholdning! Men jeg har en plan om at når jeg er ferdig med spillet, skal jeg begynne på nytt igjen, og bare være en tulling!

#spill #game #gaming #gamer #games #anmeldelse #skyrim #ElderScrolls

Throwback Thursday: Feed The Demon! 0

Den gangen jeg la ut min første episode av FTB, og hadde null peiling hva jeg gjorde. Jeg har enda ikke peiling på hva jeg gjør, bare så det er sagt! Videoen ble kalt Ekstrem grisedytting, så det sier vel det meste!

Throwback Thursday: UHC med Stormvikings! 0

Tilbakeblikk på den gangen jeg spilte Ultra Hardcore med gjengen fra Stormvikings, på lag med Stormlasj!Stormlasj ser litt ut som et spøkelse på bildet, men ble sånn i videoen av en eller annen grunn. 

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits