Hilduriansk halloween 8

Som mange vet er jeg nok litt gal. Jeg elsker skrekk, overnaturlige skapnnger, og spesielt zombier! Ettersom jeg skulle kle meg ut på jobb måtte jeg kle meg ut litt uskyldig, og da valge jeg å kle meg ut som en katt.

Søt sant! Hadde også fingerheklet en hale, og knytt på en liten grønn sløyfe! Mange kunder som hadde det gøy da de så meg :P

 

Men hadde jeg kunne blitt hva som helst, hadde jeg nok blitt en zombie på halloween!

Til slutt et bilde hvor jeg ikke ser så skummel ut! Så dere husker på at jeg ikke er en ekte zombie, og ikke skyter meg i hode!

Resten av kvelden skal jeg bruke til å redigere videoer og forhåpentigvis gi ut godteri til de som ringer på døra mi (om noen tørr å ringe på da).

Fine byggverk på XioCo #1. 1

Et nytt prosjekt er i gang! Vi synes nemlig at det er en god del flotte bygg på XioCoserveren, og disse vil vi vise fram! Hver uke legger jeg ut to bygg her, som jeg synes er fine! Vi er ikke kresne på hva vi definerer som fint og vil fokusere på det positive med byggene. Skriv gjerne i kommentarene hva dere synes, men hold det konstruktivt og snilt!

 

Bildene:
Infoen:

Bygget av: Bandull

Matriale: Cobble fence, logs, glass panes, gravel, wood, bricks, fence, stairs og slabs. 

Hva mener vi om dette bygget: Jeg synes dette er et søtt og lite hus, hvor eieren har lagt en god del arbeid inn i detaljene. Taket har ikke bare blitt lagt i trapper (noe som er mye finere enn å bruke blokker), men eieren har laget noen fine detaljer på taket. Det at h*n også har brukt bricks for å kunne lage seg en peis er også veldig bra, og det passer godt inn på huset. Jeg må også si at jeg synes at det lille taket over døren på bilde #3 var kjempesøtt! Og vet det er litt vrient å se på bildene, men h*n har også brukt gjerder på bygget, noe som er kjempepent!

 

#xioco #spill #minecraft #hildur90

80-talls-Hildur! 6

Her er et par bilder av meg fra i dag, hvor vi hadde 80-talls-dag på jobben :) I morgen blir det 70-talls, og i overmorgen blir det 60-talls! Blir gøy!


Biblioteket så langt! 3

  • 11.10.2013 kl.13:13 i FTB

Har er et par bilder av biblioteket. Håper dere liker det! Greit å komme litt i høyden så dere får litt mer oversikt!

 

 #spill

Byggehjelp takk? 7

Jeg trenger litt hjelp. Hvordan av disse to broene ser finest ut?


Jeg har en verden jeg driver å bygger, der jeg har filmet inn en del infovideoer, og vist bilder av byggingen som har skjedd der (blant annet en landsby), og nå driver jeg å lager en litt større by, hvor husene skal være mest mulig tre. Har også laget en annen bro, som sere ser under. Men tenker at ettersom muren og veien skal være av stein, så burde broene være av tre eller noe sånt. Hva synes dere er finest av disse? Og har dere noen gode ideer til bygninger i denne byen?#spill

FTB-bøkerne mine? 7

Jeg har sittet å tenkt litt på en sak angående FTB-bøkerne mine. Burde jeg kanskje legge dem ut skriftelig på bloggen? Eller kanskje burde jeg lage egne videoer, hvor jeg leser de opp på min egen måte? Hva tenker dere smarte personer?


Jeg vil foresten ha en sånn lue som jeg og Trident bruker her i det virkelig liv! :D

#spill

Siste del av Monaco ute! 0

Videoen finner dere her. Ellers må jeg påminne dere om konkurransen jeg har gående, der to stykker vinner hvert sitt eksemplar av Monaco. Spillet får dere på steam, så om dere ikke vil ha det selv, kan dere motta det som gave, og gi det bort til noen. Konkurransen og infoen om den finner dere her. EpicDimitar fikk meg og hesten min, Hilde, til å fly! :P

Guns N' Roses' gitarist Slash liker Minecraft? 3

Jeg leser nyheter på nett hver morgen når jeg står opp, iallefall om jeg har tid. Og i dag oppdaget jeg en interesant artikkel. Emnet og overskriften var ikke det som gjorde meg interesert, men noe på bildet gjorde at jeg måtte klikke meg inn å se. Artikkelen handlet om at Valen hadde festen med Slash fra Guns N' Roses, som sikkert er megakult for han, men ikke det jeg ser på som en nyhet. 

Bildet (lånt fra VG) viser Valen til venstre og Slash ca midt på, men hva er det som befinner seg inne i den ringen jeg har tegnet? Det kan vel ikke være et creeperhode av papp? Edit: Litt senere oppdaget jeg også wood-blokk, Soulsand og TNT også! Takk Nomel!Hmm.. Ligner!

Så kanskje er Slash en så stor fan av Minecraft at han faktisk har kjøpt seg et creeperhode? Eller kanskje det er Valen sitt crepperhode? Litt gøy å tenke på iallefall!

 

#spill

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits