Spillminne #9: Icy Tower 0

Da jeg gikk på videregående satt jeg ofte å spilte i pausene, og timene (ikke en god ide), og da gikk det ofte i Bubble Trouble, men jeg hadde også et par spill til jeg likte. Et av disse var Icy Tower! Det er et spill hvor man kunne laste ned ulike karakterer, så skulle man hoppe opp et tårn, og målet var å komme høyst mulig og få flest mulige combos, før man døde. Jo lengre opp du kom, jo fortere gikk det, og det ble mye vanskeligere. 

Det var et fantastisk spill, hvor man ikke trengte å tenke så mye, bare følge med, og ha flaks. Sikkert 50 % av klassen spilte det i en periode. 


Bildet er lånt fra: icy-tower.info, og tilhører ikke meg)

Spillet er gratis, og du kan få tak i det her: http://www.icytower.com/ Jeg spilte Original Icy Tower.

Anbefaler også å legge inn flere karakterer, da dette gir litt variasjon. (Husker ikke lengre hvordan man gjorde det, men dere er smarte og klarer å finne det ut!)

#pc #game #spill #gamer #gaming #icytower #spillminne #ragequit #hildur90 #mshildur90

Spillminne #8: Minecraft - Det første møte! 0

Da jeg først hørte om Minecraft, tenkte jeg "nei, dette blir jeg nok ikke å spille!". Så feil kunne jeg ta! Allerede første gang jeg spilte det var jeg nemlig hektet! Det var en kompis av meg, som viste jeg likte å spille litt, men jeg hadde ikke mange spill. I den tiden hadde jeg Sims, Left 4 Dead 2 og det var vel egentlig bare de to spillene jeg hadde. Så han sa "Hilde, prøv Minecraft, men bare så du vet det kommer du til å bli avhengig!" Jeg lo av han, men han hadde altså rett, for jeg spiller enda Minecraft! 

Første som skjedde da jeg gikk inn i min flotte minecraft-verden, var at jeg så en høne, og trodde det var en sær hund!

Her er mitt første hus! En cobblestone firkant, som jeg bygde oppover til et tårn! Var ganske fint innvendig da, men tok dessverre aldri bilder derfra.Ettersom jeg bodde på en liten øy, så begynte jeg å bygge broer, også i cobblestone, og selv når det var natt! Her hadde jeg måtte hoppe i havet for å unngå creeperen!

#spill #gaming #gamer #game #pc #minecraft #spillminne #mshildur90 #hildur90

Tilbake til hverdagen! 2

Jeg kom hjem fra ferien min for ei uke siden, og har hatt det ganske bra, selv om et dødsfall kastet en skygge over den.

Ferien ble ikke helt som forventet. Var mange venner og familiemedlem jeg gjerne ville møte, som det ikke ble tid eller anledning til å møte, men det er ikke noe man kan gjøre med det. Tror jeg hadde litt for høye forhåpninger til ferien, da jeg hadde gledet meg i all evighet på den! 

Først var jeg i Nordland, der jeg bodde fra jeg var 7, og der gikk mesteparten av tiden til å redigere og laste ut videoer, da nettet var mye tregere enn jeg hadde trodd, og måtte stresse for å få ut alt jeg skulle i ferien. Fikk ut alt for utenom 3 videoer, så jeg må vel si at jeg fikk det til ganske greit, selv om det var mye stress. Vil jo ikke skuffe seerne mine! Ellers møtte jeg en kompis der, gikk tur i skogen, var i fjæra og syklet turer. Jeg fikk til og med ryddet rommet mitt der, som er som et lager over alle tingene mine jeg ikke har plass til i Tromsø.

Så dro jeg videre en tur til Nord-Trønderlag, hvor vi bare skulle være over natten, før vi dro videre til Lillehammer! Da fikk jeg heldigvis tid til å stikke innom til Bestemor og Bestefar, som er de koseligste personene i verden!

Så dro vi til Lillehammer, da vi skulle ha slektstreff der. Vi bodde på en fin liten camping, og var også veldig heldige med været, så vi kunne være ute. Jeg kjenner ikke så godt den fjerne slekten min, da vi bor spredd ut over hele Norge, så det var ganske koselig. Dessuten fikk jeg bo i hytta med søsteren min og hennes søte barn. Skal si vi spilte mye FTB den helga! De to guttene ble helt opphengt i det for å si det sånn! Jeg fikk også møtt Triha/Trine mens jeg var der, og vi dro på en skikkelig jentetur på et kjøpesenter og shoppet litt, og spiste lunch sammen! Dessverre glemte jeg å ta bilde av oss to sammen, noe jeg synes er litt trist men!

Eller Lillehammer dro vi til Nord-Trønderlag igjen, hvor jeg bodde til foreldrene mine et par dager, før jeg dro til Leka.

Mens jeg var på Leka gjorde jeg ikke stort. Jeg var mye barnevakt, også gikk vi litt turer og slikt. Passet også på to hunder, så hadde egentlig nok å finne på!

På denne ferien møtte jeg alle søsknene mine, alle tantebarna mine, to venner og mye slekt! En god del av slekten jeg ikke fikk møtt, men når man bare har to uker ferie og skal reise såpass mye er det vrient å få tid til alle! Jeg har sett en god del av Norge, og jeg vil si at det faktisk er ganske fint å reise i Norge på ferie! Jeg har hatt det ganske fint egentlig, selv om ryggen min sier det ble litt for mye kjøring. Jeg har også brukt mye tid på FTB, Minecraft, redigering og opplesning av video, så derfor vil jeg si at denne ferien går under "nerdete turer". Dessuten er jeg jo en nerd, så alle turer jeg tar blir jo litt nerdete!

De siste feriedagene mine ble jeg forkjølet, og derfor har jeg ikke laget så mange videoer siden ferien. Dessuten har jeg hatt et dødsfall i familien som virkelig gikk innpå meg. Min kjære Bestemor døde, etter å vært syk en liten stund. Jeg hadde et veldig spesielt forhold til Bestemor, vi snakket ofte sammen på telefon og skype, og vi hadde så mye til felles, så det er litt rart at hun er borte. Kommer til å savne henne veldig! Så helt tilbake til hverdagen er jeg jo ikke. Men det går bra med meg.

Har begynt å spille inn videoer igjen, selv om jeg er litt snufsete grunnet forkjølelsen, i det minste.

#reise #tur #norge #tog #bilkjøring #ferie #lillehammer #leka #trønderlag #bodø #nordland #leirfjord #snåsa #røros #hundpass #barnevakt #nerd #slekt #familie #kos #hygge 

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits