Spillminne: Harvest Moon! 5

På videregående oppdaget jeg om min vennegjeng spillet Harvest Moon! Det var et gammelt spill fra 1996, som ble laget for SNES. Vi fikk til å spille det på pc gjennom en emulator, og vi ble fort avhengig. Du overtar en gammel gård, og må arbeide for å få den oppe og gå. Du må få tak tak i kyllinger og kyr og ta deg av de, ta deg av avlingene dine, høste og fiske, og også finne deg en kone. Du har mange ulike alternativer for hvem du må flørte med og til slutt gifte deg med. Det er et merkelig men søtt spill! Jeg spilte gjennom dette mange ganger, og hadde det kjempemorsomt med å velge ulike koner og prøve å få til gården best mulig på de to årene man hadde å spille på.

Har du mulighet til å teste det ut så anbefaler jeg deg å prøve!Har du prøvd dette spillet?


#harvestmoon #snes #spill #game #gamer #games #gaming #spillminne

Epistory: Typing Chronicles (Spillanmeldelse) 0

Dette er en kort spillanmeldelse av EpiStory: Typing Chronicles, basert på demo-versjonen av spillet, som jeg testet ut i to videoer, som kan sees HER og HER.

Epistory: Typing Chronicles kaster deg inn i en papirbasert verden, hvor du følger en jente og en rev på en reise. På denne reisen møter du monster som bare kan stoppes ved at du skriver ord fort nok. Høres ganske basic ut, men det er mye mer enn det. Etterhvert lærer du mer og mer om verden du er i, og bakhistorien til jenta og reven. Dessuten blir det vanskeligere etterhvert, noe som er gøy.

I demoen begynner du i en hyggelig verden, med kaniner som hopper rundt på gresset og en koselig atmosfære. Men dette stopper fort, da en komet krasjer, og du drar for å utforske. Du går ned der kometen hadde krasjet, og oppdager huler fylt med stein og lava, og selvfølgelig, monster. 

Spillets historie kommer fram med en vakker fortellerstemme, og passer spillet ganske godt. Grafikken er god, og passer godt til følelsen av spillet. Det er på et vis litt logisk at et spill som omhandler skriving har en verden av papir og en fortellerstemme, litt som en bok.

Etter å ha testet ut demoen sitter jeg igjen med en nysgjerrighet på hva som skjer videre, hvor vil historien gå, og hva kommer til å skje med jenta og reven, og det er positivt. Jeg blir sikkert å kjøpe den fulle versjonen av spillet etterhvert, og vil anbefale andre å teste det ut, eller å iallefall se et par videoer fra spillet. #epistory #epistorytypingchronicles #spillanmeldelse #anmeldelse #spill #game #gamer #gaming #games #demo #hildur90

Throwback Thursday: Hardcore Minecraft! 0

Den gangen jeg prøvde meg på Hardcore Minecraft, som ble en gøyal, men kort, affære. Likte veldig å ha litt kortere serier, så det kommer jeg til å prøve å få til litt framover!Random Minecraftbilde, av litt fin natur i spillet!

Throwback Thursday: Skyrim, episode 1! 0

Her er første episode fra Skyrim, som enda er et av mine favorittspill. Jeg lager karakteren min, med navn Heidi! Hoder ruller, og vi møter på en drage! Ikke helt barnevennlig forresten!


Fine thumbnailen min!

Don't Starve - Shipwreched #1: Haikerens Guide-krabber! 0

Her er første video i en ny serie, fra spillet Don't Starve Shipwreched! Jeg tester ut dlcen Shipwreched, som i kjente Don't Starve-stil handler om å overleve, bare at denne gangen må du overleve tropiske stormer, slanger og mye mer på en haug øde øyer! Veldig morsomt!

Vlogur: Merkelige ting jeg trodde som barn! 0

Her er en ny vlogg, og merkelige ting jeg trodde på som barn! Ganske morsom video å lage, så håper den er morsom å se på. Lyden ble litt usynkronisert i denne videoen, tror det er fordi webcameraet mitt er litt tullete, men er det for plagsomt kan man like så greit høre på videoen isteden for å se!

Don't Starve Shipwreched - tegning! 2

Pga en ny serie på kanalen, fikk jeg plutselig tegnelysten tilbake! Jeg begynte å spille Don't Starve igjen, og bestemte meg for å lage en serie fra Don't Starve Shipwreched, hvor du må overleve monsuner og tropiske stormer, mens du prøver å finne nok mat og ting du trenger for å overleve. Veldig morsomt dlc til ett av mine favorittspill!

Jeg tegnet thumbnail til videoene, først for hånd før jeg la de inn i photoshop og fortsatte der. Gjorde først linjene mørkere, og alt annet hvitt.Så la jeg inn farge. Til slutt ble tegningen seende slik ut! Ganske fornøyd egentlig!

Men ettersom det var en thumbnail måtte jeg jo forandre den enda litt mer, og da ble til slutt resultatet dette:Ble ikke 100 % fornøyd med himmelen (kanskje noen skyer ville gjort det bedre?), men havet ble ganske greit synes jeg!

Hva synes du?


#hobby #tegning #tegnelyst #kunst #thumbnail #youtube #kreativ #kreativitet #dontstarve #spill #gamer #gaming #games #spilling 

Throwback Thursday: Scribblenauts Unlimited 0

Første episode fra Scribblenauts, et utrolig søtt og kreativt spill! Likte det veldig godt, selv om det var litt vrient å spille inn fra. 

Ble veldig fornøyd med thumbnailen til serien også. Litt rotete, men var enda ganske ny på slikt på den tida.

Throwback Thursday: TG14 - intervju i campingvogna! 0

I 2014 hadde jeg pressepass på The Gathering (i den tida youtubere faktisk kunne få pressepass uten å ha 100 000 abonnenter). Jeg, guttene fra EpicDimiFi og kameramann ThomasOgHilde fant på mye sprell sammen. Jeg fant ut at vi burde intervjue Erlend, siden han drev å jobbet med å utvikle et spill. Problemet var bare at oppi rommet for pressen var det fest, så vi kunne ikke filme der. Men hva fikk vi tilbudt isteden? Jo, ei campingvogn!

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits