Den Hildurianske Adventskalenderen! 0

Så da er det snart desember, og som mange av dere vet, har jeg tenkt å legge ut en video per dag til og med julaften. Altså 24 episoder til sammen (kanskje mer om jeg føler behovet for det). Så jeg tenkte å gi dere litt informasjon om det, men bare litt, for noe vil jeg skal være en overraskelse.

Jeg tenker sånn at det skal være et variert innhold. En episode kan være fra et random flashspill, som handler om noe juleaktig, mens en annen episode kan være fra Sims 3. Noen spill blir det flere episoder fra, andre bare en. Jeg har også tenkt å ha noen gjester i noen av episodene, så dere vet aldri hvem som dukker opp! Og jeg blir nok å slenge ut et par bilder fra juletiden da jeg var ung, så det blir jo gøy!

I disse episodene skal jeg også svare på spørsmål folk har sendt meg, så spør meg gjerne flere spørsmål! Kan være alt mulig, blir ekstra glad for julerelaterte spørsmål, men er det noe annet dere lurer på, så slå til!

Grunnen til at jeg vil gjøre dette er enkelt, jeg elsker jula, og husker hvor mye mer spesielt jula var for meg da jeg var lita, enn nå. Jeg elsker enda jula veldig mye, det må sies. Men når man er ung er jula en magisk tid hvor man bare kan kose seg, glemme problemer, være med venner og familien. Og kan jeg være med å bidra til denne julekosen og å gi julestemning til andre, så er det flott! Å gi er den største gaven, på sett og vis.

#spill #youtube #hildur90

Vær så god Addexio! 6

Addexio har spurt etter byggehjelp for å bygge ting til Addexios minecrafteventyr, og har skrevet på XioCos forum at vi skulle poste bilder der for å vise hvor flink vi er til å bygge. Jeg var litt flau så jeg ville ikke legge ut noe på forumet, men legger det ut her isteden.Her er iallefall mitt bidrag! Er det ikke vakkert så vet ikke jeg! Brukte opp til flere minutt på det.. 

Og Addexio.. Velg meg! Velg meg!

 

#xioco

Biblioteket så langt. Nummer 3. 8

  • 12.11.2013 kl.13:05 i FTB

Sånn ser biblioteket ut sålangt ca ca.. Gjort litt siden episode 21 (som kommer ut i dag), men det kan jeg ikke vise dere enda!Gleder meg sånn til det blir ferdig! Det blir fantastisk!

Ellers så lurer jeg litt hva jeg skal ha inne i biblioteket. Det jeg har planlagt sålangt er for første- og andreetasje. Men i kjelleren har jeg jo masse plass jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med. Vet jeg vil ha en kino, men det er det eneste jeg har tenkt ut sålangt egentlig. Har dere noen ideer?

#spill

Bursdagsgavetegning! 0

Tusen tusen takk! Synes den var skikkelig fin! 

Julespørsmålsrunde! 11

Som overskriften kanskje antyder, vil jeg fikse en julespørsmålsrunde, og da er det greit å spørre etter spørsmål allerede nå så jeg får mange gode spørsmål! :D

Jeg skal nemlig ha noen julespesialer i desember, litt hemmelig akkurat hva jeg skal gjøre enda (ettersom jeg selv ikke helt vet det), men jeg vil iallefall at dere skal være litt med på å bestemme litt innhold, og da i form av å stille meg spørsmål! 
Så still meg spørsmål, helst med juletema, og dine spørsmål vil bli svart på i videoer i desember! :D

 

#hildur90 #spørsmålsrunde

Biblioteket så langt. Nummer 2. 0

  • 02.11.2013 kl.21:12 i FTB

Er vel på tide med et nytt bilde av bibliteket!

Begynner å se ut som et slags bygg nå i det minste! Fått inn bokhyller, et par pulter, en disk og litt sånt!

#spill #hildur90 #ftb

MsHildur90

Jeg er ei jente på 26 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits