VINN BLOGGSHOUTS OG SPILL! 0

Ville bare skrive et kort innlegg om konkurransene som går over på spillsamfunnet RageQuit. 

Vi har to konkurranser:

1. På forumet vårt kan du vinne spill om du registrerer deg som forummedlem, og kommenterer på dette innlegget.

2. På bloggen vår Ragequit.blogg.no kan du vinne bloggshouts og spill! Hver søndag trekker vi nemlig ut en som vinner 5 bloggshout + et spill, ut av de som har kommentert på advents-innleggene den uken trekningen er. Første innlegg kan du finne her!#konkurranse #giveaway #givekk #gave #premie #trekning #konk #spill #bloggshouts #vinnbloggshouts #ragequit #ragequitno #RQ

Søtt! 2Aww!

XioCo og MCNO har skilt seg! 2


(Bildet er lånt fra Xioco.no, og tilhører ikke meg)


Da var endelig skilsmissen offentlig. Xioco og MCNO er ikke lengre slått sammen. Grunnene til dette er mange, og dere kan lese på xioco.no for mer info.

Jeg vil bare si at jeg ble veldig glad i de fra MCNO, og vil fortsette å ha kontakt med dem. Jeg blir også å fortsette å spille på MCNO, da jeg elsker serveren og tomten min, så de som spiller der blir ikke kvitt meg så lett!

 

Skyrim-serien min. 0

Skyrim-serien min kommer til å bli avsluttet om et par måneder eller så, bare så dere vet og kan forberede dere på det.

Dette er fordi jeg vil ha en mindre antall serier på kanalen, slik at jeg lettere kan legge ut oftere videoer fra de ulike seriene!

Jeg ser også at Sims, Hilduriania og Feed The Demon har høyere seertall (Spesielt FTD), og vil derfor fokusere på det dere virker som dere liker best.

Om noen er fan av Skyrim-serien, så beklager jeg dette, men jeg er under et evig tidspress, hvor døgnet liksom ikke har nok timer, og da må kanalen "nedkomprimeres" litt. Håper det i det lange løpet vil gi dere en bedre kanal, da jeg får mer tid til å få ut videoer fra de ulike seriene litt oftere. For akkurat nå er det veldig vanskelig å holde kanalen aktiv, samtidig som jeg jobber, pusser opp hus, fikser opp hage, skriver, tegner, leser og alt annet jeg gjør.

Jeg tenker at Sims 3, Hilduriania og Feed The Demon kommer til å være faste serier på kanalen, og at det kommer litt ekstra slik som Hildur Testur og Vlogur, samt noen miniserier. Om jeg finner noe som kan være en fast serie en stund framover, kan en av de andre faste seriene ta en pause, men jeg håper å unngå dette, da seriene mine har en tendens å ta seg alt for lange pauser, noe som verken jeg eller dere liker. Om noen vil ha litt tilfeldige videoer fra Skyrim innimellom, så kan jeg sikkert gjøre det, men det blir ikke noe fast. Det blir litt sånn som videoene mine fra Next Car Game, som bare kommer ut tilfeldig når jeg føler for det.

#youtube #yt #skyrim #spill #gamer #gaming #games #hildur90 #mshildur90

Gaming Rule #64 1Dette er faktisk sant, men ikke stikk fingeren for langt inn! 

Grease - En skuffelse uten like. 4Grease er en av de mest kjente filmene som finnes. Ofte blir den referert til, laget skuespill av, og folk snakker enda om den, 37 år etter at den kom ut.

Jeg ble oppfordret for et par år siden, til å se filmen, for jeg måtte jo forstå at dette var e film jeg "MÅTTE" se. Så jeg så den. Dessverre.

Det eneste positive jeg kunne si var at noen av sangene var ganske bra, de satte seg i hodet ditt liksom. 

 

Karakterene derimot, var flate og uekte.

Handlingen var ulogisk og totalt uinteressant.

Og slutten av filmen var bare idiotisk. 

 

Bare det at Sandy måtte hore seg opp for å få gutten hun ville ha av en eller annen merkelig grunn, var nok til at filmen ble totalt idiotisk for min del.

 

Tror du meg ikke?

Så se filmen.

Har du sett den og enda ikke er enig?

Se den igjen.

 

#film #movie #grease #anmeldelse #synspunkt

Youtube: Sponsing og produktplassering. 4

Mange youtubere blir beregnet som såkalte "sell-outs" om de begynner å bli populær, og tjener penger på videoene sine. Får du en sponsor, så har du plutselig solgt deg selv, sjelen din, og fortjener ikke å tjene penger på kanalen din lengre. Mange abonnenter blir faktisk så sinte over videoer som er sponset, at en youtuber faktisk har tjent penger, at de slutter å se på kanalen. 

Personlig tror jeg det henger mye sammen med sjalusi, som jeg sa i artikkelen "Hater for å hate". Det er ikke sjalusi som går direkte på personen, men det at du vil ha det den har fått. Suksess og sponsing, for en jobb som virker veldig lett. Jeg har litt erfaring med Youtube, og jeg vil si at det ikke er så lett som det virker. Mange timer går til innspilling, redigering, opplastning, for å ikke nevne idemyldring og tenking. Jeg tenker MYE på youtube. For eksempel: hvordan jeg skal gjøre ting, hvordan serier jeg burde avslutte, hvordan jeg enklere skal få ut innhold på mitt elendige nett, om jeg skal satse på youtube eller ikke.

Men, når det kommer til sponsing, og salg av ting, må youtubere være forsiktige. Man skal selvfølgelig få benytte seg av sponsing, og man skal selvfølgelig få selge ting, for det er en fin ekstra inntektskilde, for de fleste blir jo ikke akkurat rik av å jobbe med youtube. Men, man må være forsiktig så man ikke overdriver, og på den måten gjør seere som elsker kanalen irritert. Jeg ser på en kanal som heter Good Mytichal Morning. Jeg elsker den kanalen. De legger ut en video hver ukedag, samt ekstra videoer på et par andre kanaler de har. Det er to voksne menn, som snakker om ulike temaer, har konkurranser med hverandre, og mye slik. Det er en gøy og interessant kanal. De har ofte blitt sponset og har også solgt en god del ulike produkter. Men dette har tatt opp så lite tid på kanalene, at jeg har egentlig ikke brydd meg noe særlig om det, for jeg vet jo det er en flott ekstrainntekt, og også var det ikke så dominerende at det gjorde så mye. Det forandret ikke innholdet i videoene liksom.

Men de siste ukene har det blitt veldig mye prat om ulike produkter, hvor det har gått med flere videoer bare til å snakke om de ulike produktene de har laget, og det blir nevnt i hver video. Og jeg kjenner at jeg begynner å gå lei. Jeg bryr meg ikke om de selger lipbalm, skjeggolje og mobilapper, jeg ser på videoene pga innholdet, ikke produktene. En liten link til salgssiden, en rask setning om å sjekke det ut, eller bare ha produktene på bordet eller i bakgrunn, har vært mer enn nok. Ikke flere minutter i allerede korte videoer angående produkter. Og hvor mange videoer skal de bruke på å vise fram appen de har vært med å lage? Det er en app som stiller deg spørsmål, hvor du kan kjøpe tilgang til spørsmål om ulike youtubere, så det er ikke akkurat som at det er en veldig komplisert app heller.

Jeg ser i kommentarfeltet at mange seere begynner å bli lei dette, og jeg er selv lei. Så som youtuber har jeg lært noe av dette. Selg gjerne produkter, men ikke fokuser på å bare selge produkter. De som ser på dine videoer ser på de fordi de liker innholdet, og følelsen det innholdet gir dem, så det å fokusere mer på produkter, enn innholdet, er det samme som å slutte å fokusere på at seerne skal like videoene du lager. Det må ikke bli så mye at seerne føler produkter og sponsing tar over kanalen. Det må en fin balanse til, rett og slett.

Q: Hva tenker du om dette emnet?

 

Minner om spørreundersøkelsen jeg har gående: https://no.surveymonkey.com/r/BR8JNLZ Tar maks 2 minutt å svare.

 

#youtube #yt #rhettandlink #rhett&link #sponsing #produktplassering #sellouts #sjalusi  #selgdinsjel

Søt gamer! 2Denne var så søt! :D

Gifte meg? 1


Blir dette meg når jeg gifter meg mon tro?

Minecraft: Stor gænnin! 2

Undersøkelse for hovedkanalen - delta! 0

Ettersom jeg har vært uaktiv en lang periode, og bare kommet sånn halvveis tilbake til youtube-jobbingen, så har seertallet mitt dalt. Det er mye lavere enn det var før. Derfor har jeg laget en kort undersøkelse for å se hva folk tenker om kanalen. Gjerne gi både ris og ros. Jeg takler konstruktiv kritikk ganske bra for å si det sånn. Det jeg glemte å spørre om der, var om du ville jeg skulle spille inn mer med andre, og hvem du ville jeg skulle spille inn med, så gjerne skriv det i den kommentarboksen på slutten, eller legg igjen en kommentar på dette blogginlegget. 

Trykk her for å vær med. Tar maks 2 minutter. 

På forhånd takk!#youtube #hildur90 #mshildur90

Minecraftbygging: Galge! 2Ja, du leste rett. En galge. Jeg bygger nemlig en westernby på rollespillserveren som RageQuit driver å setter opp, og derfor trengte vi en galge! Sauen fikk være prøvekanin (noe den syntes var veldig morsomt). 

Blir spent på hvordan byen blir tilslutt, og om spillerne blir å like den!

#spill #game #gaming #gamer #minecraft #rollespill #rollespillserver #mc #bygging #minecraftbygging

Gamer-hender! 3


Stemmer dette? 

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits