Har du lyst å vise fram dine kunstneriske evner? 0

Hei! Jeg skal ha julekalender på youtubekanalen min i år som i fjor, og derfor ser jeg etter folk som har lyst å tegne eller male noe som jeg kan vise fram på julekalenderen. Det kan være noe relatert til jula eller til kanalen min eller både og, du bestemmer selv. Bidraget kan du sende til mshildur90@hotmail.com, og skriv gjerne hvordan navn du ønsker jeg skal si i videoen så jeg kan si takk. Det kan være bloggnavnet ditt, instagramnavnet ditt eller bare fornavnet ditt for eksempel. Alle tegningene blir skrevet ut og hengt på veggen, og blir vist fram i videoene!#tegning #maling #male #tegne #hobby #advent #jul #adventskalender #julekalender #hildursjul

Smakebit fra årets julekalender! 1Dette er logoen til årets julekalender, som blir å gå hver dag på min youtubekanal i desember! Første episode kommer ut i morgen! Enda litt å gjøre før den er klar til i morgen, men det er mest bare småpuss og koselige ting, så det går fint! I julekalenderen blir det gaming, humor, vlogging, tegninger og mye mer!

#youtube #yt #jul #advent #julekalender #adventskalender #mshildur90 #hildur90

Inntrykk: Woven 0

Jeg har testet ut demoversjonen av Woven, et pre-alpha-spill, og vil derfor dele mine inntrykk av spillet. Dette er ikke en anmeldelse, da jeg ikke har prøvd fullversjon av spillet, og spillet er heller ikke helt ferdig.

Du begynner spillet som en strikket elefant, som havner i en ny og magisk verden. Han møter på en metallisk flue, og de bestemmer seg for å samarbeide for å klare utfordringene den nye verdenen har å by på. 

Grafikken er fin, men jeg føler den er nye utydelig. Den skulle vært litt mer klar i forhold til det den var. Kanskje er dette noe de jobber med å få fikse, men slik som demoversjonen var så var det litt distraherende. Karakterene er søte, og jeg liker godt fortellerstemmen og hvordan verden ser ut. Musikken er litt repetativ, så jeg håper dette blir forbedret etterhvert. Det største problemet for min del var hvordan du styrte karakterene. Det var tungvindt og ikke akkurat lett å venne seg til. Kanskje om man spiller mer enn 30-40 minutt slik jeg gjorde, så vil man venne seg mer til det, men jeg likte ikke kontrollene. 

Utfordringene du møtte i demoen var rimelig lette, men det var startbanen så forhåpentligvis blir det litt mer utfordrende etterhvert. Jeg likte konseptet med at man må sy seg om for å klare de ulike hindringene, og at du får velge farger og slikt selv, etterhvert som du samler inn nye farger og teksturer i spillet.

Alt i alt var det en interessant opplevelse. Og bakhistorien gjør meg litt mer interessert i hvordan spillet blir videre! Introen viser en mye mørkere og skumlere verden. Vil absolutt sjekke ut spillet når det er litt mer ferdig, for kan bli bra, og vil anbefale folk å teste ut demoen selv, eventuelt se videoen min hvor jeg testet ut spillet.

Inntrykk: Frost 2

Jeg har testet ut demoversjonen av Frost, og her er mitt førsteinntrykk av spillet. Vil ikke kalle det en anmeldelse da jeg ikke har prøvd fullversjonen av spillet.

Frost er et kortspill, hvor poenget er å overleve en lang reise i kulden. Du må skynde deg før frosten når deg igjen, men for hvert nivå trenger du nye ressurser, slik som mat, tre og folk. Du må derfor tenke taktisk, for å finne ut hva kan du ofre for å få det du trenger til å komme videre. 

Jeg likte spillet ganske godt. Personlig er jeg ikke så veldig glad i kortspill, men overlevelseelement gjorde at jeg smeltet (them puns) for spillet. Jeg likte musikken ganske godt, da den passet godt med felingen av spillet, og den bidro til at jeg fysisk følte meg kald når jeg spilte spillet, noe som var litt merkelig og kult samtidig. Grafikken er enkel og ren, men jeg likte den. Det er enkle tegninger, men det passer liksom til spillet. Alt trenger ikke se så avansert ut for å være bra!

Jeg vil anbefale folk å sjekke ut demoen av spillet som er å finne på Steam, om de synes dette høres interessant ut, eventuelt sjekke ut videoen min fra mitt forsøk på spillet.

Veldedighetsstream: Bring children from streets - BCFScharity 0

En gruppe gamere fra IKT VG2 på Amalie Skram Videregående skole bestemte seg for å bruke helgen sin på å samle inn penger til veldedighetsstiftelsen Bring children from streets, ved å streame spill og underholde andre! De streamer Minecraft, LoL, Overwatch og mye mer! Mange snakker om at spill ikke bidrar til noe positivt, men det er så langt fra sannheten som det kan komme, og dette er superflott gjort av dem! Gå gjerne inn på streamen deres, doner litt (alt hjelper) og gjerne gi dem noen godord i chatten! Link til stream: https://www.twitch.tv/bcfscharity

Bring children from streets jobber for å hjelpe foreldreløse barn og unge i Uganda, ved å samle inn penger som går til ulike formål.

Pengene går til:

  • Økonomisk støtte til Nsumba barnehjem, Nsumba, til drift, opprustning og vedlikehold.
  • Å etablere barnebyen JaJa Nsumba B Children Village.
  • Stimulere til annet utviklingsarbeid til beste for barna på institusjonen/e, bl.a. gjennom bruk av idrett.

 

Bildene er lånt fra Bring children from streets Facebookside.
 

OPPDATERING: De er nå ferdig med streamen, og samlet inn hele 3 250 kr! De var kjempeflinke! =D

#veldedighet #charity #uganda #stream #streaming #BCFScharity

YT: Hildurs adventskalender: Har du lyst å bidra? 6

I år som i fjor blir det en adventskalender på hovedkanalen min, og i år kan du bidra! Det er flere ting du kan bidra med, og alle som er med på dette får selvfølgelig shoutout!

Hva kan du gjøre for å bli med?

 

1: Det er veldig koselig med tegninger og slikt, så om du vil sende inn en tegning som enten har med jul eller kanalen min å gjøre, så blir jeg superglad! Du sender inn det du lager på mailen min: mshildur90@hotmail.com og skriv gjerne hvilket navn jeg skal bruke når jeg gir deg shoutout. Har du en youtubekanal for eksempel kan du gi meg navnet på den.

 

2: Send meg utfordringer! Jeg vil ha utfordringer av alle slag, og de beste blir jeg å gjennomføre iløpet av adventskalenderen. Du kan enten kommentere under her på dette blogginnlegget, eller sende det til meg på sosiale medier av noe slag.

 

3: En av episodene blir spilt inn sammen med de som er på Discorden min, så join der for en mulighet til å bli med i en video. Videoen blir spilt inn på Minecraft, og om du ikke har mic så er ikke det et stort problem. Discord-link: https://discord.gg/wufkShN

 

4: Om du holder på med youtube eller streaming, så kan du spille inn en video der du svarer på spørsmålene under, og sender de til meg. Gjerne legg videoen inn på Dropbox og send meg nedlastningslinken på mail (mshildur90@hotmail.com) eller som privatmelding på sosiale medier. Krav er en helt grei mic, og om du ikke vil vise ansiktet ditt kan du for eksempel spille inn en liten snutt i minecraft av karakteren din der. Husk å ha youtube-/streamernavnet ditt i navnet på fila, slik at jeg lettere holder styr på hvem de ulike filene er fra og hvem jeg skal gi shoutout til! Gjerne svar kort og presist, slik at videofilen blir minst mulig, og det blir lettere å redigere. Om du vil hoppe over noen av spørsmålene så gjør du det.

Spørsmålene:

1. Hva er den beste julegaven du har fått noen gang?

2. Hvem er vanskeligst å finne gave til?

3. Hviken norsk youtuber/kjendis ligner mest på nissen?

4. Hva liker du best med jula?

5. Hva får deg i julestemning?

6. Hvor bor nissen?

7. Hvorfor har vi juletre?

8. Hva ønsker du deg i julegave?

9. Er du en nisse eller engel? Og hvorfor?

10. Hvorfor sier nissen Ho Ho Ho?

11. Kan du etterligne hovmesteren?

12. Ønske alle en god jul!

 

Fristen for å sende inn ting er 1. Desember, men videoen kan sendes inn litt over 1. desember.


#jul #advent #adventskalender #julekalender #youtube #yt

Throwback Thursday: Den gangen jeg hatet på Minecraft! 4

1.april la jeg ut en video, som fikk mange til å hate meg. Jeg la jo ut en video som handlet om hvordan jeg hatet Minecraft, og ga en liste over hvorfor. Jeg mistet 200 abonnenter på denne spøken, noe som var utrolig morsomt å se. At noen tar Minecraft veldig høytidelig er iallefall sikkert!

Throwback Thursday: Redstoneskolen - døråpner! 0

Den gangen jeg skulle lære folk å lage en døråpner med redstone, og ting gikk litt skeis. Ikke bare litt..

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits