God jul alle sammen! 0

Da var man tilbake til moderlandet, etter en koselig jul i Sverige! En jul full av folk, spysjuka, kos, skøyter og dataspilling! :P Det har vært ei veldig merkelig jul, men veldig koselig å dra til Sverige å feire jul med familien, selv om stort sett alle ble syk i tur og orden. Vi var 16 stykker i samme hus et par dager, og 5 av disse var unger, så støynivået var på høyt nivå av og til! Men det er noe veldig sjarmerende med å feire jul med unger. De får så mye fint og de er så lykkelige, også fikk vi til og med nissen på besøk! Jeg fikk mye fint i år, blant annet joggebukse, hårpynt, skøyter og tupperware. Ingen spill, men det kan jeg alltids kjøpe selv når jeg får lyst og råd!

Håper alle dere har hatt ei fin jul og at dere får en fin feiring av nyttåret i morgen!

 

Juleklem til alle dere fra lille meg!

 


PS: Håper mange av dere skal på TG som er i påsken på Hamar! Dit skal iallefall jeg!

Julespesial, Science santa. Episode 4. 0

Siste episode. Kommer jula til å bli reddet?

Julespesial, Science santa. Episode 3. 0

Jeg, Addexio og Bbz_trident fortsetter videre.

Julespesial, Science santa. Episode 2. 4

Med Addexio, bbz_trident og meg. Vi fortsetter videre med eventyret vårt.

Julespesial, Science santa. Episode 1. 2

Med Addexio, bbz_trident og meg.

Minecraft julesang 6

Den var litt kul faktisk! :P

Hva er ditt favorittspill og hvorfor? 8

Jeg har egentlig ikke spilt så masse spill, selv om det er en av favoritt-tingene mine å gjøre på fritiden. Grunnene har vært mange. Jeg har hatt dårlig råd, dårlig PC, lite tid osv. Men nå som jeg har bra PC og ser på dette som en av hovedhobbyene mine (har mange hobbyer skjønner du) så er jeg bestandig på utkikk etter nye spill som er bra. Altså spill som er ''nye'' for meg.

 

Så da lurer jeg på: Hva er ditt favorittspill og hvorfor?


Husk også at spørsmålsrunden ender på torsdag, så kom gjerne med flere spennende spørsmål! Har fått en god del gøyale spørsmål, men vil gjerne ha flere. Blir å legge ut svarene på video på torsdagskveld eller fredagsmorgen. Og etter det blir jeg også å fokusere litt mer på å legge ut videoer. Målet mitt er å legge ut to videoer i uka, kan bli mer noen uker og mindre andre uker. Alt etter hvor mye tid jeg har og hvor mye jeg har å snakke om! 

Filmanmeldelse: Istid 4 - Kontinenter på avveie 0

Istid er som de aller fleste vet en serie med animasjonsfilmer hvor handlingen tar sted i.. Jepp du gjettet det.. Istiden. Den første kom ut i 2002, og etter det har det blitt laget 3 oppfølgere. Som dere vet er ikke jeg så veldig glad i oppfølgere, men jeg ble faktisk litt positivt overrasket da jeg så den.


(Bildet er funnet på: cdon.no)

Handling:

 Ungen til Manny og Ellie har blitt tenåring. Og dette kommer med en del problemer ettersom hun ikke vil høre på foreldrene sine og vil virke kul framfor de andre tenåringsmamuttene. Så begynner kontinentene å dele seg, og Manny, Sid og Diego ender opp på havet, sammen med bestemoren til Sid, som familien kom å lempet på Sid. De avtalte med Ellie og tenåringen at de skulle møtes ved ei bro, så de prøver å komme seg dit. På havet møter de en gjeng pirater, som ledes av en ape, som tar dem til fange. Så spenningmomentet er hvordan og om de kommer seg til Ellie i tide.

De nye karakterene:

 Bestemoren til Sid er helt genial! Tror det var hun som egentlig løftet opp filmen til å bli bra. Tenåringen til Manny og Ellie, som jeg ikke kommer på navnet til, er litt irriterende, men det er vel de fleste tenåringer til tid og annen? Tenåringen har en mulvarp til venn, og han lker jeg veldig godt. Han er en liten pyse, som de andre unge mamutene synes er teit. Piratene er en rar samling med skapninger. Apen har samlet sammen dyr som han har funnet på havet og gjort de til pirater. Apen er ond og litt skummel faktisk. Min favorittpirat må nok være den gigantiske selen, som er utrolig dum og søt. Så kommer vi til den kvinnelige sabeltanntigeren. Hun klarte jeg ikke helt å like. Det virket som at de hadde puttet henne inn der bare for å skape noe slags kjærlighets-opplegg med Diego. Hun er tøff og modig, og veldig pen, men jeg klarer ikke helt å like henne likevel. De andre piratene er også litt kule, men ikke så veldig spennende, blant annet en kanin og et rosa villsvin.

Alt i alt:

 En spennende og gøyal film, og de fleste karakterene liker jeg. Jeg har alltid vært glad i Istid-filmene, og ble positivt overrasket over hvor bra Istid 4 var. Anbefales til barn fra 7 år og oppover til 110 år.

 

Har også sett Istid 3, så kommer kanskje en filmanmeldelse av den også.

XioCo-serveren er lansert :D 2

Vi åpnet den i går for 200 folk, og den ble stappfull på kanskje 10 sekunder. Så prøvde vi å øke grensen til 300 og det ble stappfullt ganske fort.. Så økte vi enda mer og hadde på det meste rundt 420 folk inne samtidig. Noe som skapte syk lagg og vi krasjet et par ganger, så nå har vi redusert antallet til 120.

Den forje rekorden på antall folk på norsk minecraft-server var vel 140 eller noe sånt, så vi har iallefall slått den!

Her er en video som Addexio har lagt ut fra åpningen! Sykt gøy!

 

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits